Få 3 tilbud
Sektion Samarbejde

Er dine el-installationer brandsikre?

Hos JJ El-Teknik ApS, der er Elite-Elektriker 2022 hos 3byggetilbud.dk, er mærkesagen kvalitet og sikkerhed. To vigtige elementer i el-arbejdet, da gamle og ikke korrekt udførte installationer i værste fald kan resultere i brandfare. Få firmaets bedste råd til sikre el-installationer i din bolig.

Sponsoreret indhold

JJ El-Teknik ApS er kåret som ‘Elite-Elektriker 2022’ hos 3byggetilbud.dk grundet firmaets mange gode kundeanmeldelser og høje kvalitetsstandarder. Her deler indehaver og autoriseret el-installatør Jonas Johnsen sine bedste råd til, hvordan du sikrer, at dine el-installationer er i orden, eller om de trænger til en professionel hånd. Jonas Johnsen og hans team af dygtige elektrikere har nemlig stor viden og erfaring fra branchen, som de gerne deler ud af.

“Det handler om kvalitet frem for kvantitet, når du skal have udført el-arbejde i hjemmet. Konsekvenserne ved ikke at få gjort det rigtigt første gang er – i min mening – ikke værd at tage,” siger indehaver Jonas Johnsen.

Gamle installationer kan være brandfarlige

Desværre har der den seneste tid været flere brande startet af gamle el-installationer. Derfor er det en stor mærkesag for teamet hos JJ El-Teknik ApS, at man får efterset sine gamle el-installationer og udført dem korrekt første gang.

“Det er særligt gamle stofledninger, dårlige samlinger og generelt el-installationer i gammelt byggeri, der kan være i farezonen, når vi taler brandfare. Er nye installationer udført sjusket fra starten, er der også en risiko ved dette. Vores råd er derfor klart: Få lavet et el-tjek, hvis du er i tvivl eller kan tjekke en af ovenstående punkter af i boligen.”

Jonas Johnsen, indehaver JJ El-Teknik ApS

JJ El-Teknik ApS har grundet firmaets høje kvalitets- og serviceniveau fået udmærkelser som: Elite-Elektriker 2022 hos 3byggetilbud.dk, Ambassadør 2022 og titlen som Månedens Håndværker hos 3byggetilbud.dk. To år i træk har firmaet også været nomineret til Anmeld Håndværkers pris som Årets Elinstallatør.

Hvorfor el-tjek?

Et el-tjek er oftest noget, der bliver udført, hver gang man enten fraflytter sin bolig eller flytter ind i noget nyt. Et el-tjek er ens garanti for, at installationen, man overtager, er i orden.

“Udover ved ind- og fraflytning er det dog også en god idé at få lavet et el-tjek, hvis byggeriet man bor i er af ældre dato, og du har stofledninger. En bil skal til service for at være sikker at køre i – og sådan er det også med boligens installationer,” siger Jonas Johnsen.

Jonas Johnsen kan desværre konstatere, at man ikke nødvendigvis skal føle sig sikker på, at det hele er i orden, bare fordi det er blevet tjekket inden for de seneste par år.

”Jeg har ofte lavet el-tjek, hvor det er blevet tjekket et år forinden, men jeg finder altid fejl. Hvis først el-installationen går i stykker, bliver det ofte meget dyrt og kan være med store konsekvenser, derfor er det vigtigt at komme problemerne i forkøbet,” siger han.

Udpluk af billeder fra JJ El-Teknik ApS

Uforpligtende tilbud og vejledning

Hos JJ El-Teknik ApS yder de en ekstra service hver eneste gang – og er også klar til at hjælpe dig videre med el-tjek eller tilbud på den næste el-opgave. Samtidig er året Elite-Elektriker 2022 også klar til rådgivning og gode råd, da de gerne påtager sig rollen som fagmand med stort F.

Kontakt JJ El-Teknik ApS i dag:

E-mail: info@jj-elteknik.dk

Telefon: 9388 3125

Læs mere om firmaet her.

Skriv en kommentar til artiklen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.