Elite håndværker

Bsl Byg ApS

4.8 ud af 5 stjerner
Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Bsl Byg ApS

Bsl Byg ApS

Hos Bsl Byg ApS kan vi tilbyde kompetent og alsidigt håndværk, stor erfaring og ikke mindst et smil på læben. Vi har til huse i det nordlige Jylland omkring Holstebro, men rykker ud i hele det ganske land med vores løsninger. Vi står i spidsen for alt fra de mindre projekter, til de store og mere omfattende, og løser glædeligt alt hvad der omhandler:

  • Betonstøbning af gulve
  • Totalrenoveringer af gulve helt nede fra jordniveau til færdigt gulv
  • Poleret betongulv
  • Tømreropgaver
  • Skift af lofter, vægge og vinduer
  • Dækmontage med jernbindinger og etageadskillelser

Høj kvalitet og en god kundedialog

Vi har hos Bsl Byg ApS altid stort fokus på kvaliteten i det arbejde vi leverer, og vi går aldrig på kompromis med den gode kundedialog. Derfor starter vi altid vores arbejdsproces, med at tage ud og besøge kunden for at få gennemgået projektet i øjenhøjde. Vores dialog og arbejde bygger nemlig på den gensidige tillid, vi allerede fra begyndelsen søger at stabilisere.

Når vi hos Bsl Byg ApS rykker ud til netop din opgave, kan du være helt sikker på, at vi ikke tager hjem før alt sidder lige i skabet. Dette har også været en af byggestenene til den store mængde af gengangere vi oplever på vores kundeliste.

Kontakt os

Så hvis du er interesseret i en håndværker der altid producerer løsninger af den højeste kaliber, og tilmed møder op med godt humør i værktøjskassen – så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi sidder klar med et uforpligtende tilbud, uanset hvor i landet du sidder, og glæder os meget til at høre om dit projekt. Du kan fange os på telefonen 2144 6924, eller på nedenstående kontaktknapper.

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Bsl Byg ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Kontakt os her
Bjørn Sandbæk Larsen Indehaver
21 44 ** **
bslbyg@***.dk
Bsl Byg ApS Ejsingholmvej 16 7830 Vinderup
CVR: 39613654
0.0
0 anmeldelser
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%
Her finder du Bsl Byg ApS
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu