Malerfirmaet J Hetland V/ Jens Hetland Hansen

4.1 ud af 5 stjerner
E-mail 28 40 ** **

Malerfirmaet J Hetland V/ Jens Hetland Hansen

Malerfirmaet J Hetland er det rette valg, hvis du søger en kvalitetsbevidst malermester, som vægter den gode kundeoplevelse højt. Siden 1997 har jeg nemlig hjulpet et hav af glade bygherrer godt i mål med deres malerdrømme, store som små. Samtidig løfter jeg også totalentrepriser og kan derfor stå for renovering af boligens vægge, gulve og lofter. Jeg har også specialiseret mig i sprøjtemaling af alt fra store lagerhaller og butikker til kontorer. Min store erfaring giver bygherrerne sikkerhed for et professionelt resultat, som holder mange år ud i fremtiden. Jeg tilbyder blandt andet:

  • Maleropgaver - udendørs og indendørs
  • Renovering af trappeopgange 
  • Facademaling
  • Istandsættelse af flyttelejligheder
  • Maling af vinduer
  • Sprøjtemaling
  • Totalentrepriser
  • Rådgivning

Med mit netværk af dygtige samarbejdspartnere, kan jeg også varetage større projekter, hvor jeg kan have op til 15 mand gående. Malerfirmaet J Hetland kører i Hovedstadsområdet samt på Midt- og Nordsjælland, hvor jeg udfører arbejde for både private boligejere, erhverv, institutioner og boligforeninger.

Et firma, du kan stole på

For mig er det vigtigste, at Malerfirmaet J Hetland er et malerfirma, som du kan stole på. Jeg er en specialist i branchen, hvilket betyder kvalitet ned til den mindste detalje. Samtidig er Malerfirmaet J Hetland et pålideligt firma. Jeg kommer til den aftalte tid, udfører arbejdet effektivt og afslutter først maleropgaven, når du er fuldt ud tilfreds med resultatet. En opførsel, der møder stor ros fra firmaets glade kunder.

Malerfirmaet J Hetland er altid klar til at hjælpe dig godt videre med din næste maleropgave. Jeg deler nemlig gerne ud af mine mange års erfaring, gode råd og faglige viden. Samtidig er jeg også klar med et konkurrencedygtigt tilbud. Kontakt mig ved at trykke på 'kontakt-knapperne' her på siden eller ring direkte til mig på tlf.: 28406526. Jeg ser frem til at høre fra dig!

Læs mere

Kontakt os her

Jens Hetland Malermester
28 40 ** ** Vis nummer
28 40 65 26

Malerfirmaet J Hetland V/ Jens Hetland Hansen

Amager Landevej 94 A st tv

2770 Kastrup

CVR: 19863379

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Malerfirmaet J Hetland V/ Jens Hetland Hansen senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

50 opgaver vundet

Maling af stue, samt afhøvling af gulve mm. 2400 København NV
5 dage siden
Maling af rum 3500 Værløse
6 dage siden
Boligforening - Maling af døre 2200 København N
2 uger siden
Boligforening - Maling af opgang 2900 Hellerup
2 uger siden
Maling af lejlighed 2300 København S
3 uger siden
Vi udfører opgaver i brancherne:
Vi er stolte ejere af følgende udmærkelser

Det synes kunderne om os

0
37 anmeldelser
google.com 1 anmeldelser
0
anmeld-haandvaerker.dk 2 anmeldelser
0
3byggetilbud.dk 34 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Det synes kunderne om os

Flot arbejde, overholdte aftaler og tider, vil absolut anbefale firmaet til andre

birgitte N., 07 mar. 2024

Hurtigt og professionelt arbejde, gode råd om malings typer og gav mig lidt vedligeholdelsesmaling til eget brug senere. Kan klart anbefale J Hetland. Mvh Andreas

., 23 okt. 2023

Jens er professionel, giver god sparring på detaljerne og frem for alt; leverer et flot resultat. Holder aftaler og deadlines, samt rimelig pris. Kan varmt anbefales!

Bernt C., 05 sep. 2022

Opgaven udført og alt er udført som aftalt og til tiden. Jeg er meget tilfreds og anbefaler Jens Hetland og bruger ham helt klart igen, når jeg har en ny opgave.

Margit S., 23 jun. 2021

Professionel, effektiv, tilfredsstillende

Jan T., 07 maj 2021

Ja han var en fin maler

jens H., 04 maj 2021

Rigtig fint arbejde. Alle aftaler overholdt. Flot oprydning efter færdigt arbejde. Jeg er meget tilfreds. Tak for hjælpen.

Marianne B., 09 apr. 2021

Under al kritik. Mødes med ham på adressen samme dag de skal igang, han peger på en af dørene og fortæller de ikke sliber dem helt ned. Har ikke forstand på det, men tænker ok, så spartler ...
Under al kritik. Mødes med ham på adressen samme dag de skal igang, han peger på en af dørene og fortæller de ikke sliber dem helt ned. Har ikke forstand på det, men tænker ok, så spartler han vel. Ringer til ham efter 2 dage og spørg til hvorfor slet ikke spartlet, men blot malet. Han nævner det ikke er med i tilbuddet, hvorefter jeg kam fortælle plet spartling er og der er slet ikke spartlet. Det er fuldspartel jeg taler om fortæller han og det er ikke med i tilbuddet. Spørg derefter hvor meget det vil være pr. dør (6 stk) får af vide det vil blive 400-500 k. Pr dør. Jeg siger ok, da bestyrelsen ikke overfor andelshaverne kan præsenterer et sådan arbejde. Han siger ok, kommer næste dag og fuldspartler, maler måske måske ikke igen. Det ser ikke sådan ud på dørene. Jeg spørg til om de ikke skal males over, han siger nej og sender blot regning igen på oprindelig beløb. Nu står vi med døre vi skal forklare overfor foreningen hvorfor de er lavet af hvad ligner en amatør. Det er under al kritik, han misleder os med tilbuddet, da vi ikke har forstand på det. Der står i opgaven, at dørene er vejrbidte, men han vælger ikke at komme forbi og ikke at spartle. Derefter får han tilbudt flere penge, siger ja og gider så alligevel ikke gøre dørene helt færdig. Man kan se hvor han har spartlet, der er dørene ru flere steder, så en omgang maling mere eller 2 lag havde gjort det. Han spurgt ham, men han siger de er færdige. Update: Dørene har efterfølgende fået et lag maling mere uden foreningen skulle betale ekstra for det, selvom vi tilbød det.
Læs mere

Johanna B., 29 mar. 2021

Gennemgående ringe arbejde, dårlig finish og malede ikke med de aftalte farver i de aftalte rum, fjernede ikke rawplugs fra væggen før der blev spartler huller, dårlige kanter omkring stikkontakter og fodpaneler. Dårlige undskyldninger til alt.

Jacob M., 19 nov. 2020

Meget tilfreds , flot arbejde og hurtig service

Holdingselskabet 2., 11 jun. 2020

Fuldt tilfredsstillende arbejde og fin kommunikation

Holmekrogens M., 29 maj 2020

Efter længere tids venten grundet dårligt vejr er opgaven nu afsluttet uden anmærkninger.

Dennis H., 21 okt. 2019

Opgaven udført til aftalt pris, før tid og i god kvalitet.

Anders J., 31 jan. 2019

Fint arbejde og pålidelig maler

Hanne K., 08 okt. 2018

kunne ikke finde ud af at slibe vinduesrammer før maling (måtte selv gøre det !)
kunne ikke finde ud af at der er 3 vægge, når man vil have tapetseret et vær.
kunne ikke finde ud af at et tilbud skal angive totalpris (incl. moms)

Hans Jespersen / Rie blok, 25 sep. 2018

kunne ikke finde ud af at slibe vinduesrammer før maling (måtte selv gøre det !)
kunne ikke finde ud af at der er 3 vægge, når man vil have tapetseret et vær.
kunne ikke finde ud af at et tilbud skal angive totalpris (incl. moms)

Hans Jespersen / Rie blok, 25 sep. 2018

En meget venlig og effektiv mand stod for hele opgaven.

Hanne Q., 15 aug. 2018

Maler Jens Hetland har afsluttet opgaven i dag med et fint resultet. Jeg er fuldt ud tilfreds med hans arbejde. Han har overholdt alle aftaler, og endda lavet nogle ekstra småting, som han er stø...
Maler Jens Hetland har afsluttet opgaven i dag med et fint resultet. Jeg er fuldt ud tilfreds med hans arbejde. Han har overholdt alle aftaler, og endda lavet nogle ekstra småting, som han er stødt på undervejs uden ekstra udgift, selvom det ikke var nævnt i hans tilbud. Han er et behageligt og hjælpsomt menneske, og jeg kan klart anbefale ham til andre.
Læs mere

Karin J., 07 jun. 2018

Efter gennemgang af det udførte spartle og malearbejde er der fundet utallige fejl. (se vedhæftede billeder) Malingen revner flere steder og et enkelte sted revner de spartlede flader også. D...
Efter gennemgang af det udførte spartle og malearbejde er der fundet utallige fejl. (se vedhæftede billeder) Malingen revner flere steder og et enkelte sted revner de spartlede flader også. Der er adskillige huller som ikke er spartlet og der er ikke anvendt malertape på gulvpanelerne. Der er brune plamager mange steder og det er derudover ikke acceptabelt at revnen mellem væg og stuk lukkes med en træliste. Ifølge Flügger og Skamol er malingen der er anvendt ( Flügger Flutex5 ) ikke diffusionsåben i tilstrækkelig grad og skal derfor fjernes og erstattes med silikatmaling eller anden diffusionsmaling, som beskrevet i opgavebeskrivelsen, som jeres tilbudet er givet ud fra. Fejlene skal udbedres i perioden fra den 16. til 25. marts. I vil ikke modtage betaling før, der er rettet op på fejlene.
Læs mere

Mads L., 19 okt. 2015

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du Malerfirmaet J Hetland V/ Jens Hetland Hansen

Referencer

Malerfirmaet J Hetland V/ Jens Hetland Hansen har blandt andet udført opgaver for

Istandsættelse af flyttelejligheder KAB, Hovedstadsområdet
Istandsættelse af butikker Fisketorvet, København
Send en forespørgsel til Malerfirmaet J Hetland V/ Jens Hetland Hansen