Få 3 tilbud

Månedens Håndværker Vest

november 2022

Andersen El & Energi

Andersen El & Energi bliver velfortjent Månedens Håndværker Vest i november 2022. Firmaet har en kundetilfredshed og svarprocent på 100 procent og løfter alle opgaver med stor interesse for kvalitet og service.

En gang om måneden kårer 3byggetilbud.dk månedens håndværker. Månedens håndværker udvælges på baggrund af feedback på vundne opgaver.

Andersen El & Energi er et autoriseret elektrikerfirma, der værner om den gode kundeoplevelse og de gode el-løsninger  – hver eneste gang. For firmaets indehaver, Martin Sand, er ingen el-opgave hverken for lille eller stor, så hvad enten du skal have udskiftet stikkontakter i den private bolig eller etableret dørtelefoner i en boligforening, er du sikret kvalitetssikre resultater og en kundeservice, du har lyst til at skrive hjem om. Derfor får firmaet fra Risskov også den velfortjente titel som Månedens Håndværker Vest i november 2022.

Andersen El & Energi kan blandt andet hjælpe dig med:

  • Autoriserede el-opgaver
  • El-arbejde
  • El-rapporter
  • Dørtelefoner
  • Professionel rådgivning

Hos Andersen El & Energi er der ingen tvivl om, at den faglige stolthed er i højsædet. Martin Sand står nemlig på mål for alle de opgaver, han udfører. Du kan trygt regne med, at han først takker pænt farvel, når alle parter er fuldt ud tilfredse med arbejdet. Samtidig prioriterer han altid tiden til den gode og gennemsigtige kundedialog, hvor der er plads til kyndig vejledning og en god snak om dine ønsker og behov. Indehaverens eminente tilgang til el-opgaverne kan bestemt ses i den feedback, vi modtager. Andersen El & Energi har nemlig intet mindre end 100 procent i både kundetilfredshed og svarprocent.

Det er ikke kun blandt kunderne, at Andersen El & Energi får stor ros. Firmaets faste konsulent hos 3byggetilbud.dk, Frederik Schneider, er nemlig også rigtig glad for samarbejdet. Han fortæller:

”Martin Sand fra Andersen El & Energi tager alle opgaver, han får gennem os, utroligt seriøst. Han ser ikke opgavens størrelse, men en kunde, der fortjener et godt resultat. En prisværdig tilgang, da han står 100 procent på mål for det arbejde, han udfører. Samtidig har han benene solidt plantet på jorden og er et behageligt menneske, som jeg er super glad for at have med som samarbejdspartner. Titlen som Månedens Håndværker Vest er derfor yderst velfortjent.”

Sådan bedømmer kunderne Andersen El & Energi

100%

Kundetilfredshed

100%

Svarprocent

Hver måned udvælger 3byggetilbud.dk månedens håndværkerfirma fra vores leverandørnetværk for henholdsvis det vestlige Danmark, som dækker Jylland og Fyn, såvel som for det østlige Danmark, der dækker Sjælland og Øerne. Udvælgelsen sker blandt andet på baggrund af tilbagemeldinger på opgaver formidlet gennem 3byggetilbud.dk, samt hvor gode de er til at vende tilbage på forespørgsler fra bygherrer. Andersen El & Energi er Månedens Håndværker Vest for november 2022.

Knap 70.000 formidlede opgaver i 2021

3byggetilbud.dk er Danmarks største formidler af bygge- og renoveringsopgaver. I 2021 formidlede vi knap 70.000 opgaver til vores netværk af omkring 1.600 håndværkere på tværs af hele Danmark. Hvis du har en bygge- eller renoveringsopgave, kan du gennem 3byggetilbud.dk’s service modtage tre uforpligtende tilbud fra dygtige håndværkerfirmaer nær dig helt gratis.

Er du håndværker og er interesseret i at blive en del af vores netværk af håndværkere, er vi altid på udkig efter dygtige samarbejdspartnere, vi kan formidle bygge- og renoveringsopgaver til. Tilmeld dig i dag og modtag spændende opgaver til ordrebogen.