Få 3 tilbud
Sektion Samarbejde

5 råd til, hvordan du opnår en vellykket renovering

Renoveringer har ry for at være uoverskuelige og dyre. Netop dette kan du undgå ved at vælge den rette håndværker, der imødekommer dit budget, og tager dig i hånden igennem dit byggeprojekt. Her i artiklen får du ekspertens råd til, hvordan du undgår at renoveringen og regningerne løber løbsk.

Forestil dig, at du sidder til et byggemøde med en håndværker. Fagtermer, engrospriser, ingeniørberegninger og byggetilladelser bliver kastet op i luften, mens du langsomt oplever, at dine boligdrømme slukkes af forvirring og frustrationer.

Hele denne proces gør Rebellen Service op med. Firmaet er eksperter inden for renoveringer og følger nogle enkle trin, der får dig som bygherre gnidnings- og bekymringsfrit igennem renoveringen. Med Rebellen Service kan du trygt læne dig tilbage og se dine drømme blive til virkelighed.

1.Vælg et fleksibelt firma

Når du har besluttet dig for, at boligen skal renoveres, byder de indledende faser på at afdække de behov, du har i din bolig. Rebellen Service hjælper dig med at få overblik over dine tanker og drømme. Herefter hjælper de dig med at finde frem til, hvilken renovering du efterspørger, hvilke materialer der skal anvendes, samt hvilke funktionelle muligheder der er for din bolig – alt sammen sådan, at det matcher dine behov. Ikke alle budgetter holder nemlig til de dyreste materialer og løsninger. Derfor ser Rebellen Service altid ind i, hvordan du får mest muligt for pengene.

Rebellen Service er kåret som Månedens Håndværker hos 3byggetilbud.dk i juli 2022, grundet deres kundetilfredshed på 100 procent samt deres svarprocent på 93 procent. Rebellen Service holder til på Frederiksberg og udfører opgaver på Sjælland.

2.Saml dine aftaler

Arkitekter, ingeniører, murere, tømrere, VVS’ere, elektrikere – der kan være adskillige faggrupper, som skal anvendes til en renovering. Alles arbejdsopgaver og tidsplaner skal koordineres, og det kan være en stor mundfuld, hvis man står overfor en af sine første renoveringer.

En vellykket renovering opnås enklere ved at samle renoveringen hos ét firma, for at sikre at alle håndværkerne har gode samarbejdsprocesser. Desuden kan håndværkere, der samarbejder, også give dig en konkret tidsplan, fordi de kender til hinandens arbejdsprocesser. Rebellen Service kan løfte hele din renovering, enten med interne håndværkere eller med de faste samarbejdspartnere, der er tilknyttet firmaet, så du slipper for at kontakte og koordinere flere håndværkere.

3.Én rådgiver til al kommunikation

Når du har besluttet dig for materialerne til og udseendet på din drømmerenovering, kan du blot læne dig trygt tilbage. Herfra er det nemlig din personlige konsulent hos Rebellen Service, der står for al kommunikation til partnerne inden for din renovering. Din konsulent sørger altid for at have en tæt dialog med alle leverandører af materialer og de services, der skal til for at bringe din renovering i hus. Med en rådgiver på opgaven mister du ikke overblikket over alle faggrupperne eller tidsplanen

4.Tænk byggetilladelsen ind i renoveringen

Ved nogle renoveringer kan der kræves en byggetilladelse før end projektet opstartes. Mandskabet hos Rebellen Service har stort kendskab til og erfaring med, hvornår der skal søges byggetilladelse. Desuden er de også behjælpelige i ansøgningsprocessen. Firmaets erfaring er nemlig at flere bygherrer finder det udfordrende, uoverskueligt og tidskrævende at stå for denne proces selv.

Hvornår kræves der byggetilladelse?

Det kræves ved flere forskellige renoveringer, at man skal søge byggetilladelse. Dette omfatter bl.a.:

  • I lejligheder ved nedrivning eller ændring i bærende vægge, flytning af badeværelse eller køkken eller hvis der foretages ændringer ved lejlighedens konstruktion.
  • Ved huse skal der byggetilladelse ved eksempelvis tilbygninger, ændring i kælder eller tagarealet til beboelse eller etablering af kviste.

Behandlingstid på byggetilladelser:

Hvis der er tale om renoveringer, der kræver en byggetilladelse, tænker Rebellen Service hele denne proces med ind i tidsplanen.

Desuden er det en god idé for dig som bygherre at kontakte en håndværker i god tid, da der kan være lange ventetider på byggetilladelse.
Ifølge DI Byggeri er behandlingstiden på byggetilladelser i Nordsjælland og Hovedstadsområdet i gennemsnit på 2,5-3,5 måned alt efter hvilken kommune, der er tale om.

5.Få et konkret tilbud og tidsplan

Tilbud, tidsplaner og kontrakter er essentielle for en vellykket renovering. Disse er nemlig dit sikkerhedsnet for, at renoveringen går efter planen. Rebellen Service udarbejder et gratis tilbud til dig, så du kan se om renoveringen 100 procent imødekommer dit budget. Dertil laver firmaet også en udførlig tidsplan til dig med en startdato, en slutdato, samt en dato for gennemgang af alt det udførte arbejde, så du er sikret præcist det resultat, du drømte om.

Rebellen Service sikrer dig:

  • Prisgaranti
  • Højt serviceniveau
  • Forsikring
  • Gratis tilbud

Kontakt Rebellen Service på:

Telefon: 61 10 09 99
E-mail: kontakt@rebellenservice.dk
Du kan læse mere om Rebellen Service her.

Skriv en kommentar til artiklen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.