Elite håndværker

Malerfirmaet J Hetland V/ Jens Hetland Hansen

4.4 ud af 5 stjerner
Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Malerfirmaet J Hetland V/ Jens Hetland Hansen

Malerfirmaet J Hetland V/ Jens Hetland Hansen

Malerfirmaet J Hetland er det rette valg, hvis du søger en kvalitetsbevidst malermester, som vægter den gode kundeoplevelse højt. Siden 1997 har jeg nemlig hjulpet et hav af glade bygherrer godt i mål med deres malerdrømme, store som små. Samtidig løfter jeg også totalentrepriser og kan derfor stå for renovering af boligens vægge, gulve og lofter. Jeg har også specialiseret mig i sprøjtemaling af alt fra store lagerhaller og butikker til kontorer. Min store erfaring giver bygherrerne sikkerhed for et professionelt resultat, som holder mange år ud i fremtiden. Jeg tilbyder blandt andet:

  • Maleropgaver - udendørs og indendørs
  • Renovering af trappeopgange 
  • Facademaling
  • Istandsættelse af flyttelejligheder
  • Maling af vinduer
  • Sprøjtemaling
  • Totalentrepriser
  • Rådgivning

Med mit netværk af dygtige samarbejdspartnere, kan jeg også varetage større projekter, hvor jeg kan have op til 15 mand gående. Malerfirmaet J Hetland kører i Hovedstadsområdet samt på Midt- og Nordsjælland, hvor jeg udfører arbejde for både private boligejere, erhverv, institutioner og boligforeninger.

Et firma, du kan stole på

For mig er det vigtigste, at Malerfirmaet J Hetland er et malerfirma, som du kan stole på. Jeg er en specialist i branchen, hvilket betyder kvalitet ned til den mindste detalje. Samtidig er Malerfirmaet J Hetland et pålideligt firma. Jeg kommer til den aftalte tid, udfører arbejdet effektivt og afslutter først maleropgaven, når du er fuldt ud tilfreds med resultatet. En opførsel, der møder stor ros fra firmaets glade kunder.

Malerfirmaet J Hetland er altid klar til at hjælpe dig godt videre med din næste maleropgave. Jeg deler nemlig gerne ud af mine mange års erfaring, gode råd og faglige viden. Samtidig er jeg også klar med et konkurrencedygtigt tilbud. Kontakt mig ved at trykke på 'kontakt-knapperne' her på siden eller ring direkte til mig på tlf.: 28406526. Jeg ser frem til at høre fra dig!

Vi udfører opgaver i brancherne:
Vi er stolte ejere af følgende anerkendelser
Ambassadør 2018
Ambassadør 2019
Ambassadør 2020
Kontakt os her
Jens Hetland Malermester
28 40 ** **
[email protected]***.dk
Malerfirmaet J Hetland V/ Jens Hetland Hansen Amager Landevej 94 A st tv 2770 Kastrup
CVR: 19863379
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Malerfirmaet J Hetland V/ Jens Hetland Hansen senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Her finder du Malerfirmaet J Hetland V/ Jens Hetland Hansen
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu
Referencer

Malerfirmaet J Hetland V/ Jens Hetland Hansen har blandt andet udført opgaver for

Istandsættelse af butikker Fisketorvet, København
Istandsættelse af flyttelejligheder KAB, Hovedstadsområdet