Få 3 tilbud

Månedens leverandør, Isoler Huset ApS, giver ekspertråd om isolering

april 2017

Isoler Huset ApS

Nogle gange skal du gøre, hvad du er bedst til. Det var indehaver Adam Høyers filosofi, da han for tre år siden stiftede firmaet Isoler Huset ApS. 
I dag er firmaet med til at garantere en årlig besparelse på varmeregningen på mellem 40-60 procent for huse og boligkomplekser. Mød månedens leverandør, som har specialiseret sig i facadeisolering og hør, hvorfor man kommer længst med fordybelse og specialisering, selv i et nicheprodukt som isolering.

En gang om måneden kårer 3byggetilbud.dk månedens håndværker. Månedens håndværker udvælges på baggrund af feedback på vundne opgaver.

Isoler Huset ApS er en tre år gammel virksomhed, som har vokset eksponentielt siden firmaets etablering i 2014. Stoltheden runger højt i indehaver, Adam Høyers, stemme, når han fortæller om kvaliteten og glæden ved det arbejde, de udfører i Isoler Huset ApS. Den faglige stolthed er i højsædet, hvilket også er grunden til, at firmaet er dækket af Byg Garanti, som er et økonomisk sikkerhedsnet, der sikrer bygherrerne erstatning, i tilfælde af fejl eller mangler på det udførte arbejde. Isoler Huset ApS udfører isoleringsarbejde for både private grundejere og boligforeninger.

Isoler Huset ApS giver dit hus frakke på

En årlig besparelse på varmeregningen på mellem 40-60 procent, øget ejendomsværdi uden inde arealet mindskes og en ny flot facade. Det er hvad Isoler Huset ApS bidrager med, hver dag. Idéen om at give et hus eller et boligkompleks frakke på, kommer syd for grænsen, hvor man ”pakker” huset ind i isoleringsbatts, så det holder bedre på varmen. Ifølge Adam Høyer er fordelene ved en udendørs facadeisolering mange og det er endelig gået op for danskerne.

Vi vil alle sammen gerne spare penge og det kan vi hjælpe med. Det kan simpelthen ikke betale sig ikke at facadeisolere. Facadeisolering er en langtidsinvestering, som allerede tjenes hjem fra dag ét.

Adam Høyer, Indehaver

Her ses et eksempel på arbejdsprocessen under en facadeisolering af Isoler Huset ApS

Mekanisk fastgørelse
Underpuds og net
Færdigt resultat

Gør det, du er bedst til – det gør Isoler Huset ApS

Firmaets succesopskrift er, ifølge Adam Høyer, simpel. ”Vi gjorde hvad vi var gode til i forvejen. Vi blev bedre til det og nu er vi det bedste til det. Vi har gjort det til vores speciale,” lyder det fra Adam Høyer, som yderligere uddyber, at han synes der er for mange alt-mulig-mænd og for få specialister i byggebranchen.


Isoler Huset ApS har fingrene i isoleringsopgaver hver eneste dag og det betyder, at selv den mest komplicerede isoleringsopgave er en smal sag for drengene hos Isoler Huset ApS. I løbet af 2016 fik Isoler Huset ApS renoveret og isoleret op mod 45 huse med de samme medarbejdere og den samme samarbejdspartner gennem hele forløbet.

Isoleringsopgaver er hverdagskost, men der hviles ikke på lauerbærrene

Isoler Huset ApS beskæftiger sig med det samme hver dag og det skærper kvalitetsbevidstheden og sikrer et bedre slutprodukt. ”Vores store kundetilfredshed og svarprocent skyldes ganske enkelt, at vi kan vores kram. Vi har fingrene i isoleringsopgaver hver eneste dag og kan svare på selv de mest komplicerede problematikker,” siger Adam Høyer, som også understreger, at medarbejderne i Isoler Huset ApS hele tiden forbedrer sig i form af kurser om nye isoleringsmetoder og isoleringsmaterialer.Et nicheprodukt med et stort marked

Isolering generelt og facadeisolering i særdeleshed er et nicheprodukt. Isoler Huset ApS har formået at danne en forretning omkring dette nicheprodukt og fundet ud af, at markedet er større end først antaget. Isoleringsarbejde er ofte ”usynligt” arbejde og har derfor ikke altid været førsteprioriteringen hos de modebevidste danske borgere, som vægter udseende højt. Men tiderne er ændret. Er der noget danskerne er ellevilde med, så er det at sparre penge.

Det har Isoler Huset ApS formået at observere og leverer nu facadeisolering, som både er besparende, øger ejendomsværdien og giver en flottere facade. En stor fordel ved facadeisolering er også, ifølge Adam Høyer, at arbejdet foregår udendørs, hvilket betyder, at det ikke har de store gener for bygherren. ”Vi udfører arbejdet, uden Hr. og Fru. Hansen skal være til stede eller er nødsaget til at tage fri fra arbejde,” siger Adam Høyer.

Klimaskærmen – den usynlige røver

Det er en dyr fornøjelse at være uopmærksom på klimaskærmen i sit hus eller ejendom. Isoler Huset ApS giver her deres råd til hvor man skal være særligt opmærksom og hvilke tegn der er på kuldebroer, fugt og dårlig isolering.

Klimaskærmen

Overordnet set, drejer alt sig om ejendommens klimaskærm. Klimaskærmen er alt det, der adskiller ude fra inde, altså vinduer, ydervægge og tag. En solid og velisoleret klimaskærm er derfor noget enhver grund- eller ejendomsejer skal stræbe efter, da der er mange penge at spare på varmeregningen samtidig med, at man øger ejendomsværdien. Især ydervæggene, vinduer og lofter er de typiske syndere, da mange ældre bygninger blev bygget før der var et decideret bygningsreglement og isoleringstykkelsen er derfor ikke længere tilstrækkelig.

De typiske tegn på dårlig isolering er kondensvand, træk eller kolde indervægge. Men hvis man vil være helt sikker på at isoleringen er tilstrækkelig, anbefaler Adam Høyer, at man får foretaget en termografering, da det kan være en umulig opgave at undersøge isoleringen på egen hånd.

Husk energitilskuddet

Hos Isoler Huset ApS er de bevidste om, at en facadeisolering kan være en stor udgift for både private og boligforeninger. Men i Danmark kan man få energitilskud og det betyder, at der er flere penge at spare. Derfor understreger Adam Høyer altid overfor kunderne, at der er mulighed for energitilskud, når man får foretaget energirenoveringer. Mange danskere er dog ikke bevidste om muligheden for energitilskud og at det skal søges før arbejdet er igangsat.

”Boligens energimærke forbedres, varmeregningen bliver mindre og man kan få tilskud til vores arbejde. Det kan simpelthen ikke betale sig ikke at isolere, ” fastslår Adam Høyer afslutningsvis.

Sådan anmelder kunderne Isoler Huset ApS

90%

Kundetilfredshed

98%

Svarprocent