Få 3 tilbud
Sektion For håndværkere

Ny opgave-app til håndværkere: 3byggetilbud.dk PRO

Effektiviser din arbejdsdag med vores app, 3byggetilbud.dk PRO, der samler alle dine opgaver fra 3byggetilbud.dk ét sted. Her får du hurtigt og nemt adgang til opgaveinformationer og bygherredetaljer.

Med 3byggetilbud.dks app til håndværkere: 3byggetilbud.dk PRO kan du administrere dine sager med lethed, skifte deres status og danne dig et overblik over opgaverne.

Appen giver dig direkte besked og notifikationer om alle former for feedback, som vi har modtaget fra bygherren. Du får direkte besked, når du har vundet en opgave, og appen hjælper dig også, hvis du har glemt at tage fat i en opgave. Det er simpelt at logge ind via et telefonnummer eller e-mail, både for dig og dine ansatte.

Du kan også redigere din profil hos 3byggetilbud.dk direkte fra appen og få adgang til 3byggetilbud.dks fordelsprogram. Optimer din arbejdsproces, spar tid, og få fuldt udbytte af dit samarbejde med 3byggetilbud.dk.

Her finder du appen:

Appen til håndværkere: “3byggetilbud.dk PRO” kan findes frem ved at søge efter “3byggetilbud” i henholdsvis Apple App Store og Google Play Store. Du kan også downloade app’en direkte via følgende links herunder:


Få en introduktion til appen her 👇

Sådan kommer du i gang

Når du har hentet appen er det om at logge ind.

Log ind:

Du kan logge ind med enten SMS eller e-mail – i begge tilfælde modtager du en bekræftelseskode, som du skal skrive ind for at få adgang.

Tilgå gamle og nye opgaver via appen

Fra 10/1-2024 kan alle håndværkere med en aktiv optagelse hos 3byggetilbud.dk tilgå deres opgaver via appen 3byggetilbud.dk Pro.

Fra appen kan du administrere dine sager med lethed, skifte deres status og danne dig et overblik over opgaverne.

Spørgsmål og svar om appen 3byggetilbud.dk PRO

Hvor ser jeg mine opgaver?

Når du logger ind, vil du som det første blive mødt at en hjemmeskærm med en oversigt over din kundetilfredshed og svarprocent, der er informationer på din konsulent hos 3byggetilbud samt genvej til dine afventende og aktive opgaver.

Under fanen “Opgaver” finder du tre lister med alle dine opgaver opdelt i følgende stadier:

Afventer: Er for de nye opgaver, hvor der endnu ikke er etableret kontakt med bygherre.

Aktive: Forbeholdt de igangværende opgaver, hvor der enten er etableret kontakt med bygherre eller bygherre har fået tilsendt et tilbud.

Afsluttede: Forbeholdt de afsluttede opgaver, hvor bygherre har udvalgt dig til opgaven, samt de opgaver som af forskellige grunde, ikke blev til noget.

Hvordan kontakter jeg bygherren?

Kommunikation er vigtigt og derfor har vi gjort det let for dig at komme i kontakt med bygherren direkte gennem appen. Bare tryk på den grønne knap hvor der står ’Ring op”.

I informationsboksen finder du desuden alle de oplysninger, du skal bruge for at finde frem til og komme i kontakt med bygherren. Her kan du se og kopiere, hvornår opgaven ønskes udført, bygherrens navn, telefonnummer, e-mail og adresse. *Bemærk at du kan få direkte rutevejledning ved at klikke på adressen eller kortet.

Hvordan ændrer man status på en opgave?

Sådan ændrer du opgavens status

Det er vigtigt at opdatere opgavernes status, så du og dine medarbejdere kan danne jer et overblik. For at ændre status for en opgave, skal du gå til den specifikke opgave og vælge den relevante status fra rullemenuen.

Der findes følgende statustyper:

Afventer (Grå): Nye opgaver, hvor bygherre endnu ikke er blevet kontaktet.

Kontaktet (Blå): Opgaver, hvor kontakten til bygherre er blevet etableret.

Tilbud sendt (Orange): Opgaver, hvor du har afgivet et tilbud til bygherre.

Vundet (Grøn): Opgaver, hvor bygherre har udvalgt dig til at udføre opgaven.

Afsluttet (Lilla): Opgaver, som ikke længere er relevante for din ordrebog.

Hvad hvis jeg ikke ønsker at benytte en app på mobiltelefonen?

Det er selvfølgelig også muligt at tilgå både gamle og nye opgaver fra 3byggetilbud.dk via en browser på din mobiltelefon, en tablet eller via din computer (både stationær og bærbar).

Får jeg feedback fra 3byggetilbud.dk?

Modtager 3byggetilbud.dk feedback fra bygherre om, at opgaven bør stå i en anden status end den du har opgivet, vil der, ude på opgaven-listen, automatisk dukke en forslagsknap frem, som du kan klikke på for at rykke den hen til den retmæssige status. Dette er en fordel for dig, som gerne vil bevare det bedste overblik over dine opgaver.


Har du brug for hjælp?

Har du udfordringer med din nye app, så hiv fat i din konsulent hos 3byggetilbud.dk, som kan hjælpe dig videre.

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte en medarbejder fra vores customer support team via info@3byggetilbud.dk eller på telefon: 77334010.

Er du ikke allerede håndværker hos 3byggetilbud.dk?

Så læs mere her om, hvordan du modtager relevante opgaver i dit nærområde og bliv klogere på 3byggetilbud.dks koncept og fordelene.


Har du spørgsmål er du også velkommen til at stille dem i kommentarfeltet her på siden.

Skriv en kommentar til artiklen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *