Få 3 tilbud

Månedens leverandør AH Brolægning & Anlægsgartner: Derfor er detaljen vigtig i brolæggerarbejdet

maj 2017

AH Brolægning & Anlægsgartner

Med en vision om at bevare den høje kvalitet og faglighed i brolæggerbranchen stiftede Allan Hansen AH Brolægning & Anlægsgartner for 11 år siden. Og spørger man Allan Hansen er det firmaets professionelle tilgang og hans sans for deltaljer, der giver AH Brolægning & Anlægsgartner titlen som månedens leverandør, hos 3byggetilbud.dk. Mød Allan Hansen og få hans råd til, hvordan du finder den rette håndværker til din anlægs- og brolæggeropgave.

En gang om måneden kårer 3byggetilbud.dk månedens håndværker. Månedens håndværker udvælges på baggrund af feedback på vundne opgaver.

Med en vision om at bevare den høje kvalitet og faglighed i brolæggerbranchen stiftede Allan Hansen AH Brolægning & Anlægsgartner. Her, 11 år efter stiftelsen, er kvalitetsarbejdet stadig i højsædet hos det ambitiøse brolæggerfirma, der aldrig går på kompromis med de holdbare løsninger til haven.

Gå ikke på kompromis med kvaliteten

Allan Hansen har arbejdet som brolægger siden han var 15 år gammel og har i dag mere end 25 års erfaring i branchen. Han stiftede AH Brolægning & Anlægsgartner med et ønske om at bevare den kvalitetsbevidste brolæggerbranche i Danmark – og derfor går Allan Hansen aldrig på kompromis med kvaliteten:

Jeg har altid gået op i detaljen. Det er vigtigt at tingene bliver lavet ordentligt, så der ikke er behov for at lave det om. Personligt går jeg også selv meget op i kvalitet, da jeg til hver en tid altid vil spare op og bruge penge på ting af god kvalitet, der holder længere.

Allan Hansen, Indehaver

Derfor bliver alle haveopgaver hos AH Brolægning & Anlægsgartner udført med et stor præcision og et endnu større smil, for Allan Hansen er en mand, der elsker sit job.

Værn om branchen og oplær i kvalitetshåndværk

Hos AH Brolægning og Anlægsgartner arbejder man tæt sammen. Kollegaer bliver til venner og ordet ’arbejdsglæde’ prioriteres højt – da godt humør smitter. For Allan Hansen er det vigtigt, at man værner om kvalitetshåndværket i brolægger- og anlægsfaget. Derfor gør han selv en dyd ud af at videregive sin erfaring til sine lærlinge:

”Man skal ikke være bange for at lære fra sig og tage lærlinge under sine vinger i en branche som vores. Kun på denne måde kan man inspirere og oplære kommende brolæggere i kvalitetshåndværk,” mener Allan Hansen.

Gode anbefalinger taler for sig selv

Hos AH Brolægning & Anlægsgartner har de travlt hele året rundt. En travlhed, der ifølge Allan Hansen, skyldes de mange gode anbefalinger han har fået og en god mund-til-mund omtale.

”Jeg kan huske et konkret eksempel, hvor en kunde spurgte om jeg var medlem af en garantiordning, da dette var vigtigt for ham. Det meddelte jeg at jeg ikke var, men jeg henviste til mine anbefalinger, da jeg mener at de taler for sig selv. Efter han havde kigget på dem vendte han glad tilbage og så fik jeg opgaven,” fortæller Allan Hansen.

De rosende anbefalinger betyder meget for Allan Hansen, som understreger vigtigheden i at vælge en håndværker, der udfører sit arbejde ordentligt.

”Hvis jeg skal komme med ét godt råd til valg af håndværker er det, at vælge en som udfører det korrekt. Når jeg besigtiger en opgave fortæller jeg altid bygherre, hvordan opgaven skal laves, så jeg ved at den udføres korrekt, ligegyldigt, hvem de vælger til opgaven i sidste ende,” fortæller han og fortsætter:

”Man skal ikke stirre sig blind på prisen. Skal opgaven laves om, grundet sjusket arbejde er der ingen penge sparret i sidste ende,” slutter Allan Hansen.

Grundigt arbejde handler også for Allan Hansen om, at man som firma overholder sine aftaler, lytter og sparrer med kunden, husker at følge op, og rydder godt op efter sig selv. Det er små, men vigtige detaljer som disse, der giver AH Brolægning & Anlægsgartner titlen som månedens leverandør i maj.

Sådan anmelder kunderne AH Brolægning & Anlægsgartner

85%

Kundetilfredshed

88%

Svarprocent