Kinnan A/S

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Kinnan A/S

Kinnan A/S

Vi er hos Kinnan A/S en større servicevirksomhed med 14 ansatte, der handler med varmepumper og servicering heraf. Vi holder til i Egå, og vores tilknyttede installatører monterer vores unikke varmepumper landet over, og så sørger vores egne teknikere for den løbende vedligeholdelse. Vi handler udelukkende med den højeste kvalitet af varmepumper, og vores serviceteknikere er både erfarne og af den højeste kaliber – så du kan være sikker på, at både varmepumperne og den løbende service sidder lige i skabet.

De bedste produkter på markedet

Hos Kinnan A/S handler vi hovedsageligt med produkter fra få forskellige udbydere af varmepumper, der er anerkendte som nogle af de absolut bedste produkter på markedet. Vi udbyder både luft-luft og luft-vand varmepumper fra Mitsubishi Electric, LG og Panasonic. Panasonic udbyder støjsvage varmepumper med maksimal energiudnyttelse. LG's varmepumper er fokuseret omkring miljøvenlighed og design. Mitsubishi Electrics energibesparende varmepumper er de mest solgte i Norden. Så uanset hvilke præferencer du har til din nye varmepumpe, er der gode muligheder blandt vores topbrands.

Service i højsædet

Vores virksomhed har omdrejningspunkt i vores gode produkter og det ekstremt høje serviceniveau, som vi tilbyder vores kunder. Vores teknikere er top professionelle og vi er altid super effektive til at rykke ud og servicere vores kunder. Så du kan som kunde, om end det er privat, erhverv eller som boligforening, være helt sikker på, at du kommer i første række.

Kontakt os

Står du overfor et nybyg- eller renoveringsprojekt, hvor der enten skal monteres varmepumper, så kan du trygt stole på de produkter, der bliver monteret af vores samarbejdspartneres installatører. Dertil vil vi glæde os meget til at yde den service, som vi har i højsædet i virksomheden. Du kan kontakte os på 8617 8700 eller på denne sides kontaktknapper. Vi glæder os meget til at høre fra dig.

Vi udfører opgaver i brancherne:
Kontakt os her
Jesper Holm Indehaver
86 17 ** **
[email protected]***.dk
Kinnan A/S Sindalsvej 33-35 8240 Risskov
CVR: 29837961
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Kinnan A/S senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Autorisationer og garantier
Her finder du Kinnan A/S
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu