BSL Betongulve ApS

Hos BSL Betongulve ApS kan vi tilbyde kompetent og alsidigt håndværk, stor erfaring og ikke mindst et smil på læben. Vi har til huse i det nordlige Jylland omkring Holstebro, men rykker ud i hele det ganske land med vores løsninger. Vi står i spidsen for alt fra de mindre projekter, til de store og mere omfattende, og løser glædeligt alt hvad der omhandler: 

  • Betonstøbning af gulve
  • Totalrenoveringer af gulve helt nede fra jordniveau til færdigt gulv
  • Poleret betongulv
  • Tømreropgaver
  • Skift af lofter, vægge og vinduer
  • Dækmontage med jernbindinger og etageadskillelser

Høj kvalitet og en god kundedialog

Vi har hos BSL Betongulve ApS altid stort fokus på kvaliteten i det arbejde vi leverer, og vi går aldrig på kompromis med den gode kundedialog. Derfor starter vi altid vores arbejdsproces, med at tage ud og besøge kunden for at få gennemgået projektet i øjenhøjde. Vores dialog og arbejde bygger nemlig på den gensidige tillid, vi allerede fra begyndelsen søger at stabilisere.

Når vi hos BSL Betongulve ApS rykker ud til netop din opgave, kan du være helt sikker på, at vi ikke tager hjem før alt sidder lige i skabet. Dette har også været en af byggestenene til den store mængde af gengangere vi oplever på vores kundeliste.

Kontakt os

Så hvis du er interesseret i en håndværker der altid producerer løsninger af den højeste kaliber, og tilmed møder op med godt humør i værktøjskassen – så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi sidder klar med et uforpligtende tilbud, uanset hvor i landet du sidder, og glæder os meget til at høre om dit projekt. Du kan fange os på telefonen 2144 6924, eller på nedenstående kontaktknapper.

Læs mere

Kontakt os her

Bjørn Sandbæk Larsen Indehaver
21 44 ** ** Vis nummer
21 44 69 24

BSL Betongulve ApS

Ejsingholmvej 16

7830 Vinderup

CVR: 41348232

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver BSL Betongulve ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk


Reparation af læmur 7570 Vemb
4 dage siden
Etablering af flisebelægning 7490 Aulum
1 uge siden
Støbning af betonterrasse 8870 Langå
1 uge siden
Støbning af fundament til garage 8740 Brædstrup
1 uge siden
Lægning af fliser 7451 Sunds
1 uge siden
Vi er stolte ejere af følgende udmærkelser

Det synes kunderne om os

0
16 anmeldelser
google.com 5 anmeldelser
0
3byggetilbud.dk 11 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Det synes kunderne om os

meget meget professionel.

., 15 aug. 2023

Super firma, hurtig feedback, tilfredsstillende udførsel af opgaven, til ok pris.

Ingrid O., 26 jul. 2023

Er meget tilfreds med det udførte arbejde. Indehaver er utrolig kompetent. En venlig betjening og kvalificeret rådgivning om muligheder. Utrolig fair pris.

Brian S., 04 apr. 2023

Godt og kvalitetsfyldt håndværk. Kan kun sende mine varmeste anbefalinger herfra. Mv Nikolaj og Marie Louise Pedersen

Marie Louise Holmgaard Madsen, 21 aug. 2022

Jeg kan ikke sætte en finger på deres arbejde ifm. beton gulve. Meget professionel engageret, lige fra første opkald til endelig udførelse og færdigt produkt. Kan varmt anbefale dem.

Nicolai Knudsen, 21 aug. 2022

Vi har igennem hele 2021 samarbejdet med BSLBYG ApS og har været meget tilfredse med forløbet. I særdeleshed er vi glade for vores nye gulv i kælderen som er et støbt og poleret betongulv. Det...
Vi har igennem hele 2021 samarbejdet med BSLBYG ApS og har været meget tilfredse med forløbet. I særdeleshed er vi glade for vores nye gulv i kælderen som er et støbt og poleret betongulv. Det er simpelthen så lækkert at gå på. Bjørn og hans team er meget gode til at samarbejde med de andre faggrupper vi har samarbejdet med. Kommunikationen har været enkel med meget korte svartider - det har været essentielt i en lang proces med mange beslutninger der skulle tages under vejs. Vi har som bygherrer haft en del viden og erfaring som vi har bidraget med og det er blevet hørt og anerkedt fra BSLBYG ApS. De bedste anbefalinger fra Århus
Læs mere

Lars Breum, 21 aug. 2022

Kun godt at sige, både ift. beton og træarbejde. God kommunikation, leverer det aftalte og til tiden

Michael Simoni, 21 aug. 2021

Effektive til at rive ned og banke beton op. Ok tilgængelig over tlf. Knapt så dygtige til at lave finish på støbe-delen. Vores hus blev plasket til med beton-sprøjt på vægge, brændeovn og ...
Effektive til at rive ned og banke beton op. Ok tilgængelig over tlf. Knapt så dygtige til at lave finish på støbe-delen. Vores hus blev plasket til med beton-sprøjt på vægge, brændeovn og skabe. Efterfølgende blev det ikke rettet op tilstrækkeligt. Langt fra. Om vi har nævnt det her til Bjørn og Co.? - ork ja! Efter støbning blev ikke et eneste vindue sat på klem mht udluftning. Resultat blev et drivvådt indeklima hvor alt i huset blev vådt. Et område man burde være opmærksom på ved tidligere erfaring. Det hele sluttede meget ærgerligt.
Læs mere

Jonas m, 21 aug. 2021

Virkeligt professionelt firma. Resultatet er meget tilfredsstillende.

Søren D., 18 feb. 2021

Godt arbejde og god kommunikation

Michael S., 17 nov. 2020

En rigtig god oplevelse fra start til slut! God service, hurtige svar, ærlig sparring og flot resultat. Vi er meget tilfredse.

Charlotte V., 02 nov. 2020

Super dygtig håndværker. Han får vores bedste anbefalinger.

Erlend G., 28 aug. 2020

BSL byg gjorde et super stykke arbejde. En rigtig god oplevelse at arbejde med dem.

Joon T., 11 maj 2020

BSL-byg: var behagelige at arbejde sammen med. Arbejdet blev hurtigt afsluttet med tilfredsstillende resultat. Dog savnede vi meget en nøjagtig udspecificering af fakturaerne af fx hvor meget er d...
BSL-byg: var behagelige at arbejde sammen med. Arbejdet blev hurtigt afsluttet med tilfredsstillende resultat. Dog savnede vi meget en nøjagtig udspecificering af fakturaerne af fx hvor meget er der gået til materialer, arbejdstimer mv. Noget af arbejdet skulle godtgøres af forsikringen, andet kunne evt. komme ind under håndværkerfradrag. Men det er ikke muligt for os at se. Vi bad efterfølgende om en specificeret faktura, men den har ikke været mulig at fremskaffe. Mvh Elisabeth W Olsen
Læs mere

Elisabeth O., 13 feb. 2020

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du BSL Betongulve ApS

Send en forespørgsel til BSL Betongulve ApS