Få 3 tilbud

Midtjysk Tagentreprise IVS: Tjek altid op på håndværkerens referencer

december 2018

Midtjysk Tagentreprise IVS

En solid kundeservice og ordentligt håndværk er en selvfølge for Midtjysk Tagentreprise IVS, som i mere end 20 år har leveret tagpap til et hav af glade bygherrer. Mød firmaet, der har fået den velfortjente titel som månedens håndværker i december, og få deres gode råd til, hvordan du vælger den rette håndværker.

En gang om måneden kårer 3byggetilbud.dk månedens håndværker. Månedens håndværker udvælges på baggrund af feedback på vundne opgaver.

”Jeg gør jo bare mit arbejde, og så gør jeg det ordentligt.” Sådan indleder indehaveren Poul Erik Skovgaard Petersen, da vi fanger ham til en snak om firmaets flotte kåring som månedens håndværker i december. Firmaet hedder Midtjysk Tagentreprise IVS og udfører bundsolidt og gennemført tagarbejde i hele Midtjylland. Med mere end 20 års erfaring i faget er Poul Erik Skovgaard Petersen en erfaren ekspert til sit arbejde og selvfølgelig også til den gode kundeservice.

”Jeg går meget op i at levere et seriøst stykke arbejde og så ved jeg, hvor vigtigt det er at lytte til bygherrerne. Derfor kommer jeg altid ud og besigtiger opgaven, hvor jeg kan tage en direkte dialog med den enkelte og komme med relevante løsningsforslag,” fortæller Poul Erik Skovgaard Petersen.

Tjek håndværkerens referencer inden du indgår en aftale

Poul Erik Skovgaard Petersens gode råd til dig inden du vælger en håndværker, er et grundigt referencetjek.
”Jeg vil anbefale, at man ikke kun kigger på prisen som bygherre. Kig på om det er en håndværker, som du kan have tillid til. En god indikation på dette er at tjekke op på firmaets referencer,” forklarer indehaveren og uddyber:

Med referencer tænker jeg både på online referencer, som Trustpilot og Facebook-anmeldelser, men også mund-til-mund referencer. Alle kan komme og sige, at de er gode til det, som de laver. I virkeligheden kan det kun tjekkes ved at se på det arbejde, der er udført og tilfredsheden hos de kunder, som firmaet efterlader sig.

Poul Erik Skovgaard Petersens, Indehaver

Populær blandt bygherrerne

Tagpap er det nye sort. Det er i hvert fald populært som aldrig før ifølge Midtjysk Tagentreprise IVS. Tagpap har nemlig i dag en længere levetid end det havde tidligere og så har tagpap store designmæssige fordele, da det med sit sorte og minimalistiske look kan give boligen et moderne udtryk.

Men ikke kun tagpap scorer højt i tilfredshedsmålingerne. Midtjysk Tagentreprise IVS har også selv modtaget en masse fine anmeldelser på deres arbejde. En af mange glade bygherrer skriver: ”De har gjort et godt stykke arbejde, som jeg er meget tilfreds med, så tusind tak for hjælpen.” Fra en anden lyder det: ”Det er et enkeltmandsfirma med en lærling, som jeg synes udførte opgaven perfekt”.

Med de mange gode tilbagemeldinger og professionelle resultater kan Midtjysk Tagentreprise IVS velfortjent nyde titlen som månedens håndværker hos 3byggetilbud.dk i december. Stort tillykke fra os.

Sådan anmelder kunderne Midtjysk Tagentreprise IVS

100%

Kundetilfredshed

93%

Svarprocent