Invitér håndværkeren på besøg for et mere præcist tilbud

Invitér håndværkeren på besøg for et mere præcist tilbud

Skrevet den 4. december 2019 af - 2 kommentarer

Månedens håndværker

En gang om måneden kårer 3byggetilbud.dk månedens håndværker. Månedens håndværker udvælges på baggrund af feedback på vundne opgaver.

Månedens håndværker i december er Malerfirmaet J Hetland. Et erfarent firma med sans for god service. Få indehaveren Jens Hetlands bedste råd til et optimalt forløb, når malerarbejdet kalder.

Malerfirmaet J Hetland er et pålideligt firma med mange års erfaring i branchen. Og indehaveren Jens Hetland er da også fagmand med stort F. Hans sans for et solidt arbejde, god service og evne til at være proaktiv på opgaverne giver firmaet titlen som månedens håndværker her i december. Samtidig deler indehaveren gerne ud af sine gode råd og faglige viden. Også her, hvor du bliver klogere på den optimale renoveringsproces.

Et møde er altid en god idé

Malerarbejde kan tage mange former. Og hos Malerfirmaet J Hetland rykker de ud på alt fra istandsættelse af trappeopgange i etageejendomme og udvendige vinduessager til alment malerarbejde i de private hjem. Men én ting er vigtig – om sagen er lille eller stor – nemlig et møde med kunden, hvor fagmanden kan bese arbejdet.

Omfanget kommer meget an på den enkelte sag. Der er jo naturligvis forskel på, om det drejer sig om en trappeopgang eller almindeligt malerarbejde hos hr. og fru Jensen. Og samtidig kan den enkelte bygherre have forskellige ønsker til løsningen – og det er vigtigt at få afstemt,Jens Hetland

Han vil derfor meget gerne komme på besøg hos sine kunder inden han afgiver et tilbud. På den måde bliver den rigtige pris givet, da ønskerne bliver afstemt, og der bliver skabt en god tillid – firma og kunde imellem. Renoveringsarbejde er nemlig en tillidssag, mener Jens Hetland.

Opfølgning er vigtigt

I en travl dagligdag kan et telefonopkald eller en mail hurtigt gå din næse forbi. Løbende opfølgning og proaktivitet er derfor noget, som Jens Hetland vægter højt. Han ringer gerne en ekstra gang eller følger op på om hans kunder har modtaget det tilbud, som han har sendt. En ekstra service som kunderne er glade for, da det viser, at han tager arbejdet seriøst. Rådet til andre håndværkere er derfor også klart:

”Oprigtighed i arbejdet er vigtigt. En oprigtig lyst til at lave arbejdet, komme til tiden og følge op, hvis kontakten går i stå,” siger indehaveren.

Nedenfor kan du se de flotte kundemålinger vi har på Malerfirmaet J Hetland, som nu kan bryste sig med den flotte titel, som månedens håndværker hos 3byggetilbud.dk.

 

Sådan anmelder kunderne Malerfirmaet J Hetland V/ Jens Hetland

Kundetilfredshed 88% Kundetilfredsheden er bestemt af de karakterer, som bygherrer giver leverandøren efter opgaven er udført.
Svarprocent 100% Svarprocenten illustrerer hvor hurtig firmaet er til at tage kontakt til bygherre, når de har indsendt en opgave til 3byggetilbud.dk

Skriv et svar

Kommentarer

 1. Ionut Emanuel Roman

  Vi har købt et Aduro H 1 brandovn og vi vil gerne montering af skorsten til den brandovn.
  Adressen er Lysholmparken 85 i Osted 4320 Lejre
  Vh. Ionut

  Svar
  1. Hej Lonut

   Du er meget velkommen til at indsende din opgave på: https://www.3byggetilbud.dk/indhenttilbud/, så følger vores serviceafdeling op på den og finder de rette håndværkere, der kan kvittere med uforpligtende og gratis tilbud.

   De bedste hilsner
   /Nynne – 3byggetilbud.dk

   Svar