Ahler Malerfirma ApS

- Din garant for professionelle løsninger

Ahler Malerfirma ApS holder til i Risskov, men dækker hele Aarhus og omegn med godt håndværk samt personlig service. Hos os hjælper vi både private og erhverv med alverdens maleropgaver. 

Vi er heriblandt specialister i: 

  • Flyttelejligheder 
  • Maling af facade
  • Opsætning af tapet og filt
  • Malerentrepriser 
  • Spartelarbejde
  • God og personlig service

Et pålideligt malerfirma

Du kan altid regne med, at en aftale er en aftale, når vi er på maleropgaven. Her er der nemlig fokus på en god og skræddersyet projektramme, hvor vi kommer og afslutter projektet som aftalt. Det er nemlig helt essentielt for os at være et malermesterfirma som kunden har tillid til.

Vi lever af glade og tilfredse kunder

Hos Ahler Malerfirma ApS har vi mange års erfaring i branchen og har altid sørget for at efterlade os glade kunder. Med en proaktiv kommunikation sikrer vi os, at du som kunde er velinformeret omkring forløbet og efterfølgende tilfreds med resultatet. Vi er nemlig velkendt for at være et firma, som går langt for, at alle kunder er yderst tilfredse med, at de har valgt lige netop os til deres projekt.

Kontakt os allerede i dag!

Skal du have malet hele lejligheden? Eller trænger tapetet blot til en kærlig hånd? Så kommer vi hellere end gerne forbi og giver et skarpt tilbud. Ring på telefonnummer: 50 40 30 30 eller brug kontaktknapperne her på siden, så tager vi en god snak om, hvordan vi kan hjælpe dig trygt i mål med dit næste projekt.

Læs mere

Kontakt os her

Michael Ahler
Michael Ahler Indehaver
50 40 ** ** Vis nummer
50 40 30 30

Ahler Malerfirma ApS

Sandagervej 7

8240 Risskov

CVR: 38745522

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Ahler Malerfirma ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk


Maling af hus 8382 Hinnerup
1 uge siden
Maling af lejligheder 8000 Aarhus
2 uger siden
Erhverv - Maling af hus 8410 Ugelbølle
3 uger siden
Spartling af loft 8000 Aarhus C
3 uger siden
Maling af badeværelse 8410 Rønde
3 uger siden
Vi udfører opgaver i brancherne:

Det synes kunderne om os

0
153 anmeldelser
trustpilot.dk 105 anmeldelser
0
google.com 39 anmeldelser
0
3byggetilbud.dk 9 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Det synes kunderne om os

Vi har fået malet loft, vægge og lister i hele vores hus af Ahler Malerfirma. Vi blev taget godt imod, lige fra tilbuds gennemgang på adressen til færdigt resultat. De kom til aftalt tid og overholdte prisen på trods af ekstra arbejde. Alt dette til en fair pris.

Mikkel Nørlem, 26 nov, 2023

Super behagelige mennesker og meget flot arbejde.

Dennis Elfrom Hansen, 24 nov, 2023

Hele vejen igennem god oplevelse med dette firma og deres stykke arbejde. Har fået malet vores hjem, og resultatet er blevet så flot. Derudover var der venlig service og punktlighed, som vi sætter pris på. Fortjener fem stjerner og anbefales varmt

Nina P., 23 nov, 2023

Michael laver arbejde i topkvalitet og er både behagelig og professionel. Det færdige arbejdet står helt skarpt og vi er meget tilfredse.

kunde, 23 nov, 2023

De kunne slå hurtigt til og forstod straks, hvad vi ønskede. Samtidig var de smidige undervejs i koordineringen med øvrige håndværkere i hjemmet. Resultatet er som vi ønskede og i høj kvalitet. Kan absolut anbefales.

Signe Winther, 22 nov, 2023

Fik anbefalet Ahler Malerfirma igennem en kammerat og har ikke fortrudt. Virkelig professionelt arbejde fra hans team. Rar mennesker og Michael er rigtig god til at forventningsafstemme, og svare på de spørgsmål man nu har. Det er absolut ikke sidste gang jeg kommer til at bruge hans firma.

Thomas Frandsen, 22 nov, 2023

Jeg havde Ahler & Co til at spartle og male alle rå vægge i vores badeværelse. Alle aftaler blev punktligt overholdt og her godt 1 år efter står væggene stadig som nye og uden revner. Vil helt klart bruge dem igen og giver mine aller bedste anbefalinger.

Lene Faaborg Holmboe, 22 nov, 2023

Helt igennem fantastisk service og resultatet taler for sig selv ✔️ Ville anbefale til enhver tid!

Marc Schweigler, 22 nov, 2023

Helt igennem fantastisk service og resultatet taler for sig selv ✔️ Ville anbefale til enhver tid!

Marc Schweigler, 21 nov, 2023

Fik malet i min gamle lejlighed af Ahler Malerfirma. Service var helt i top! Anbefalelsesværdigt stykker arbejde

Jonas Ahler, 21 nov, 2023

Høj kvalitet, hjælpsom, ærlig, hurtig og fleksibel. Har brugt firmaet to gange, og de får samme anmeldelse for begge gange. Jeg var usikker på farvevalget et par gange i processen, og der var ikke andet end imødekommenhed som reaktion herpå. Kan varmt anbefale Michael og hans Team!

AK, 17 nov, 2023

Alt arbejde udført til UG. Utrolig flot finish. Jeg kommer bestemt til at bruge dem igen næste gang jeg har brug for en maler.

Casper Elgaard, 16 nov, 2023

Rådgivning var god og arbejdet var så fint udført. Vi vil anbefale og bruge Ahler igen.

Maria , 15 nov, 2023

Jeg stod overfor et salg af mit ældre(1964) sommerhus i Ebeltoft, og havde derfor brug for og pifte det lidt op. Jeg ville gerne bruge en lokal maler, men fik anbefalet Ahler malerfirma af en koll...
Jeg stod overfor et salg af mit ældre(1964) sommerhus i Ebeltoft, og havde derfor brug for og pifte det lidt op. Jeg ville gerne bruge en lokal maler, men fik anbefalet Ahler malerfirma af en kollega. Arbejdet bestod af maling af skorsten, sokkel, stor veranda, hegn/rækværk og vinduer. Jeg fik 2 tilbud og valgte Ahler malerfirma, fordi Michael som jeg tror ejer firmaet, gav sig god tid til at besøge mit sommerhus, og lyttede til mine ønsker uden at presse mig til løsninger, hvor man "bare lige" skulle betale lidt mere. Ahler malerfirma var hurtige og effektive til at klare opgaven, og selve malerarbejdet var bare flot uden nogen fejl, set fra min side. Det er ikke ofte, at jeg bruger tid på en anmeldesle af virksomher som jeg køber fra, men i dette tilfælde syntes jeg Ahler malerfirma fortjener nogle gode og positive ord med på vejen.
Læs mere

Claes Frederiksen, 15 nov, 2023

Rigtig god spartel og male-oplevelse

Nicolai Aarkrog, 14 nov, 2023

Vi fik malet vores nye hus indvendig i efteråret 2023. Super fin kommunikation med Michael og meget flot resultat, inklusive grundig oprydning. Overholdt alle aftaler til punkt og prikke og svarede hurtigt på mail og telefon. Kæmpe anbefaling.

Lasse Knud Damgaard, 14 nov, 2023

Super fint arbejde fra Michael og hans team. God proces fra tilbudsgivning til gennemførsel af opgaven. Kvalitetsmaling og god planlægning, hvor man blev opdateret løbende på processen. Kan klart anbefale Ahler Malerfirma til andre

Gökhan Tokay, 14 nov, 2023

Team Ahler hjalp os med at fuldspartle og male hele vores nye hus. Det var meget professionelt udført og med sans for detaljen. Meget tilfredse og vil meget gerne bruge jer en anden gang :-).

Nicolai Aarkrog, 13 nov, 2023

Tiptop kvalitet og service! Varme anbefalinger herfra. Hvad der startede som 2 værelser endte med at inkludere stue og køkken. Meget tilfreds med resultatet!

Niki Elgaard Jensen, 13 nov, 2023

Jeg skulle have malet en lejlighed efter min udflytning, hvorefter jeg tog kontakt til Ahler Malerfirma. De kom ud og gennemgik hvad der skulle laves, og sendte efterfølgende en oversigt -samt en...
Jeg skulle have malet en lejlighed efter min udflytning, hvorefter jeg tog kontakt til Ahler Malerfirma. De kom ud og gennemgik hvad der skulle laves, og sendte efterfølgende en oversigt -samt en fast pris på opgaven. Malerarbejdet blev udført super fint i lejligheden, og prissætningen blev overholdt - det hele var til fuld tilfredshed. Jeg vil helt sikkert bruge Ahler Malerfirma igen, til fremtidigt malerarbejde. Mvh. Johan
Læs mere

Johan K, 11 nov, 2023

Super fint arbejde fra Michael og hans team. God proces fra tilbudsgivning til gennemførsel af opgaven. Kvalitetsmaling og god planlægning, hvor man blev opdateret løbende på processen. Kan klart anbefale Ahler Malerfirma til andre 🙌🏽🔥

Gökhan Tokay, 10 nov, 2023

Ahler Malerfirma får hermed mine varmeste anbefalinger. Altid færdig til tiden og top professionelt arbejde. De har været behjælpelige med udvendig og indvendig malearbejde, spartelarbejde og farverådgivning. Jeg ringer til dem hver gang der skal males.

Kristine Rødbro, 10 nov, 2023

Jeg har brugt Ahler flere gange både privat og som erhvervskunde og i begge tilfælde lever de altid op til forventningerne til et godt og grundigt stykke malerarbejde. De kommer til tiden, afleverer et virkelig flot malerarbejde, rydder op efter sig etc. Stor anbefaling her fra :-)

Pia Lauritsen, 07 nov, 2023

Michael og hans team har malet vores byhus i Aarhus C, som trængte til at få malingen genopfrisket. Det er er et over 100 år gammelt hus med lidt skæve kanter. Derudover var der en del spartela...
Michael og hans team har malet vores byhus i Aarhus C, som trængte til at få malingen genopfrisket. Det er er et over 100 år gammelt hus med lidt skæve kanter. Derudover var der en del spartelarbejde, fordi vi havde for nyligt fået nye vinduer og fodlister. Der blev også lakeret flere døre og karme. Michael kom forbi inden, for at måle tingene op og aftale alt, der skulle gøre. En stor tak fra os til Michael og hans dygtige kollegaer. De lavede det hele til perfektion og vi er så glæde for deres arbejde. Vi kan klart anbefale dem.
Læs mere

Alexander Koch, 05 nov, 2023

Absolut tilfredsstillende. Vi valgte Ahler til at spartle og male vores nybyggede hus. De var behagelige og samarbejdsvillige, overholdt tidsplanen og levede op til deres gode ry i malerbranchen. E...
Absolut tilfredsstillende. Vi valgte Ahler til at spartle og male vores nybyggede hus. De var behagelige og samarbejdsvillige, overholdt tidsplanen og levede op til deres gode ry i malerbranchen. Endelig håndterede de vores sene ændringer med et smil, selv når det betød lidt længere arbejdsdage for dem. Alt i alt en fremragende oplevelse.
Læs mere

Martin Grundtvig, 29 okt, 2023

Super service og kvalitet. Kompetent vejledning til farve og tapetvalg.

Anders Kjemtrup, 28 okt, 2023

Personlig og professionel maler, der leverer som lovet.

Patrick Beck, 28 okt, 2023

Dygtige folk og høj kvalitet

Charlotte Christensen, 28 okt, 2023

Rare mennesker og høj kvalitet!!

Jacob Sørensen, 28 okt, 2023

Dygtig maler brugt til større renovering af mit hus

Peter Sande Prien, 28 okt, 2023

Har haft ahler til at male vores lejlighed det var super professionelt arbejde venlige håndværker

jan hansen, 28 okt, 2023

Vi har altid fået den bedste behandling og tingene er bare tip top. Michael og Gitte Risskov

Michael Meier, 28 okt, 2023

Det fungerede rigtig godt med at få aftaler i stand, arbejdet blev udført nemt og væggene er flotte.

Iben Antonsen, 28 okt, 2023

Super god erfaring med Ahler Malerfirma. Yderst veludført arbejde. God pris. Alt lavet indenfor aftalte tid.

Jens Søgaard Gjesing, 28 okt, 2023

God sevice og godt udført arbejde. Vi har brugt Ahler flere gange, og har været tilfredse hver gang.

Mads Ole Sørensen, 28 okt, 2023

Rigtig god service hos Ahler Malerfirma. Fik god og grundig vejledning til farvevalg samt udførelsen af malerarbejdet var rigtig flot. Stor anbefaling herfra.

Rikke Nørskov, 28 okt, 2023

Fik huset istandsat indvendigt lofter, vægge mm. Samt slebet og malet trappeopgangen til 1.sal. Alt arbejde er flot udført og blev færdiggjort til aftalt tid.

Dorte Knudsen, 28 okt, 2023

Faglighed og service helt i top! Ahler malerfirma gav min lejlighed en skøn overhaling, da den trængte ualmindeligt meget til kærlighed efter 10 år med bl.a. cigaretrøg i min roomies værelse ...
Faglighed og service helt i top! Ahler malerfirma gav min lejlighed en skøn overhaling, da den trængte ualmindeligt meget til kærlighed efter 10 år med bl.a. cigaretrøg i min roomies værelse og stue. Væggene kunne vi ikke selv få hvide efter flere forsøg med maling, men da Ahler malerfirma kiggede forbi og gjorde deres magi, så det fantastisk ud efter et par dage. Så godt som nyt, hvis ikke bedre. Det var en skøn oplevelse til en fordelagtig pris og udført af virkelig flinke malere. Kan varmt anbefales her fra. Vh Martin
Læs mere

BGI Martin Taarnborg, 28 okt, 2023

Varm anbefaling herfra Vi skulle have renoveret hus, og de stod for alt spartel og malerarbejde. Det blev gjort til perfektion, og til aftalt pris. God service og godt samarbejde med de andre håndværkere. Kan varmt anbefale Ahler Malerfirma

Hans Dalsgaard, 28 okt, 2023

Ahler Malerfirma, har igennem mange år, været vores faste malerfirma her i Ejerforeningen Arnegårdsvej 3-5. Michael og hans folk leverer altid 100% top arbejde, både på kvalitet og udførslen....
Ahler Malerfirma, har igennem mange år, været vores faste malerfirma her i Ejerforeningen Arnegårdsvej 3-5. Michael og hans folk leverer altid 100% top arbejde, både på kvalitet og udførslen. Men vigtigst, alle aftaler, deadlines mv. overholdes altid 100%, det gør det til en stor fornøjelse for os at samarbejde med Michael og hans folk. Så de varmeste anbefalinger herfra ! Daniel Drews Administrator
Læs mere

Daniel Drews, 28 okt, 2023

Jeg har brugt Ahler Malerfirma igennem flere år, både privat og professionelt. Og kan på vegne af flere familiemedlemmer og kunder skrive under på at Michael og hans hold, er yderst kompetente, pligtopfyldende og utroligt imødekommende!

Henrik Thyme Kjær, 28 okt, 2023

Efter indhentning af flere tilbud fra forskellige firmaer ifbm. Fuldspartling og maling af vores hus, faldt valget på Ahler Malerfirma. Prisen var skarp og arbejdet blev udført i aller højeste k...
Efter indhentning af flere tilbud fra forskellige firmaer ifbm. Fuldspartling og maling af vores hus, faldt valget på Ahler Malerfirma. Prisen var skarp og arbejdet blev udført i aller højeste kvalitet. Ahler Malerfirma kan helt klart anbefales! En aftale er en aftale og arbejdet udføres af kompetente fagfolk der ved hvad der skal til for at komme i mål med opgaven til tiden og uden slinger i valsen. 5 store ⭐️ herfra!
Læs mere

Kasper Nymann, 28 okt, 2023

Vi fik malet vores vindeltrappe som var gammel og grim af Ahler Malerfirma. De kom allerede 2 dage efter aftalen var indgået. Det gik super hurtig og prisen var rigtig skarp. Resultatet var bare s...
Vi fik malet vores vindeltrappe som var gammel og grim af Ahler Malerfirma. De kom allerede 2 dage efter aftalen var indgået. Det gik super hurtig og prisen var rigtig skarp. Resultatet var bare så flot. Vi er meget tilfredse med det udførte arbejde og stort tak til den udsendte medarbejder. Vi kan varmt anbefale Ahler Malerfirma og vil helt sikkert bruge dem igen. Hilsen Søren
Læs mere

søren karstensen, 28 okt, 2023

Vi brugte Ahler i forbindelse med en større opbygning, hvor de stod for alt spartle- og malerarbejdet. Det hele var enormt flot lavet og vi var særdeles tilfredse med både samarbejdet og resultatet. Stor anbefaling herfra.

Tommy Kjærgaard Nielsen, 28 okt, 2023

Høj kvalitet, fantastisk service og behagelige folk Har haft fornøjelsen at få hjælp fra Michael’s team og kan til enhver tid anbefale dem. De er punktlige, super kundeservice, tager sig tid...
Høj kvalitet, fantastisk service og behagelige folk Har haft fornøjelsen at få hjælp fra Michael’s team og kan til enhver tid anbefale dem. De er punktlige, super kundeservice, tager sig tid til sparring og er meget behagelig at være i dialog med. Derudover udviser de fleksibilitet hvilket er noget jeg værdsætter i en renoveringsprocess☺️ Sidst men ikke mindst, er kvaliteten altid i top
Læs mere

Line Søborg Rasmussen, 28 okt, 2023

Vi har brugt Ahler Malerfirma til alle vores projekter - og fortsætter med det! Vi har været vidt omkring igennem tiden: fra pudsning af vægge og maling i vores gamle lejlighed til redning af an...
Vi har brugt Ahler Malerfirma til alle vores projekter - og fortsætter med det! Vi har været vidt omkring igennem tiden: fra pudsning af vægge og maling i vores gamle lejlighed til redning af andres arbejde i vores nybyg og kalkmaling af vores kæmpe 2 plans væg (som vi altid får ros for af gæster). Her rakte vi med det samme ud til Ahler, for vi havde brug for en pålidelig, dygtig og kyndig maler. Og som altid fik vi så god behandling, vejledning og fantastisk udførelse. Endda ret tjept, så vi ikke skulle leve i rod. Så af egen bedste erfaring er det 5/5 - på service, vejledning og udførelse. Vil til enhver til anbefale Ahler (og det gør vi til alle vores bekendte).
Læs mere

Tamara Elkjær Jovanovic, 28 okt, 2023

Har brugt Ahler Maler de sidste 5 år, både privat og til udlejningslejligheder. De er altid venlig, reagerer hurtigt (også når jeg er ude i sidste øjeblik) samt holder den pris og tidsplan vi har aftalt. Jeg er meget tilfreds

Kristiane Kylling, 28 okt, 2023

Absolut det bedste malerfirma i branchen! Opgaven blev udført i høj kvalitet og med et professionelt team. Rådgivning, forberedelse, tidsplan, pris – alt spiller hos Ahler Malerfirma. Med deres erfaring, kompetencer og vilje til alsidige opgaver, er de klart min første anbefaling.

Jacob Jachowicz, 28 okt, 2023

Ahler Malerfirma har malet hele vores hus og sat tapet op på udvalgte vægge. Alt foregik utrolig professionelt - fra rådgivning til udførelse. Og så RYDDER de op efter sig selv, som gjorde der meget let for os at være i huset mens arbejdet stod på.

marco Vincent, 28 okt, 2023

Ahler Malerfirma er fra start til slut drevet af professionalisme. Fra første møde med gennemgang af ønsker og til afslutning af opgave, der oplevede vi ikke andet end et enormt højt fagligt h...
Ahler Malerfirma er fra start til slut drevet af professionalisme. Fra første møde med gennemgang af ønsker og til afslutning af opgave, der oplevede vi ikke andet end et enormt højt fagligt håndværk, passioneret og imødekommende personer og overholdelse af aftaler. Vores hjem er med deres dygtighed, erfaring og metier, genfødt på ny og har skabt en enorm glæde når man træder ind af døren. Ahler Malerfirma får den største anbefaling fra os ☺️
Læs mere

Jacob Bülov Espensen, 28 okt, 2023

Vi benyttede os af Ahler Malerfirma til vores entre, soveværelse, samt trappegang og fik en super god service, og et rigtig flot resultat. De efterlod oveni købet en rest maling til fremtiden hvilket vi senere fik brug for! Kan varmt anbefale dem.

Kasper Bach Hansen, 28 okt, 2023

Vi har nu benyttet os af Ahler malerfirma for tredje gang. Hver gang har vi været ovenud tilfredse med kvaliteten af arbejdet og prisen. De er hurtige, effektive og ikke mindst grundige. Alt står knivskarpt - selv rengøringen efter endt arbejde :) De bedste anbefalinger herfra

Zenia Riisberg, 28 okt, 2023

Vi brugte Ahler malerfirma til total renovering af vores bindingsværks hus indvendig. Der var mange skæve, runde og langtfra almindelig finurligheder. Vi var og er stadig yderst tilfredse med arbejdet.

Jeppe Friis Voss, 28 okt, 2023

Vi benyttede os af Ahler Malerfirma til vores entre, soveværelse, samt trappegang og fik en super god service, og et rigtig flot resultat. De efterlod oveni købet en rest maling til fremtiden hvilket vi senere fik brug for! Kan varmt anbefale dem.

Kasper, 26 okt, 2023

Vi brugte Ahler til maling af vores trægulve. Vi var super tilfredse med arbejdet! Kan varmt anbefales.

Mathias, 26 okt, 2023

Vi har brugt Ahler malerfirma i forbindelse med renovering af vores lejlighed. Super professionelle ansatte. God sparring med os og de øvrige håndværkere. Alt i alt en utrolig god oplevelse og et fantastisk slut resultat. Varm anbefaling! Vi vil helt sikkert bruge Ahler malerfirma igen.

Amalie Vedelø, 26 okt, 2023

Som ejer af et træhus har jeg brugt Ahler Malerfirma flere gange gennem årene - både til indvendigt og udvendigt arbejde. Hver gang er alle aftaler blevet overholdt og de forskellige opgaver udført med stor professionalisme og til min absolutte tilfredshed.

Kristian Borregaard, 25 okt, 2023

Større renovering af hus, gik som smurt!

Peter Sande Prien, 25 okt, 2023

Vi har nu benyttet os af Ahler malerfirma for tredje gang. Hver gang har vi været ovenud tilfredse med kvaliteten af arbejdet og prisen. De er hurtige, effektive og ikke mindst grundige. Alt står knivskarpt - selv rengøringen efter endt arbejde :) De bedste anbefalinger herfra

Zenia Riisberg, 25 okt, 2023

Vi har været meget tilfredse. Alle aftaler blev overholdt og arbejdet er flot lavet.

Inge Rasmussen, 25 okt, 2023

Rigtig god service hos Ahler Malerfirma. Fik god og grundig vejledning til farvevalg samt udførelsen af malerarbejdet var rigtig flot. Stor anbefaling herfra.

Rikke Nørskov Mortensen, 24 okt, 2023

Efter indhentning af flere tilbud fra forskellige firmaer ifbm. Fuldspartling og maling af vores hus, faldt valget på Ahler Malerfirma. Prisen var skarp og arbejdet blev udført i aller højeste k...
Efter indhentning af flere tilbud fra forskellige firmaer ifbm. Fuldspartling og maling af vores hus, faldt valget på Ahler Malerfirma. Prisen var skarp og arbejdet blev udført i aller højeste kvalitet. Ahler Malerfirma kan helt klart anbefales! En aftale er en aftale og arbejdet udføres af kompetente fagfolk der ved hvad der skal til for at komme i mål med opgaven til tiden og uden slinger i valsen. 5 store ⭐️ herfra!
Læs mere

Kasper Nymann, 24 okt, 2023

Helt igennem rare mennesker, en super god service og et arbejde i topkvalitet ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jacob Sørensen, 24 okt, 2023

Kun ros herfra. De var effektive og superdygtige!

Sofia Dagø Skaarup, 24 okt, 2023

Dygtig, fleksibel, gør arbejdet helt færdigt og overholder aftaler. Jeg vil helt sikkert bruge Michael Ahler og Co igen, når jeg går i gang med næste del af min hus-renovering.

Birgit Drews, 24 okt, 2023

Ahler Malerfirma har været fast tilknyttet alt renoveringsarbejde på huset - både indvendig og udvendig i nu snart 7 år - og det arbejde, som er blevet leveret, har altid været af den fineste ...
Ahler Malerfirma har været fast tilknyttet alt renoveringsarbejde på huset - både indvendig og udvendig i nu snart 7 år - og det arbejde, som er blevet leveret, har altid været af den fineste og højeste kvalitet. Michael og hans kollegaer kan deres fag, og har en overbevisende og imponerende faglighed. Tingende bliver passet ind efter kundes behov, ønsker og tidsplan, og altid med den største venlighed, og et oprigtigt ønske om at hjælpe og løse opgaven. Her i huset er vi taknemmelige for, at vi aldrig igen skal opleve frustrationer i forbindelse med et udført stykke arbejde. Ahler malerfirma er top professionelle, og overgår alle andre på samtlige områder.
Læs mere

Anja, 22 okt, 2023

Ahler malerfirma gav min lejlighed en skøn overhaling, da den trængte ualmindeligt meget til kærlighed efter 10 år med bl.a. cigaret røg i stuen. Væggene kunne vi ikke selv få hvide efter f...
Ahler malerfirma gav min lejlighed en skøn overhaling, da den trængte ualmindeligt meget til kærlighed efter 10 år med bl.a. cigaret røg i stuen. Væggene kunne vi ikke selv få hvide efter flere forsøg med maling, men da Ahler malerfirma kiggede forbi og gjorde deres magi, så det fantastisk ud efter et par dage. Så godt som nyt, hvis ikke bedre. Det var en skøn oplevelse til en fordelagtig pris og udført af virkelig flinke malere. Kan varmt anbefales her fra. Vh Martin
Læs mere

Martin T, 21 okt, 2023

En fornøjelse at samarbejde med et malerfirma, der både kan levere et ordentlig håndværk og ikke går på kompromis med kvaliteten. Ahler Malerfirma har hjulpet os igennem 2 projekter. Prisen e...
En fornøjelse at samarbejde med et malerfirma, der både kan levere et ordentlig håndværk og ikke går på kompromis med kvaliteten. Ahler Malerfirma har hjulpet os igennem 2 projekter. Prisen er rimelig og de holder aftaler, ringer tilbage, hvis der opstår noget uforudset og så er de ovenikøbet flinke🤗.
Læs mere

Klaus Uhd, 21 okt, 2023

Vi har ved flere opgaver brugt Ahler Malerfirma - Årsagen til at vi altid vender tilbage er simpel. - Fagligt højt niveau (også til de udfordrende opgaver med tapet) - Velplanlagt og dermed hur...
Vi har ved flere opgaver brugt Ahler Malerfirma - Årsagen til at vi altid vender tilbage er simpel. - Fagligt højt niveau (også til de udfordrende opgaver med tapet) - Velplanlagt og dermed hurtigt udførelse af opgaven. - og vigtigts, ved efterfølgende småjusteringer bliver disse rettet prompte og uden diskussion, således at resultatet altid er meget tilfredstillende. Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger til Michael og hans team.
Læs mere

Klinik for Fodterapi v/Søren, 21 okt, 2023

Ahler Malerfirma får mine varmeste anbefalinger. Professionelle folk som er præcise og holder hvad de lover. De var samarbejdsvillige og fleksible ifht. de andre håndværkere som vi havde gående på samme tid, hvilket gjorde at vores projekt gik som smurt.

Maiken H, 20 okt, 2023

Vi har brugt Ahler Malerfirma gennem flere år, og har været fantastisk glade for resultaterne hver eneste gang. Både maling af vægge og spartling af lofter har de gjort rigtig flot. Venlige mennesker at have i huset også:)

Stephanie, 20 okt, 2023

Vi har brugt Ahler malerfirma til både hus og lejlighed i Risskov. Vi har været yderst tilfreds med kvaliteten, og ikke mindst at alle aftaler blev overholdt. Vi giver vores bedste anbefalinger. Ulla og Lasse Bach Risskov

Ulla, 20 okt, 2023

Hej Michael, jeg vil sige mange tak for perfekt udført malerarbejde i mit sommerhus i Skæring, samtidig også tak for en meget god oplevelse af samarbejde, hvor I gav mig hjælp også udenfor selve malerarbejde. Jeg vil til enhver tid anbefale dit firma.

Melsene Lehbrink, 19 okt, 2023

Kan kun give de størte anbefalinger herfra :) Vi får altid en god professionel snak inden arbejdet udføres, hvor Ahler kommer med gode råd og input Arbejdet er af bedste kvalitet. Super professionelt!

sussi friis mouritsen, 19 okt, 2023

Ahler Malerfirma har igennem mange år, været vores faste malere her i Ejerforeningen Arnegårdsvej 3-5. Alt arbejde Michael og hans folk afleverer, er altid 100% i orden, både på kvalitet og i ...
Ahler Malerfirma har igennem mange år, været vores faste malere her i Ejerforeningen Arnegårdsvej 3-5. Alt arbejde Michael og hans folk afleverer, er altid 100% i orden, både på kvalitet og i udførslen, det sidder "lige i skabet" hver eneste gang. Vigtigst er dog at alle aftaler, deadlines mv. altid overholdes 100%! Så det er virkelig en fornøjelse for os, at arbejde sammen med Michael og hans folk. De allerbedste anbefalinger herfra :) Daniel Drews Administrator
Læs mere

Daniel Drews, 19 okt, 2023

Ahler Malerfirma har malet alle vægge, døre, karme, i hele huset, samt balustre og gelænder på snoet trappe til 1.sal. Perfekt udført arbejde. Største anbefaling herfra.

hanne, 19 okt, 2023

Maler Ahler malede min lejlighed og da jeg ikke var helt tilfreds med farven i mit køkken, kom Michael fluks tilbage indtil det stod koksgrå som ønsket. Et perfektionistisk firma!

Stine Boisen, 19 okt, 2023

Ahler udfører altid sit malerarbejde hurtigt, fleksibelt og i meget høj kvalitet.

Susanne, 19 okt, 2023

Vi har brugt Ahler af flere omgange. Både privat og til erhverv. Altid hurtig, effektiv og omhyggeligt arbejde.

Jeppe Friis Voss, 19 okt, 2023

Super god service! Søde folk at have til at gå og male i vores hjem.

FRU JETTE RANUM, 18 okt, 2023

Super resultat og service. Kan kun anbefale Ahler.

Christoffer, 18 okt, 2023

Tak for det fantastiske stykke arbejde i har lavet i min nye lejlighed.! En befrielse ikke selv, at skulle dække af og efterfølgende både rense og male vægge og paneler. Alt gik nemt og jeg er ovenud tilfreds med alt fra første kontakt til afslutning af opgaven.

Simon Borre Hansen, 18 okt, 2023

Professionel, bedste pris. Venlig og holde aftale. Vil sikkert at anbefale Ahler.

Jan M., 18 okt, 2023

Vi har brugt Ahler flere gange når der lige skulle friskes lidt op i huset, eller et værelse males efter børnene er flyttet. Altid samme gode kvalitet, og vigtigst af alt, aftaler overholdes hver gang.

Lasse Ilsø, 18 okt, 2023

Fantastisk service lige fra første besøg og til udførelse af malerarbejde af min lejlighed 😊 Besøget af de søde maler har kun været en fornøjelse, virkelig flot arbejde fra Ahler Malerfirma. Jeg vil til være en tid anbefale Ahler Malerfirma til andre. Tak for en fantastisk oplevelse 😁

Jeanette, 18 okt, 2023

Super professionelt malerarbejde, leveret af uddannet og kvalitetsbevidste håndværkere. Da jeg var på ferie, fik jeg i mellemtiden fortaget malerarbejde af, lofter, vægge samt paneler/lister. Jeg er yderst glad og tilfreds efter min hjemkomst.

Zaki Khouani, 18 okt, 2023

Kan varmt anbefale Ahler Malerfirma. Grundigt/flot arbejde, og aftaler overholdes.

Jørgen Mortensen, 17 okt, 2023

Tydelig kommunikation, god kvalitet, god pris

Peter Danielsen, 17 okt, 2023

Jeg har fået malet min altan, som nu er den flotteste altan i mit boligområde. Den blev malet med omhu og petitesse, hvilket jeg satte stor pris på. Malerne var meget venlige og forstod, hvordan jeg gerne ville have arbejdet udført. Jeg kan kun anbefale deres flotte arbejde.. Mvh Helle Aaboe

AABOE HELLE, 16 okt, 2023

Skal der males uden kvaler så ring trygt efter ahler maler

Marianne Hansen, 16 okt, 2023

Fik malet hele huset samt repareret småting. Alt var glimrende udført og prisen var skarp. Stor anbefaling herfra.

Jens, 16 okt, 2023

Ahler Malerfirma har malet hele vores hus og sat tapet op på udvalgte vægge. Alt foregik utrolig professionelt - fra rådgivning til udførelse. Og så RYDDER de op efter sig selv, som gjorde der meget let for os at være i huset mens arbejdet stod på.

Marco, 16 okt, 2023

Vi har brugt Ahler gennem mange år, lige fra da Michael var lærling. Det har altid været tale om malerarbejde af primakvalitet. Alle vores arkitekt- og håndværkervenner har været vildt impone...
Vi har brugt Ahler gennem mange år, lige fra da Michael var lærling. Det har altid været tale om malerarbejde af primakvalitet. Alle vores arkitekt- og håndværkervenner har været vildt imponerede over kvaliteten, også når der skulle males vinduer o.l. i fri hånd. Senest havde vi en mindre opgave, hvor Michael var behjælpelig med at skaffe maling, udstyr og instruktioner til sønnog svigerdatter, der gerne ville selv. Så ingen opgave er hverken for stor eller lille, og altid er det i top, og endda med et stort smil.
Læs mere

Morten Skovsted, 16 okt, 2023

Havde ahler til at male vores lejlighed super flot arbejde 👍

jan hansen, 16 okt, 2023

Kæmpe anbefaling herfra. Virkelig høj kvalitet, fair pris og super fod service. Jeg har brugt Ahler til flere opgaver de seneste ti år. Hver gang har tingene kørt upåklageligt og alle aftaler er blevet overholdt.

Magnus Bjerre, 16 okt, 2023

Hurtig kontakt, hurtigt tilbud, grundig maling og færdig som lovet! Meget tilfreds 😊

Kristine J, 16 okt, 2023

Jeg har fået malet og tapetseret vægge, skabe og paneler samt slebet min trappeopgang til 1. Sal. Malermester var god til at vejlede vedr valg af farver og materialer. Arbejdet er flot udført og blev færdiggjort til aftalt tid. Kan varmt anbefales.

Dorte Knudsen, 16 okt, 2023

Har fået malet både badeværelse og køkken. I begge tilfælde effektivt og flot arbejde.

Annemarie Sørensen, 16 okt, 2023

Super dygtige folk. De kom med rigtig gode input til farvevalg og løsninger, vi er så tilfredse med hele forløbet.

Steffen Bornhøft, 15 okt, 2023

De var super effektive og kompetente til deres arbejde👌🏼

Louise, 15 okt, 2023

Det fungerede rigtig godt med at få aftaler i stand, arbejdet blev udført nemt og væggene er flotte.

Iben, 15 okt, 2023

God service og godt udført arbejde. Vi har brugt Ahler flere gange og kan kun anbefale dem.

Mads Ole Sørensen., 14 okt, 2023

Vi har brugt Ahler 2 gange - første gang til maling og tapet, og anden gang til et større projekt med renovering. Her blev der fjernet tapet, spartlet og malet på både vægge og vinduer. Rigtig flot resultat, effektivt arbejde og god service!

Katrine, 12 okt, 2023

Rykkede hurtigt ud til en gennemgang af projektet og fandt hurtigt en tid til at lave arbejdet.

Morten Lauritzen, 12 okt, 2023

Hvad gjorde det til en god oplevelse? - spørger du mig! - AT JEG IKKE SKULLE GØRE DET SELV! :D Nu får jeg realiseret alle mine skønne ideer af Ahler Malerfirma og resultat er tydeligt hver enes...
Hvad gjorde det til en god oplevelse? - spørger du mig! - AT JEG IKKE SKULLE GØRE DET SELV! :D Nu får jeg realiseret alle mine skønne ideer af Ahler Malerfirma og resultat er tydeligt hver eneste gang. Top udførelse, leveret til tiden, kompetent rådgivning og god kommunikation under hele forløbet. Skal klart anbefales til alle!
Læs mere

Jacob Jachowicz, 11 okt, 2023

Jeg fik malet 2 værelser og resultatet er super flot! Jeg er meget tilfreds med arbejdet og maleren var venlig og meget grundig. Vil helt sikkert bruge firmaet igen :-)

Julie nathalie Bendixen, 11 okt, 2023

Vi har brugt Ahler malerfirma et par gange og der er hver gang blevet leveret et godt stykke arbejde inden for kort tid.

Lars Thomey, 11 okt, 2023

Vi har gentagende gange benyttet Ahler, de går altid professionelt til værks og er pålidelige. Prisen svare godt overens med kvaliteten.

Anders Lysholt Cortsen, 11 okt, 2023

Fantastisk service og virkelig godt malerarbejde. Tak til Michael & Co.

Anette Harbech Olesen, 11 okt, 2023

Den bedste maler i byen 👍

Jesper D, 11 okt, 2023

Vi fik malet vores vindeltrappe som var gammel og grim af Ahler Malerfirma. De kom allerede 2 dage efter aftalen var indgået. Det gik super hurtig og prisen var rigtig skarp. Resultatet var bare s...
Vi fik malet vores vindeltrappe som var gammel og grim af Ahler Malerfirma. De kom allerede 2 dage efter aftalen var indgået. Det gik super hurtig og prisen var rigtig skarp. Resultatet var bare så flot. Vi er meget tilfredse med det udførte arbejde og stort tak til den udsendte medarbejder. Vi kan varmt anbefale Ahler Malerfirma og vil helt sikkert bruge dem igen. Hilsen Søren
Læs mere

søren, 11 okt, 2023

Veludført arbejde 👍

kunde, 10 okt, 2023

Topkvalitet i malerarbejdet, alle aftaler og deadlines overholdt. Og en fair pris. Alt i alt: Et team og et firma, der adskiller sig max positivt fra alle andre håndværkervirksomheder, vi har mødt 👍😀

Michael Gedde, 10 okt, 2023

Jeg har brugt Ahler Malerfirma igennem flere år, både privat og professionelt. Og kan på vegne af flere familiemedlemmer og kunder skrive under på at Michael og hans hold, er yderst kompetente, pligtopfyldende og utroligt imødekommende!

Henrik Thyme Kjær, 10 okt, 2023

Vi har brugt Ahler Malerfirma til alle vores projekter - og fortsætter med det! Vi har været vidt omkring igennem tiden: fra pudsning af vægge og maling i vores gamle lejlighed til redning af an...
Vi har brugt Ahler Malerfirma til alle vores projekter - og fortsætter med det! Vi har været vidt omkring igennem tiden: fra pudsning af vægge og maling i vores gamle lejlighed til redning af andres arbejde i vores nybyg og kalkmaling af vores kæmpe 2 plans væg (som vi altid får ros for af gæster). Her rakte vi med det samme ud til Ahler, for vi havde brug for en pålidelig, dygtig og kyndig maler. Og som altid fik vi så god behandling, vejledning og fantastisk udførelse. Endda ret tjept, så vi ikke skulle leve i rod. Så af egen bedste erfaring er det 5/5 - på service, vejledning og udførelse. Vil til enhver til anbefale Ahler (og det gør vi til alle vores bekendte).
Læs mere

Tamara Jovanovic, 10 okt, 2023

Jeg vil gerne give en meget positiv anmeldelse af Ahler Malerfirma, som vi har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med til spartling og maling af forskellige rum i vores hus. Hele oplevelsen med...
Jeg vil gerne give en meget positiv anmeldelse af Ahler Malerfirma, som vi har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med til spartling og maling af forskellige rum i vores hus. Hele oplevelsen med Ahler Malerfirma har været eksemplarisk fra start til slut, og vi er meget tilfredse med resultatet. Først og fremmest vil jeg gerne fremhæve firmaets professionalisme. Fra den indledende henvendelse og tilbudsgivning til afslutningen af projektet har Ahler Malerfirma altid været yderst professionelle og pålidelige. De kom til tiden, overholdt alle aftaler, og kommunikationen var altid klar og effektiv. Arbejdskvaliteten var også imponerende. Væggene i vores hus havde brug for omhyggelig spartling, og Ahler Malerfirma udførte dette arbejde med omhu og præcision. Resultatet var fantastisk, og væggene ser nu helt glatte og fejlfrie ud. Malerarbejdet var lige så imponerende, og de valgte farver blev nøjagtigt som vi havde håbet på. Desuden vil jeg gerne fremhæve firmaets dedikation til at efterlade stedet rent og ryddeligt. De sørgede for at beskytte vores møbler og gulve under arbejdet og ryddede op efter sig selv, så vi ikke behøvede at bekymre os om en stor oprydning efterfølgende. Endelig var prisen for deres tjenester rimelig og konkurrencedygtig i forhold til markedet. Vi følte virkelig, at vi fik god værdi for pengene med Ahler Malerfirma. Samlet set kan jeg ikke anbefale Ahler Malerfirma nok. Deres professionalisme, arbejdskvalitet og kundeservice er i topklasse. Hvis du leder efter et malerfirma, der leverer fremragende resultater, er Ahler Malerfirma det rette valg. Vi er meget tilfredse med deres arbejde, og vores hus ser nu fantastisk ud takket være dem.
Læs mere

Daniel Nielsen, 10 okt, 2023

🌟🌟🌟🌟🌟 Ahler Malerfirma er fra start til slut drevet af professionalisme. Fra første møde med gennemgang af ønsker og til afslutning af opgave, der oplevede vi ikke andet end et en...
🌟🌟🌟🌟🌟 Ahler Malerfirma er fra start til slut drevet af professionalisme. Fra første møde med gennemgang af ønsker og til afslutning af opgave, der oplevede vi ikke andet end et enormt højt fagligt håndværk, passioneret og imødekommende medarbejdere og overholdelse af aftaler. Vores hjem er med deres dygtighed, erfaring og metier, genfødt på ny og skabt en enorm glæde når man træder ind af døren. Ahler Malerfirma får den største anbefaling fra os ☺️ 🌟🌟🌟🌟🌟
Læs mere

Jacob Bülov, 10 okt, 2023

Har brugt Ahler Maler er seneste 5 år, både privat og til maling af udlejningslejligheder. De er altid venlig, reagerer hurtigt (også når jeg har været ude i sidste øjeblik) samt holder den pris og tidsplan vi har aftalt. Jeg er meget tilfreds 😊

Kristiane, 10 okt, 2023

Vi skulle have renoveret hus, og de stod for alt spartel og malerarbejde. Det blev gjort til perfektion, og til aftalt pris. God service og godt samarbejde med de andre håndværkere. Kan varmt anbefale Ahler Malerfirma 👍😊

Hans Dalsgaard, 10 okt, 2023

Vi har fået malet vores hus udvendigt af. Malerfirmaet Ahler. Det var godt håndværk, og de får vores anbefaling. De udviser endvidere god service til den rigtig pris. Kenn.

Kenn Jakobsen, 09 okt, 2023

Professionelt firma hvor høj kvalitet og kundetilfredshed er i højsædet. Kan kun anbefale Ahler.

CC, 09 okt, 2023

Vi har brugt Ahler gennem mange år. De har altid udført deres arbejde efter aftale, uden nogen grimme overraskelser. 👍

Hr.Sørensen Hr.Sørensen, 09 okt, 2023

Jeg har igennem 7 år brugt Ahler Malerfirma til private og erhvervsmæssige malerarbejder. Det er blevet til +20 maleropgaver, både små og store, og alle har været udført uden fejl/mangler og ...
Jeg har igennem 7 år brugt Ahler Malerfirma til private og erhvervsmæssige malerarbejder. Det er blevet til +20 maleropgaver, både små og store, og alle har været udført uden fejl/mangler og med yderst tilfredsstillende resultater. Jeg kan varmt anbefale Ahler malerfirma til alle, uanset maleropgavens størrelse.
Læs mere

Jesper, 09 okt, 2023

Flot arbejde/håndværk og super god vejledning i forhold til farver. Der blev ryddet pænt op og ikke efterladt affald osv.

Sif Christensen, 09 okt, 2023

Vi har brugt Ahler Malerfirma af flere omgange - alle gange super kvalitet og meget tilfredstillende. Udover god kvalitet af arbejdet, har sparring på valg af glans m.m. været god. Alt i alt. Høj faglighed og kvalitet af både Ahler og teamet - stort anbefaling

Alexander Nordhejm Andersen, 09 okt, 2023

Vi fik frisket vores hus op indvendigt, med rensning og maling af lofter, vægge, karme og døre. Alt blev udført som aftalt og til tiden. Prisen ? Faktura blev fremsendt på det aftalte beløb o...
Vi fik frisket vores hus op indvendigt, med rensning og maling af lofter, vægge, karme og døre. Alt blev udført som aftalt og til tiden. Prisen ? Faktura blev fremsendt på det aftalte beløb og vi betalte med glæde, da vi var meget tilfredse med det arbejde Ahler havde lavet. Venlig hilsen, Dennis Graversen.
Læs mere

Dennis Graversen, 09 okt, 2023

Har fuget og sprøjtemalet mine trælofter inkl. afdækning mv. - ser knaldgodt ud og alt skete som aftalt. Kan kun anbefales herfra.

Patrick, 09 okt, 2023

Super dygtig. Fantastisk rådgivning til farve og tapetvalg. Hurtig og grundig eksekvering. Super flinke og imødekommende.

Anders Kjemtrup, 09 okt, 2023

Problemløs og rar oplevelse lige fra da malermester Michael kiggede forbi for tre dage siden, hvor vi aftalte en pris, til at førstesalen i min nye lejlighed nu står rigtig skarpt, selvom et af ...
Problemløs og rar oplevelse lige fra da malermester Michael kiggede forbi for tre dage siden, hvor vi aftalte en pris, til at førstesalen i min nye lejlighed nu står rigtig skarpt, selvom et af rummene havde lilla og lavendelfarvede vægge inden de gik i gang med at lappe huller og male. Alt er udført og overleveret som aftalt - klar anbefaling herfra.
Læs mere

Espen , 06 okt, 2023

Fik et bindende tilbud fra dem til at male en stueetage. Venlig og hurtig kontakt. Alt blev malet som lovet. De kommer til aftalt tid (sådan cirka). Jeg skulle selv afmontere stikkontakter, det er åbenbart ikke standard. Men ellers er jeg tilfreds.

Thomas E, 26 sep, 2023

Professionelt arbejde og til aftalt pris og tid. Desuden er Michael en sympatisk person

Johnny L., 11 sep, 2023

Rigtige herlige mennesker at arbejde med. Begge ben på jorden og søger den bedste løsning for dig som kunde. Vi havde en god kontakt og de havde min fulde tillid. Resultatet er udført til UG. Vi er meget tilfredse.

Emil S., 14 aug, 2023

Jeg er meget tilfreds med arbejdet udført af Ahler Malerfirma. Malerarbejdet er flot, og maleren har ryddet pænt op efter sig. Jeg kan kun give de bedste anbefalinger og vil vælge Ahler Malerfirma igen, hvis det bliver aktuelt.

Irma K., 07 aug, 2023

Malerarbejdet blev udført med fuld tilfredshed og til aftalt tid - godt arbejde.

Peter S., 18 jul, 2023

jeg havde en god og professionel oplevelse med job til Ahler Malerfirma omkring maling af mit hus, med vægge, lofter og karme. Resultet er jeg fuldt ud tilfreds med. Jeg kan sagtens anbefale ham.

Kim B., 14 jul, 2023

Rigtig god, konkurrencedygtig pris for meget veludført malerarbejde, der sad lige i skabet. Søde, smilende og imødekommende malere.

Jacob K., 11 jul, 2023

Vi har fået malet vores opgang på Trøjborg i Aarhus og det er SÅ flot lavet. Super dygtige og kompetente malere der har været på opgaven. Vi er meget tilfredse. Og virkelig søde og imødekommende også. Kan varmt anbefales.

Tina Lietzen Mortensen, 04 maj, 2022

Rigtigt godt arbejde med spartling, lapning af huller og maling - varm anbefaling!

Thorkil Anker-Møller, 18 apr, 2022

Vi kan på det varmeste anbefale Adler Malerfirma, for så er du sikret topprofessionelt udført malerarbejde. Det er et firma med højt serviceniveau, dygtige folk som kan sit håndværk og til en...
Vi kan på det varmeste anbefale Adler Malerfirma, for så er du sikret topprofessionelt udført malerarbejde. Det er et firma med højt serviceniveau, dygtige folk som kan sit håndværk og til en absolut fair pris. Vi er så tilfredse med det arbejde, Adler Malerfirma har udført i vores stue, og vil aldrig tøve med at bruge firmaet en anden gang.
Læs mere

Lotte Eskesen, 16 apr, 2021

Absolut bedste service jeg længe har oplevet. Fleksible, behagelige at snakke med og hamrende dygtige. Jeg kan KUN anbefale Michael og hans hold :-)

Ida Kraunsøe Zahle, 24 sep, 2020

Ahler Malerfirma har netop afsluttet deres arbejde hos mig. Jeg er vant til at udføre det meste malerarbejde selv, og jeg er meget pertentlig og god, synes jeg selv:) Men fra nu af, vil jeg aldrig...
Ahler Malerfirma har netop afsluttet deres arbejde hos mig. Jeg er vant til at udføre det meste malerarbejde selv, og jeg er meget pertentlig og god, synes jeg selv:) Men fra nu af, vil jeg aldrig tøve med at bruge byens "Ahler"-Bedste -Maler. Jeg har aldrig før oplevet så flot og professionelt et stykke malerarbejde!!! Og så var prisen endda helt fair og rimelig. Jeg kan varmt anbefale dette firma til alle. VH Lone.
Læs mere

Lone Brøndum, 02 mar, 2020

Super god service! Firmaet kom hurtigt med en god pris og var fleksible og hurtige til at rykke ud. Værelset er malet super flot, og jeg ville ikke tøve med at ringe til dem igen med andre maleropgaver.

Ida Lassen, 30 jan, 2019

Michael Ahler malede min 3 værelses lejlighed på 85kvm med køkken og badeværelse. Alle vægge, lofter og lister blev malet, og i køkkenet blev der påsat nyt tapet. VIRKELIG et lækkert stykke...
Michael Ahler malede min 3 værelses lejlighed på 85kvm med køkken og badeværelse. Alle vægge, lofter og lister blev malet, og i køkkenet blev der påsat nyt tapet. VIRKELIG et lækkert stykke arbejde!! Han malede efter følgende min mors lejlighed, og hele kælderen i hendes boligkompleks. Endnu engang var det bare et fremragende stykke arbejde!! Jeg vil klart anbefale Ahler Malerfirma til alt og alle, og jeg vil bruge ham resten af mit liv når der skal males! Fra en skala fra 1-10 får han 10+++++++ Mvh Thomas Johansen
Læs mere

troublecious, 28 nov, 2015

Michael Ahler malede min 3 værelses lejlighed på 85kvm med køkken og badeværelse. Alle vægge, lofter og lister blev malet, og i køkkenet blev der påsat nyt tapet. VIRKELIG et lækkert stykke...
Michael Ahler malede min 3 værelses lejlighed på 85kvm med køkken og badeværelse. Alle vægge, lofter og lister blev malet, og i køkkenet blev der påsat nyt tapet. VIRKELIG et lækkert stykke arbejde!! Han malede efter følgende min mors lejlighed, og hele kælderen i hendes boligkompleks. Endnu engang var det bare et fremragende stykke arbejde!! Jeg vil klart anbefale Ahler Malerfirma til alt og alle, og jeg vil bruge ham resten af mit liv når der skal males! Fra en skala fra 1-10 får han 10+++++++ Mvh Thomas Johansen
Læs mere

Problemo Johansen, 07 aug, 2015

Tak til Ahler for godt håndværk

Andreas Rømer, 30 jul, 2015

Brugte Ahler Malerfirma ifbm. med maling og tapesering af min nye lejlighed i Aarhus C. De leverede et fantastisk flot stykke arbejde til en god pris, og var venlige og rare. Jeg vil også godt ros...
Brugte Ahler Malerfirma ifbm. med maling og tapesering af min nye lejlighed i Aarhus C. De leverede et fantastisk flot stykke arbejde til en god pris, og var venlige og rare. Jeg vil også godt rose deres sans for input og gode alternative ideer! Helt sikkert anbefalelsesværdigt. Professionelle og dygtige.
Læs mere

Navid, 21 jul, 2015

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du Ahler Malerfirma ApS

Send en forespørgsel til Ahler Malerfirma ApS