Få 3 tilbud

Månedens håndværker: Derfor bør du isolere og støbe dit gulv

januar 2021

BSL Byg ApS

I Vinderup nær Holstebro bor månedens håndværker, BSL Byg ApS. Med høj kundetilfredshed, god svarprocent og en tillidsvækkende og pålidelig tilgang, er BSL Byg ApS i denne måned løbet med titlen. Læs med her, hvor indehaveren fortæller, hvorfor du bør isolere og støbe gulvet.

En gang om måneden kårer 3byggetilbud.dk månedens håndværker. Månedens håndværker udvælges på baggrund af feedback på vundne opgaver.

For os er det en selvfølge, at vi kontakter kunderne, så snart vi har besked fra 3byggetilbud.dk, og at vi overholder alle vores aftaler fra start til slut. Den ordentlighed betyder meget for vores kunder.

Bjørn Larsen, Indehaver

Sådan lyder det fra Bjørn Larsen, der er stolt indehaver af BSL Byg ApS. Et byggefirma, der tilbyder beton-, støbe-, og tømrerarbejde, og som har begge fødder solidt plantet i den jyske muld.

Mere end bare et byggefirma

Det er mottoet hos BSL Byg ApS, der med den gode service og brede faglighed går langt for kunderne. Bjørn Larsen fortæller med et glimt i øjet, hvordan firmaets alsidighed og troværdighed nogle gange gør det svært ”at komme af med kunderne igen”.

”Nogle gange ender det med, at vi ikke kan komme afsted fra kunden igen, fordi de også vil have os til at lave det resterende tømrerarbejde, selvom vi oprindeligt kun gav tilbud på støbning af betongulvet,” siger Bjørn tilfreds og fortsætter:

”Det er tydeligt, at kunderne bliver ved med at bruge os igen og igen, og dét er vi særligt stolte af og glade for. Det må jo alt andet lige betyde, at vi holder, hvad vi lover.”

Den gyldne kombination: Vores faglighed og kundens ønsker

Med et væld af muligheder når det rigtige betongulv skal vælges, er det vigtigt at holde tungen lige i munden. Bjørn Larsen understreger nemlig, at det er meget vigtigt at overveje gulvets funktion i rummet – både æstetisk og praktisk.

”Hvis man vil have et poleret betongulv, skal kunden beslutte hvilke sten og hvilken farve og nuance, de godt kunne tænke sig. Herunder også hårdhed og overfladebehandling i forhold til, hvad gulvet rent praktisk skal bruges til,” forklarer Bjørn og uddyber, at der er flere faldgruber, så det er altid en god idé at rådføre sig hos håndværkeren omkring dette på et tidligt stadie.

Bjørns erfaring siger ham nemlig, at de bedste resultater kommer, når kunden i fællesskab med håndværkeren finder frem til den rigtige løsning til betongulvet.

Derfor bør du isolere og støbe dit gulv

I ældre huse er isoleringen ikke altid, hvad den bør være. Derfor døjer mange med gift, der trænger op gennem jorden, store tab på varmeregningen og et savn til gulvvarme – men det kan der ifølge Bjørn Larsen rådes bod på.

Hvis du har et gammelt terrængulv, hvor du ikke har gulvvarme eller isolering, så kan det være en god ide at få støbt nyt. I 60’erne og 70’erne lagde man nemlig væsentligt mindre isolering i gulvene, end man gør i dag, og det giver store tab på varmeregningen.

Bjørn Larsen, Indehaver

Det siger Bjørn, der tilføjer, at man i samme ombæring med fordel kan overveje at få lagt gulvvarme. Han fortsætter:

”Ud over besparelserne på varmeregningen forhindrer et nyt gulv også gift fra jorden i at trænge op gennem gulvet.”

Afslutningsvist påpeger Bjørn, at isolering af gulvet er en energirenovering, og at det derfor er muligt at få energitilskud eller håndværkerfradrag til isoleringsarbejdet.

Sådan anmelder kunderne BSL Byg ApS

94%

Kundetilfredshed

67%

Svarprocent