M.R. Varmeteknik IVS

4.9 ud af 5 stjerner
Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

M.R. Varmeteknik IVS

M. R. Varmeteknik IVS

M. R. Varmeteknik blev for et år siden stiftet med en ambition om at levere holdbare varmeløsninger til danske hjem. Mange kunder har allerede fået pillefyr og andre varmeløsninger leveret, og stadig flere bliver serviceret med stor gejst og et smil på læben. Firmaet er beliggende i Tølløse, men jeg tilbyder løsninger til hele Sjælland.

Jeg specialiserer mig især for:
  • Pillefyr
  • Varmepumper
  • Fjernvarme
  • Service af anlæg

Gode råd og hjælp – døgnet rundt

Vælger du M.R. Varmeteknik, kan du altid regne med at få gode råd med på vejen. Er uheldet ude, så kan jeg sågar træffes døgnet rundt, så du kan få afhjulpet dit problem så hurtigt og smertefrit som muligt. Grundig vejledning er et gennemgående tema, når du vælger M.R. Varmeteknik. Jeg afsætter altid tid til at ringe kunden op for at forventningsafstemme den forestående opgave. På den måde kan vi i fællesskab finde frem til den varmeløsning, der passer i netop dit hjem. Vi sparer således en masse tid ved at få styr på løsningen på forhånd.


Tryghed gennem faglighed, kvalitet og godt humør

Varme i huset i de kolde måneder er en nødvendighed, og jeg påtager mig gerne det ansvar, der følger med arbejdet. M.R. Varmeteknik lever og ånder for kundens tryghed, og det sikrer jeg gennem faglighed, kvalitet og godt humør. Mange af de pillefyr, jeg leverer, har fem års garanti, så du som kunde altid kan være tryg ved dit køb. Desuden er relationen mellem kunde og håndværker vigtig for mig. Du kan derfor forvente en håndværker med et smil på læben og god humor, når du vælger en løsning hos M.R. Varmeteknik.


Du er mere end velkommen til at klikke på kontakt-knappen for en uforpligtende samtale om din nuværende eller kommende varmeløsning.
Vi udfører opgaver i brancherne:
Varmepumper (luft-vand)
Pillefyr
Varmepumper (luft-luft)
VVS arbejde
Gasfyr
Jordvarme
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver M.R. Varmeteknik IVS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Kontakt os her
René Frederiksen Indehaver
61 73 ** **
mr-varmeteknik@***.dk
M.R. Varmeteknik IVS Tjørnedevej 1 4340 Tølløse
CVR: 38132598
0.0
0 anmeldelser
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%
Her finder du M.R. Varmeteknik IVS
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu