Sølvsteens Have-Entreprise

Rådgiver dig og udfører din opgave til perfektion!

Om du er privatperson eller erhvervskunde, står Sølvsteens Have-Entreprise klar til at udføre din belægnings- eller anlægsopgave. Sølvsteens Have-Entreprise dækker hele Sjælland, så tøv ikke med at give mig et kald hvor end på øen du er bosiddende. Jeg, indehaver Agner Sølvsteen, sætter mine kunder i første række. Du bliver inkluderet i processen fra start til slut – og hvis du har brug for, at vi sammen gennemgår projektet en ekstra gang inden opstart, er jeg altid åben over for det.

Sølvsteens Have-Entreprise varetager blandt andet følgende opgaver:

  • Belægningsopgaver
  • Etablering af støttemure
  • Anlægsentrepriser
  • Træfældning
  • Topkapning af træer
  • Hegn
  • Træterrasser på op til 20 m2

Tid til dig og din opgave

Hos Sølvsteens Have-Entreprise er der altid tid til din opgave, når vi har en aftale. Jeg går op i at levere et ordentligt resultat. Hvis arbejdet skulle tage en dag længere end først antaget, tager jeg mig tiden til at færdiggøre. Sølvsteen Have-Entreprise vil hellere bruge lidt ekstra tid på at sikre at opgaven er fuldendt før den forlades, frem for at levere et sjusket og halvfærdigt resultat. 

Altid kvalitetsfyldt arbejde

Hos Sølvsteens Have-Entreprise sætter jeg en ære i at udføre håndværk af højkvalitet, så du kan få glæde af opgaven i mange år. Derfor stiller Sølvsteens Entreprise også en garanti på 15 år til rådighed til dig.

Det er ikke min ambition at lave arbejdet hurtigt og sjusket til en billigere pris. I stedet tager jeg altid en dialog med mine kunder om, hvordan det bedste resultat opnås. Dertil forklarer jeg forskellen på valg af sten, og hvorfor der er prisforskel ved forskellige materialer. Sølvsteens Have-Entreprise mener nemlig, at et ordentligt kvalitetsarbejde med gode materialer giver et holdbart resultat, hvor du som kunde kan nyde resultatet længe uden at skulle udskifte fliserne igen.

Rådgiver dig til dit drømmeresultat

Det er min erfaring, at mange bygherrer er usikre på, hvordan designet af udendørsområdet skal foregå samt valg af materialer. Derfor stiller jeg hos Sølvsteens Have-Entreprise altid min erfaring til rådighed og vejleder dig til den rette løsning. Når der opstår tvivl hos bygherrerne, kommer jeg med ideer til design og viser forskellige prøver på sten, så du kan se dem i virkeligheden og er sikker på designet, inden opgaven påbegyndes. På den måde er du altid sikret et arbejde, du er 100 procent tilfreds med.

Vil du være sikker på at få et ordentligt stykke arbejde?

Så er Sølvsteens Have-Entreprise en håndværker for dig! Kontakt Sølvsteens Have-Entreprise allerede i dag ved at trykke på kontaktknapperne eller ved at ringe på 7170 0787 for et uforpligtende tilbud. Jeg ser frem til at høre fra dig!

Læs mere

Kontakt os her

Agner Sølvsteen Indehaver
71 70 ** ** Vis nummer
71 70 07 87

Sølvsteens Have-Entreprise

Bobjergvej 55

4550 Asnæs

CVR: 41491930

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Sølvsteens Have-Entreprise senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk


Udskift af fliseterrasse 2990 Nivå
1 uge siden
Fældning og bortskaffelse 4573 Højby
2 uger siden
Træfældning 4640 Faxe
2 uger siden
Lægning af fliser m.m. 3550 Slangerup
1 måneder siden
Erhverv - Lægning af fliser 2300 København
1 måneder siden
Vi udfører opgaver i brancherne:
Vi er stolte ejere af følgende udmærkelser

Det synes kunderne om os

0
16 anmeldelser
anmeld-haandvaerker.dk 10 anmeldelser
0
3byggetilbud.dk 6 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Det synes kunderne om os

Agner så på opgaven og gav et godt tilbud og udført opgaven flot og til tiden som aftalt

Tommys Entreprise ApS, 13 jun. 2024

Jeg kan varmt anbefale Sølvsteen have-enterprise. De er professionel, pålidelig og gode til de opgaver de påtager sig.
Du er i trykke hænder hos Sølvsteens have-enterprise

Louise Agger Green, 07 jun. 2024

Han gravede hullet efter aftale, var venlig og imødekommende.

Karl Emil Rosenbæk, 25 maj 2024

Efter endt totalrenovering af vores ejendom var det tid at styr på udendørsarealerne. Der skulle anlægges indkørsel, terrasser og gangarealer i et område med mange skæve vinkler og niveaufors...

Efter endt totalrenovering af vores ejendom var det tid at styr på udendørsarealerne. Der skulle anlægges indkørsel, terrasser og gangarealer i et område med mange skæve vinkler og niveauforskelle, som krævede justeringer af design undervejs. Agner udviste stor viden om de forskellige løsninger og vi havde et fint samarbejde i processen. Når man arbejder med en enkeltmanshær er det nødvendigt at udvise en smule flexibilitet i tidsplanen, men Agner arbejdede hård i al slags vejr for at gøre det færdigt, og var altid til at få fat på. Som billederne viser er resultatet er helt i top.

Læs mere

Sandra abildgaard, 15 maj 2024

Flot professionelt arbejde til aftalte pris og tid.

Jens Boelskifte, 14 maj 2024

Rigtig god oplevelse.

ØSTERMARK ENTREPRENØRFORRETNING A/S, 20 mar. 2024

Det har været en fornøjelse at arbejde med Sølvsteens Have Enterprise. Vores projekt har været stort, med mange små projekter i. Vi har lige bygget nyt hus, og havde brug for belægning, samt...

Det har været en fornøjelse at arbejde med Sølvsteens Have Enterprise. Vores projekt har været stort, med mange små projekter i. Vi har lige bygget nyt hus, og havde brug for belægning, samt guidance med hvordan vi skulle lave indgang/trapper og faktisk også selve haven mht til hvordan og hvorledes med planter. Der er blevet arbejdet hårdt, og selv om det tog længere end forventet, så var det fordi firmaet ville sikre at det blev gjort ordentligt. God kvalitetsarbejde! Og godt humør. Løsningsorienteret- og gode ideer til de mere indviklede opgaver!Og aftaler blev overholdt. Et stort 5 tal på alle leder og kanter. Kan varmt anbefales.

Læs mere

Tine Gregory, 10 okt. 2023

Fjernelse af gammel have (ca. 100 kvm) samt gammel hegn.
Anlægning af ny have (græs og herregårdssten) og opsætning af nyt hegn (raftehegn).

Christine Robertsen Holmberg, 10 okt. 2023

Flink og pålidelig fyr, som er god til sit håndværk. Kan absolut anbefales.

aleksandar petkovic, 29 aug. 2023

Det var super effektivt og pænt arbejde. Og Agner er et meget behageligt menneske at have gående. Stor anbefaling herfra og så glæder vi os til han kommer igen.

Katja Roldsgaard, 23 aug. 2023

Meget tilfreds rigtig pænt arbejde og super go service

Carsten V., 02 feb. 2023

Hurtig og effektiv ung mand der udfører opgaven uden problemer.

Jeanette K., 03 feb. 2022

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du Sølvsteens Have-Entreprise

Send en forespørgsel til Sølvsteens Have-Entreprise