Få 3 tilbud

Månedens håndværker: Derfor bør du få et energimærke nu

april 2021

Rune Hansen ApS

Med energitilskuddets præmiere har det været noget af en turbulent måned for enkeltmandsvirksomheden Bygningskonsulent Rune Hansen ApS. Læs med her og hør, hvordan han har formået at holde kog i tilskudskedlerne og fødderne på jorden på én og samme tid.

En gang om måneden kårer 3byggetilbud.dk månedens håndværker. Månedens håndværker udvælges på baggrund af feedback på vundne opgaver.

Curabitur arcu erat, accumsan id imperdiet et, porttitor at sem. Vivamus suscipit tortor eget felis porttitor volutpat. Vestibulum ac diam sit amet quam vehicula elementum sed sit amet dui. Vivamus magna justo, lacinia eget consectetur sed, convallis at tellus.

Proin eget tortor risus. Pellentesque in ipsum id orci porta dapibus. Curabitur arcu erat, accumsan id imperdiet et, porttitor at sem. Praesent sapien massa, convallis a pellentesque nec, egestas non nisi.

Jan Hansem

En omstillingsparathed og en stærk evne til at lytte og imødekomme kundernes ønsker, har været en stor brik i puslespillet for succesen hos RB Totalservice. Indehaver af virksomheden RB Totalservice, René Bøgh, fortæller, hvordan en måned der har budt på massive frostgrader, har været for en håndværker der normalt udbyder graveopgaver og andre projekter i haven – og om hvordan man kan omstille sin forretning, for at holde gang i hjulene.

Omstillingsparathed i vintertiden

Hos RB Totalservice har det været målet at udføre den type grave- og serviceopgaver som de er så dygtige til så længe som muligt. Men når frostgraderne for alvor har bidt sig fast, kan det være svært og påvirke både arbejdsgang og resultat, hvis man kaster sig ud i gravearbejdet. Derfor har RB Totalservice udbudt snekørsel og saltning til boligforeninger i tilføj landsdel, gennem de koldeste dage af februar måned.

Vurdering af Rune Hansen ApS

29%

Vundne opgaver

55%

Tilfredshed