Pedersens Brolægning

Når vi hos Pedersens Brolægning rykker ud, kan du være sikker på, at vi har et smil på læben og intentioner om at udføre et professionelt stykke arbejde. Vi er et mindre team, der gør en dyd ud af at overholde vores aftaler og gøre kunderne tilfredse.

Alle størrelser – på hele Sjælland

Fra store boligforeninger til mindre projekter i privaten. Hos Pedersens Brolægning tager vi glædeligt mod opgaver af alle størrelser. Vi har gode erfaringer både med erhvervs- og privatsamarbejder, og er ikke blege for at tage turen rundt i alle afkroge af Sjælland.

Vi lever af glade kunder

Og vores tilgang afspejler sig i vores arbejde. Vi ser kundedialogen som altafgørende for, at vi imødekommer samtlige af vores kunders ønsker og behov i forbindelse med et projekt. Derfor holder vi en løbende kontakt, og snakker gerne dagligt for at være sikre på, at vi når i mål på den helt rigtige måde.

Et effektivt og pænt stykke arbejde

Når vi hos Pedersens Brolægning rykker ud, er der stort fokus på at udføre et stabilt og flot stykke arbejde. Hvis du skal have lagt fliser, brosten eller andre former for underlag, står vi klar med stor ekspertise. Så du kan være stensikker på, at den løsning du vælger, er som den skal være når vi forlader området. Dertil sigter vi altid efter at ramme et højt effektivitetsniveau, så kunden kan se og mærke fremgangen i projektet under hele processen.

Kontakt os

Så hvis du er interesseret i et flot stykke arbejde, lagt med en stor portion erfaring og effektivitet, skal du ikke tøve med at tage fat i os. Vi står klar med et godt tilbud – og vi glæder os meget til at høre fra dig.

Læs mere

Kontakt os her

Jonas Pedersen Indehaver
27 15 ** ** Vis nummer
27 15 94 50

Pedersens Brolægning

Midtervej 29

2630 Taastrup

CVR: 40702555

Læs vores seneste anmeldelser

0
13 anmeldelser
google.com 2 anmeldelser
0
3byggetilbud.dk 11 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Læs vores seneste anmeldelser

Dejlig samarbejde , med god kommunikation . Hurtigt færdig. Smukt slut resultat. Har stor tillid til Jonas Kan varmt anbefale ham

Suzanne, 27 jan, 2023

er sku et ordentlig sted

jørgen pedersen, 06 feb, 2021

Jonas Pedersen har udført et fint stykke arbejde. Vi er meget tilfredse. Han er let at tale med og samarbejdsvilling. Han overholder aftaler og giver løbende besked. En meget behagelig person.

Rita, 16 nov, 2020

Super fint arbejde. Og alt blev gjort som aftalt og til tiden

ANNY, 05 jun, 2020

Vi fik et meget veludført og detaljeret tilbud fra Jonas, og samtidig en rigtig fair pris. Der har været rigtig god kommunikation gennem hele forløbet og jeg er som kunde blevet inddraget i besl...
Vi fik et meget veludført og detaljeret tilbud fra Jonas, og samtidig en rigtig fair pris. Der har været rigtig god kommunikation gennem hele forløbet og jeg er som kunde blevet inddraget i beslutninger undervejs, hvilket har været helt efter bogen. Jonas er enormt behagelig og har udført et flot stykke arbejde til den aftalte pris og tid. Jeg giver mine varmeste anbefalinger af Pedersens Brolægning til andre.
Læs mere

Simon, 25 maj, 2020

Super service fra start til slut og en superflot terrasse. To friske og høflige fyre klarede opgaven grundigt og hurtigt. Kun godt at sige - kan varmt anbefales.

Tina, 19 maj, 2020

Et firma jeg vil bruge igen og anbefale til andre

Linda, 01 maj, 2020

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Pedersens Brolægning senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

4 dage siden
Bundopbygning, afretning og lægning af fliser 2610 Rødovre
1 måned siden
Planering og lægning af sten i bed 2920 Charlottenlund
1 måned siden
Lægning af fliseterrasse 2765 Smørum
1 måned siden
Renovering af betontrapper 2820 Gentofte
1 måned siden
Udskiftning af fliser i indkørsel 2640 Hedehusene
Vi udfører opgaver i brancherne:

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du Pedersens Brolægning