RopeAccess.dk

4.7 ud af 5 stjerner
Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

RopeAccess.dk

RopeAccess.dk

Vi klarer din opgave hurtigt, fleksibelt og billigere – fra reb!

Rope Access.dk var foregangsmand for vedligehold af bygninger fra reb, da faget begyndte for snart 20 år siden. Vores medarbejdere er erfarne håndværkere og supervisorer, der er essentielle for sikkert og veludført arbejde. Vi udfører alt fra vinduespolering til tagrenoveringer, og har base i Allerød nord for København. Vi udfører arbejde på hele Sjælland for erhvervskunder, boligforeninger og private.

Vi kan komme til, hvor stillads og lifte ikke kan  

Når du vælger en erhvervsklatrer, er der mange penge at spare. Vi behøver nemlig ikke lifte og stillads for at komme til, men derimod blot vores avancerede klatreteknik. Det betyder, at vi hos RopeAccess.dk ikke bruger unødig tid på opsætning af stillads, fordi vores rebsystemer og ekspertise giver os mulighed for at komme hurtigt og sikkert til opgaven. Udover at få en effektiv og løsningsorienteret håndværker, så sparer du penge ved at benytte en erhvervsklatrer fra RopeAccess.dk. Du slipper nemlig for udgiften for stilladser og lifte, da vi ikke bruger andet end vores faglige kunnen og vores to sikkerhedspunkter via rebsystemet. 

Specialister til enhver opgave 

Hos Rope Access.dk har vi kompetente fagspecialister til alle typer opgaver. Det giver garanti for en komplet og kvalitetssikker løsning, uanset opgavens type og størrelse. Alle vores medarbejdere har bestået certificeringskurser på området, og vores tilsynsførende har stor erfaring med at holde arbejdsstederne sikker for vore håndværkere Alle vores medarbejdere har yderligere særlige rebcertificeringer og vores tilsynsførende har minimum 2.000 timers erfaring, hvilket giver en høj sikkerhed for vores håndværkere. Vi tilbyder hjælp til:

  • Tagarbejde
  • Vinduespolering
  • Malerarbejde
  • Murerarbejde
  • Elarbejde
  • Telecom
  • Og meget mere

Klik på kontakt-knappen øverst og lad os tage en snak om, hvad du har brug for. Hos RopeAccess.dk er næsten alting muligt, så lad os sammen finde den rette løsning.

Kontakt os her
Allan Halberg
Allan Halberg Indehaver
40 59 ** **
[email protected]***.DK
RopeAccess.dk Frederiksborgvej 307B 3450 Allerød
CVR: 17972499
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver RopeAccess.dk senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Her finder du RopeAccess.dk
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu
Referencer

RopeAccess.dk har blandt andet udført opgaver for

Frøsiloer Islands Brygge
Marmorkirken København
Bruuns Galleri Aarhus
Det Kongelige Teater København
ERIK Arkitekter Erik Møller
Jysk Danmark
Palace Hotel København
Nye Operahus Holmen