ROCKWOOL A/S

Verdens førende producent af stenuldsbaserede løsninger, som forbedrer miljøet og livskvaliteten.

Lavere udgifter til opvarmning, et bedre indeklima og en øget salgsværdi, er blot nogle af de gevinster, du kan opnå ved at efterisolere boligen – og hos ROCKWOOL A/S hjælper vi dig godt på vej. Siden 1909 har vi nemlig været specialister i isolering med stenuld – et materiale, hvor fordelene er mange:

  • God isoleringsevne
  • Støjreducerende
  • Brandbeskyttende
  • Lang holdbarhed

Vi dækker hele det danske land, hvor vi samarbejder med lokale forhandlere og montører.  

Isolering tjener sig selv hjem

Energirenoveringspotentialet i de danske husstande er stort – og her spiller efterisolering en vigtig rolle. Efterisolering er faktisk en energirenovering, der ofte betaler sig selv hurtigt hjem i besparelser på varmeregningen. Når du efterisolerer mindsker du heller ikke kun træk og kulde om vinteren, du sikrer dig faktisk også mod overophedning om sommeren, og forbedrer dermed indeklimaet hele året rundt.

Gør en forskel for miljøet

Hos ROCKWOOL A/S værner vi om vores miljø. Derfor valgte vi også i tilbage i januar 2021 at skifte til biogas på vores to danske fabrikker. Det betød en reducering af vores CO2-udledning med 70 procent.

Skal vi også hjælpe dig?

Søger du professionel rådgivning, mere viden om vores isoleringsmuligheder eller et uforpligtende tilbud på dit næste isoleringsprojekt, så er vi klar til at hjælpe dig godt videre. ROCKWOOL samarbejder med en lang række isolatører i hele Danmark, hvad enten dit projekt er stort eller småt.

Tryk på kontakt-knapperne her på siden, skriv til os på kristoffer.saunamaki@rockwool.com eller ring på telefon +45 46 55 89 86. Vi glæder os til at høre fra dig! 

Læs mere

Kontakt os her

ROCKWOOL A/S
46 55 ** ** Vis nummer
46 55 89 86

ROCKWOOL A/S

Hovedgaden 501

2640 Hedehusene

CVR: 42391719

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver ROCKWOOL A/S senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Vi udfører opgaver i brancherne:
Vi er stolte ejere af følgende anerkendelser

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du ROCKWOOL A/S