Få 3 tilbud

Månedens håndværker: Sådan gør du haven forårsklar

maj 2021

Perfekt Have

”God kemi og opfølgning er koden til det perfekte samarbejde.” Sådan lyder det uden slinger i valsen fra indehaver af Perfekt Have, Claus Tanggaard, der ikke er i tvivl om, hvorfor de har vundet titlen som månedens håndværker. Her giver han sine bedste råd til en forårsklar have.

En gang om måneden kårer 3byggetilbud.dk månedens håndværker. Månedens håndværker udvælges på baggrund af feedback på vundne opgaver.


Dialog, tillid og ægte vindermentalitet – det er blot nogle af ingredienserne i opskriften på månedens håndværker, som denne måned er Perfekt Have. Et kvalitetsbevidst anlægsfirma med base i Helsinge, der hver dag forsyner danskerne med perfekte haver. Og ikke nok med, at håndværket altid er lige i skabet, så er Perfekt Have også garant for eminent service.

”God kemi og opfølgning er koden til det perfekte samarbejde.” Sådan lyder det uden slinger i valsen fra indehaver af Perfekt Have, Claus Tanggaard, der ikke er i tvivl om, hvorfor de har vundet titlen som månedens håndværker. Her giver han sine bedste råd til en forårsklar have.

Jeg har været i mange brancher gennem årene, og jeg ved, hvor meget det betyder at skabe gode relationer til folk. Man får meget igen, når man behandler folk ordentligt, og det gør vi altid, derfor tror jeg også, at vi vinder titlen som månedens håndværker..

Indehaver Perfekt Have, Claus Tanggaard

Han tilføjer med et smil på læben, at han elsker at vinde, og at han er meget glad for den flotte titel.

Kunderne kommer igen

Claus Tanggaard fremhæver også firmaets altid gode kundedialog, der giver mange tilbagevendende kunder.

”Vi indgår altid i en dialog med kunden, og jeg tror også, at det er en af grundene til, at vi har succes. Mange af vores kunder vender ofte tilbage, og det gør de selvfølgelig både fordi, at vi leverer et godt stykke arbejde, men også fordi de kan lide den måde, vi er på,” siger Claus Tanggaard, og tilføjer at det godt kan betale sig at give kunderne en så god behandling, at de kommer igen.

Finder frem til den perfekte løsning i fællesskab

Der er ikke nogen tvivl om, at Perfekt Have nyder at dele ud af deres brede viden og erfaring inden for faget. Derfor er det også en central del af deres service at bruge deres faglige viden til at finde frem til den bedste løsning i fællesskab med kunden.

Jeg elsker kunderelationen, og den løbende dialog man har, hvor man hele tiden kan udvikle noget i samarbejde med kunden. Vores oplevelse er nemlig, at kunderne nyder at få en ordentlig behandling med god sparring.

Claus Tanggard, Perfekt Have.

Sådan gør du haven forårsklar og plejer græsplænen

Forårsmånederne er startet og snart banker sommeren og de varme dage på døren – derfor er det ifølge Claus Tanggaard vigtigt, at haven er klar til det vejrskifte, der venter.

”Det er vigtigt, at man husker at gøre haven forårsklar til det varme vejr. Først og fremmest skal man selvfølgelig få fjernet bladene og beskåret hække og træer. En anden vigtig ting, der ofte er glemt er, at mosset skal fjernes i græsplænen. På den måde får græsplænen nemlig luft, bliver flottere og gror bedre,” siger Claus Tanggaard og fortsætter:
“Til at fjerne mosset kan man bruge en vertikalskærer. Det ligner en græsslåmaskine, men den har nogle små knive i bunden, der fjerner løse ting og mos. Den kan lejes flere steder, så det kan de fleste godt klare selv.”

Indehaveren runder af med at pointere, at det er en god ide at lade græsset blive ekstra højt inden en periode med meget sol, da græsset på den måde er mere modstandsdygtigt over for solens hårde stråler.

Sådan anmelder kunderne Perfekt Have

95%

Kundetilfredshed

100%

Svarprocent