Få 3 tilbud

Månedens håndværker: Spar penge med god rådgivning

september 2021

MK VVS & Teknik ApS

I denne måned løber MK VVS & Teknik ApS med titlen som månedens håndværker – og det er bestemt ikke tilfældigt. Statistikkerne taler nemlig for sig selv og kan opsummeres med ét ord: Rekordhøje. Med et smil på læben løser indehaver Claus og sit team alle typer opgaver inden for VVS og energioptimering til topkarakter og med en svarprocent tæt på 100 %. Læs mere om månedens håndværker her, hvor du også får et godt råd med på vejen.

En gang om måneden kårer 3byggetilbud.dk månedens håndværker. Månedens håndværker udvælges på baggrund af feedback på vundne opgaver.

Hvad får du, når du lægger et godt servicegen til professionel rådgivning tilsat en hel del dygtigt håndværk? Så får du MK VVS & Teknik ApS, som har base i Otterup og servicerer hele Fyn efter aftale – og firmaet samler på glade kunder.

Og med nogle virkelig flotte anmeldelser hos 3byggetilbud.dk og en samlet score på 5 ud af 5 mulige stjerner, er det vist den helt rette indstilling, Claus har bygget sin forretning på. På mindre end et år er de nemlig vokset sig fra at være én til seks medarbejdere.

“Jeg ved, at selvfølgelig har corona og det byggeboom, der er kommet, også haft sin effekt. Men jeg tror helt sikkert også, at det afspejler sig i vores anmeldelser og tilbagemeldinger, fordi kunderne er glade ved den måde, vores indstilling er på”, siger Claus Kjellstrøm.

Service og kvalitet er grundstenen for en god forretning


Hvad skal der til, hvis man vil gøre MK VVS & Teknik ApS kunsten efter og sikre, at dine kunder er glade og vender tilbage? Ifølge Claus Kjellstrøm kræver det et klart på fokus god kundeservice og ordentligt håndværk – som i øvrigt også giver ham selv og sine medarbejdere en god tilfredshedsfølelse.

”Vores slogan er: God service koster ikke ekstra. Kunden får et bedre produkt, og vi får en langt større tilfredsstillelse ved at gøre det ordentligt og rigtigt. Er der regnet en halv time forkert på arbejdstiden, så er det min skyld – og ikke bygherrens,” siger Claus Kjellstrøm og fortsætter:

Tingene skal være i orden. Det skal laves ordentligt, så kunden får en ’waow-effekt’. Det skal være sådan, at når vi kører derudefra, så tænker de: Hold da op – sikke en service, vi fik her. Dem vil vi sgu ringe til en anden gang.

Claus Kjellstrøm, indehaver

Og så har kunden næsten altid ret: ”Så længe det er lovligt og energimæssigt forsvarligt, så har de altid ret,” forklarer Claus Kjellstrøm med et smil på læben.

Søg den rette rådgivning: Det kan betale sig

Spørger du Claus Kjellstrøm om et råd til dit næste VVS- eller energioptimeringsprojekt, er han klar i spyttet: ”Sørg nu for at få den rigtige rådgivning. I stedet for at gå efter den billige pris, skal du gå efter den rigtige rådgivning. Det betaler sig helt sikkert i den sidste ende”.

Det billigste tilbud har muligvis den laveste kontantpris, du skal betale her og nu – men dén regning kan hurtigt løbe op uden den rette og ærlige rådgivning. Ofte hører man om håndværkere, der rådgiver om billige og hurtige løsninger. Men de kan altså koste dig dyrt på varme- og energiregningen. Og så holder løsningen måske kun halvt så lang tid, som den rigtige løsning ville have gjort.

”Det kan godt være, at ham med den rigtige rådgivning koster 1000-2000 kroner mere – men du får altså som regel, hvad du betaler for,” afslutter Claus Kjellstrøm.

Sådan anmelder kunderne MK VVS & Teknik ApS

94%

Kundetilfredshed

98%

Svarprocent