M.R. VVS & Varmeteknik ApS

M.R. VVS & Varmeteknik blev stiftet i 2017 med en ambition om at levere holdbare varmeløsninger til danske hjem. Mange kunder har allerede fået pillefyr og andre varmeløsninger leveret, og stadig flere bliver serviceret med stor gejst og et smil på læben. Firmaet er beliggende i Tølløse, men jeg tilbyder løsninger til hele Sjælland.

Jeg specialiserer mig især for:

  • Pillefyr
  • Varmepumper
  • Fjernvarme
  • Service af anlæg

Gode råd og hjælp – døgnet rundt

Vælger du M.R. VVS & Varmeteknik, kan du altid regne med at få gode råd med på vejen. Er uheldet ude, så kan jeg sågar træffes døgnet rundt, så du kan få afhjulpet dit problem så hurtigt og smertefrit som muligt. Grundig vejledning er et gennemgående tema, når du vælger M.R. VVS & Varmeteknik. Jeg afsætter altid tid til at ringe kunden op for at forventningsafstemme den forestående opgave. På den måde kan vi i fællesskab finde frem til den varmeløsning, der passer i netop dit hjem. Vi sparer således en masse tid ved at få styr på løsningen på forhånd.

Tryghed gennem faglighed, kvalitet og godt humør

Varme i huset i de kolde måneder er en nødvendighed, og jeg påtager mig gerne det ansvar, der følger med arbejdet. M.R. VVS & Varmeteknik lever og ånder for kundens tryghed, og det sikrer jeg gennem faglighed, kvalitet og godt humør. Mange af de pillefyr, jeg leverer, har fem års garanti, så du som kunde altid kan være tryg ved dit køb. Desuden er relationen mellem kunde og håndværker vigtig for mig. Du kan derfor forvente en håndværker med et smil på læben og god humor, når du vælger en løsning hos M.R. VVS & Varmeteknik.

Du er mere end velkommen til at klikke på kontakt-knappen for en uforpligtende samtale om din nuværende eller kommende varmeløsning. 

Læs mere

Kontakt os her

René Frederiksen Indehaver
61 73 ** ** Vis nummer
61 73 39 33

M.R. VVS & Varmeteknik ApS

Tjørnedevej 1

4340 Tølløse

CVR: 38132598

Læs vores seneste anmeldelser

0
14 anmeldelser
google.com 1 anmeldelser
0
3byggetilbud.dk 13 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Læs vores seneste anmeldelser

Dårlig oplevelse med at de tager ekstra timer for deres arbejde.

mohammad ahmad, 20 maj, 2022

Meget serviceminded, havde selv gode ideer. Levede fuldt op til levering og opsætning, alt i alt meget tilfreds.

Betina, 20 okt, 2021

Super fint arbejde. Lidt rodet planlægning, men det lykkedes og arbejdet der er udført er super. Meget flinke og rare mennesker der kommer.

Mads, 09 okt, 2021

Flink medarbejder der gav os en fin vejledning hvad der var de bedste vandhaner. Perfekt sat op. Vil blive brugt en anden gang.

Hans, 09 aug, 2021

Super god oplevelse, godt resultat og præcis i aftaler og kommunikation.

Kristian, 07 apr, 2021

Leverandøren kan IKKE anbefales, roder rundt i opgavedefinitionen, bruger uautoriserede underleverandører, og kræver fuld betaling, før arbejdet er færdiggjort. I stedet for at færdiggøre, s...
Leverandøren kan IKKE anbefales, roder rundt i opgavedefinitionen, bruger uautoriserede underleverandører, og kræver fuld betaling, før arbejdet er færdiggjort. I stedet for at færdiggøre, sender han sagen til inkasso. Sagen er nu fastlåst, alene fordi han ikke vil anvise, hvor han har lagt en installationsdel. Påstanden er, at det nu er mig, der har fjernet delen. Dels er dette ikke korrekt, da jeg ikke har smidt NOGET ud. Min logik siger mig jo også. At hvis han påståe, at jeg har smidt noget ud, så viser det jo netop, at han er vidende om, at delen ikke har været monteret. Elendig på alle parametre. Mvh. Ask
Læs mere

Ask, 19 nov, 2019

Jeg har været meget tilfreds med deres service og udført arbejde Til tiden og meget pænt ryddet op efterfølgende

agge, 14 mar, 2019

En super hurtig instalering og behagelige personale. Instalering startet d. 02/10 og afsluttet d.02/10, efterfølgende information omkring fyret og hvis der skulle opstå problemer kunne jeg bare r...
En super hurtig instalering og behagelige personale. Instalering startet d. 02/10 og afsluttet d.02/10, efterfølgende information omkring fyret og hvis der skulle opstå problemer kunne jeg bare ringe hvorefter jeg blev lovet hjælp så snart det overhovedet var muligt. Efter endt arbejde blev der ryddet op og alt affald der havde noget med opgaven at gøre blev taget med. Alt i alt en super god oplevelse med MR varmeteknik
Læs mere

Søren, 02 okt, 2018

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver M.R. VVS & Varmeteknik ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

3 dage siden
VVSarbejde i vådrum 4632 Bjæverskov
6 dage siden
Jordvarmeanlæg 3100 Hornbæk
1 uge siden
Udskiftning af radiator 4600 Køge
2 uger siden
Udskiftning af rør til, samt varmeveklser 2660 Brøndby Strand
2 uger siden
Etablering af fjernvarme 2640 Hedehusene
Vi udfører opgaver i brancherne:

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du M.R. VVS & Varmeteknik ApS