Få 3 tilbud

Invitér håndværkeren på besøg for et mere præcist tilbud

december 2019

Malerfirmaet J Hetland

Månedens håndværker i december er Malerfirmaet J Hetland. Et erfarent firma med sans for god service. Få indehaveren Jens Hetlands bedste råd til et optimalt forløb, når malerarbejdet kalder.

En gang om måneden kårer 3byggetilbud.dk månedens håndværker. Månedens håndværker udvælges på baggrund af feedback på vundne opgaver.

Malerfirmaet J Hetland er et pålideligt firma med mange års erfaring i branchen. Og indehaveren Jens Hetland er da også fagmand med stort F. Hans sans for et solidt arbejde, god service og evne til at være proaktiv på opgaverne giver firmaet titlen som månedens håndværker her i december. Samtidig deler indehaveren gerne ud af sine gode råd og faglige viden. Også her, hvor du bliver klogere på den optimale renoveringsproces.

Et møde er altid en god idé

Malerarbejde kan tage mange former. Og hos Malerfirmaet J Hetland rykker de ud på alt fra istandsættelse af trappeopgange i etageejendomme og udvendige vinduessager til alment malerarbejde i de private hjem. Men én ting er vigtig – om sagen er lille eller stor – nemlig et møde med kunden, hvor fagmanden kan bese arbejdet.

Omfanget kommer meget an på den enkelte sag. Der er jo naturligvis forskel på, om det drejer sig om en trappeopgang eller almindeligt malerarbejde hos hr. og fru Jensen. Og samtidig kan den enkelte bygherre have forskellige ønsker til løsningen – og det er vigtigt at få afstemt.

Jens Hetland, Indehaver

Han vil derfor meget gerne komme på besøg hos sine kunder inden han afgiver et tilbud. På den måde bliver den rigtige pris givet, da ønskerne bliver afstemt, og der bliver skabt en god tillid – firma og kunde imellem. Renoveringsarbejde er nemlig en tillidssag, mener Jens Hetland.

Opfølgning er vigtigt

I en travl dagligdag kan et telefonopkald eller en mail hurtigt gå din næse forbi. Løbende opfølgning og proaktivitet er derfor noget, som Jens Hetland vægter højt. Han ringer gerne en ekstra gang eller følger op på om hans kunder har modtaget det tilbud, som han har sendt. En ekstra service som kunderne er glade for, da det viser, at han tager arbejdet seriøst. Rådet til andre håndværkere er derfor også klart:

”Oprigtighed i arbejdet er vigtigt. En oprigtig lyst til at lave arbejdet, komme til tiden og følge op, hvis kontakten går i stå,” siger indehaveren.

Nedenfor kan du se de flotte kundemålinger vi har på Malerfirmaet J Hetland, som nu kan bryste sig med den flotte titel, som månedens håndværker hos 3byggetilbud.dk.

Sådan anmelder kunderne Malerfirmaet J Hetland V/ Jens Hetland

88%

Kundetilfredshed

100%

Svarprocent