Sølvsteens Have-Entreprise

Rådgiver dig og udfører din opgave til perfektion!

Om du er privatperson eller erhvervskunde, står Sølvsteens Have-Entreprise klar til at udføre din belægnings- eller anlægsopgave. Sølvsteens Have-Entreprise dækker hele Sjælland, så tøv ikke med at give mig et kald hvor end på øen du er bosiddende. Jeg, indehaver Agner Sølvsteen, sætter mine kunder i første række. Du bliver inkluderet i processen fra start til slut – og hvis du har brug for, at vi sammen gennemgår projektet en ekstra gang inden opstart, er jeg altid åben over for det.

Sølvsteens Have-Entreprise varetager blandt andet følgende opgaver:

  • Belægningsopgaver
  • Etablering af støttemure
  • Anlægsentrepriser
  • Træfældning
  • Topkapning af træer
  • Hegn
  • Træterrasser på op til 20 m2

Tid til dig og din opgave

Hos Sølvsteens Have-Entreprise er der altid tid til din opgave, når vi har en aftale. Jeg går op i at levere et ordentligt resultat. Hvis arbejdet skulle tage en dag længere end først antaget, tager jeg mig tiden til at færdiggøre. Sølvsteen Have-Entreprise vil hellere bruge lidt ekstra tid på at sikre at opgaven er fuldendt før den forlades, frem for at levere et sjusket og halvfærdigt resultat. 

Altid kvalitetsfyldt arbejde

Hos Sølvsteens Have-Entreprise sætter jeg en ære i at udføre håndværk af højkvalitet, så du kan få glæde af opgaven i mange år. Derfor stiller Sølvsteens Entreprise også en garanti på 15 år til rådighed til dig.

Det er ikke min ambition at lave arbejdet hurtigt og sjusket til en billigere pris. I stedet tager jeg altid en dialog med mine kunder om, hvordan det bedste resultat opnås. Dertil forklarer jeg forskellen på valg af sten, og hvorfor der er prisforskel ved forskellige materialer. Sølvsteens Have-Entreprise mener nemlig, at et ordentligt kvalitetsarbejde med gode materialer giver et holdbart resultat, hvor du som kunde kan nyde resultatet længe uden at skulle udskifte fliserne igen.

Rådgiver dig til dit drømmeresultat

Det er min erfaring, at mange bygherrer er usikre på, hvordan designet af udendørsområdet skal foregå samt valg af materialer. Derfor stiller jeg hos Sølvsteens Have-Entreprise altid min erfaring til rådighed og vejleder dig til den rette løsning. Når der opstår tvivl hos bygherrerne, kommer jeg med ideer til design og viser forskellige prøver på sten, så du kan se dem i virkeligheden og er sikker på designet, inden opgaven påbegyndes. På den måde er du altid sikret et arbejde, du er 100 procent tilfreds med.

Vil du være sikker på at få et ordentligt stykke arbejde?

Så er Sølvsteens Have-Entreprise en håndværker for dig! Kontakt Sølvsteens Have-Entreprise allerede i dag ved at trykke på kontaktknapperne eller ved at ringe på 7170 0787 for et uforpligtende tilbud. Jeg ser frem til at høre fra dig!

Læs mere

Kontakt os her

Agner Sølvsteen Indehaver
71 70 ** ** Vis nummer
71 70 07 87

Sølvsteens Have-Entreprise

Bobjergvej 55

4550 Asnæs

CVR: 41491930

Læs vores seneste anmeldelser

0
4 anmeldelser
3byggetilbud.dk 4 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Læs vores seneste anmeldelser

Meget tilfreds rigtig pænt arbejde og super go service

Carsten V., 02 feb, 2023

Hurtig og effektiv ung mand der udfører opgaven uden problemer.

Jeanette K., 03 feb, 2022

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Sølvsteens Have-Entreprise senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

2 dage siden
Lægning af fliser 2730 Herlev
5 dage siden
Anlægning af have 2650 Hvidovre
1 uge siden
Lægning og udvidelse af fliseterrasse 2300 København S
1 uge siden
Lægning af fliser i indkørsel 2950 Vedbæk
2 uger siden
Lægning af fliser 4291 Ruds Vedby
Vi udfører opgaver i brancherne:
Vi er stolte ejere af følgende anerkendelser

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du Sølvsteens Have-Entreprise