PROLINE VVS A/S

- Kvalitet, ekspertise og tryghed i hvert eneste projekt!

Velkommen til Proline VVS A/S. Med mere end 30 års erfaring er vi en virksomhed i rivende udvikling inden for VVS- og ventilationsarbejde, hvor vi er stolte af at kunne levere autoriseret arbejde af højeste håndværksmæssige kvalitet. Vores hovedkontor og lager er beliggende i Odense, hvilket betyder, at vi kan betjene kunder på Fyn, Trekantsområdet og Vestsjælland.

PROLINE VVS A/S varetager blandt andet:

  • Badeværelser
  • Gulvvarme
  • Jordvarme
  • Varmepumper
  • VVS ifm. nybyggeri
  • Alt i VVS - naturligvis også autoriseret arbejde

Ekspertise og kvalitetssikring i fokus

Hos PROLINE VVS A/S er vi specialister i fremtidssikrede løsninger inden for ventilations- og VVS-installationer. Vi er altid opdaterede på de nyeste metoder og teknologiske udviklinger i branchen. Med vores ekspertise kan vi sikre, at alle opgaver, hvad enten det er køkken, badeværelse, nybyggeri, afløbsinstallationer eller industrianlæg, udføres med høj kvalitet og omhu.

Vi lægger stor vægt på faglighed og venlighed, godt håndværk og ærlig service. Vi er her for at hjælpe vores kunder med at finde de rigtige løsninger og sikre, at de opnår de ønskede resultater. Vi er stolte fagfolk, der giver os 100% for at sikre kvalitet og leverancer. Udover vores ekspertise og fokus på kvalitet, er vores positive sind og stolthed en vigtig del af vores arbejde - både før, under og efter projektet. 

Tryghed og godt arbejde - hele vejen igennem!

Hos PROLINE VVS A/S gør vi en forskel hver eneste dag ved at sikre kvalitetsarbejde og trygge oplevelser fra start til slut. Vi garanterer, at vores projekter udføres til punkt og prikke og går ikke på kompromis med vores håndværk. Vi er her for at skabe gode og trygge oplevelser for vores kunder, deres kunder, samarbejdspartnere og vores medarbejdere. Du kan forvente faglighed, service og en god oplevelse, når du vælger os.

Har du behov for VVS- eller ventilationsarbejde, så tag endelig kontakt til PROLINE VVS A/S. Uanset om du er privat- eller erhvervskunde, kan du forvente ekspertise, kvalitet og tryghed i ethvert projekt. Kontakt os i dag på 54 33 55 45 eller kontaktknapperne her på siden for kompetent rådgivning og uforpligtende tilbud.

Vi ser frem til at hjælpe dig!

Læs mere

Kontakt os her

Kurt Riddersholm Nielsen
Kurt Riddersholm Nielsen Serviceleder
54 33 ** ** Vis nummer
54 33 55 45

PROLINE VVS A/S

Labirksgyden 118

5220 Odense SØ

CVR: 28286996

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver PROLINE VVS A/S senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk


Luft til vand varmepumpe 5610 Assens
1 dag siden
Genvindingsanlæg 8464 Galten
2 dage siden
Installation af fjernvarmeunit 7323 Give
2 dage siden
Udskiftning af varmtvandsbeholder til varmeveksler 5230 Odense M
3 dage siden
Installering af varmeveksler 5000 Odense C
1 uge siden

Det synes kunderne om os

0
16 anmeldelser
google.com 3 anmeldelser
0
anmeld-haandvaerker.dk 1 anmeldelser
0
3byggetilbud.dk 12 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Det synes kunderne om os

Hurtig og seriøst tilbud. Kom før aftalt tid og var hurtig til at udføre arbejdet. Medarbejderen, der monterede virkede meget sympatisk og kundevenlig

John M., 05 sep, 2023

De er rigtig dygtig medarbejder. Jeg fik meget godt tilbud. Jeg er glad for deres kvalitets arbejde. De gør tingene meget hurtigt uden lange vente tid. Jeg fik meget god og pædagogisk svar for alle mine spørgsmål. Jeg vil godt anbefale til andre også. Meget tilfreds.

Tharmakularasa K., 17 aug, 2023

God service og betjening, overholder altid aftalt tid.

Lene Jørgensen, 23 mar, 2023

Er meget tilfreds med opgaveløsningen og service fra Proline

Ebbe B., 25 jan, 2019

Jeg har nu fået udført det bestilte arbejde, og jeg er meget tilfreds. Håndværkeren kommer som aftalt. Han laver et pænt stykke arbejde, er flink og venlig og rydder op og gør rent efter sig. En meget positiv oplevelse ????

Brita T., 15 nov, 2018

De ha sat toiletterne op i dag er 100% tilfreds rar og fin service vi er begge meget glade venlig hilsen Kate og vibeke

vibeke A., 15 nov, 2018

Opleve en vedholdende og ihærdig indsats for at få løst et problem med husets varmeanlæg. På trods af juleperiode var der ingen “sure miner” - tvært imod. Hurtig udrykning og ihærdig indsats. Tak for hjælpen Proline VVS.

Jørgen Hansen, 02 jan, 2018

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du PROLINE VVS A/S

Send en forespørgsel til PROLINE VVS A/S