JH Tømrerfirma ApS

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

JH Tømrerfirma ApS

JH Tømrerfirma ApS

- Tømrer med fokus på kvalitet, pris og troværdighed

JH Tømrerfirma ApS startede op i oktober 2016, men indehaver af firmaet, tømrermester Jacob Hansen, har mere end 25 års erfaring fra tømrerfaget. Du er derfor i trygge og professionelle hænder, når JH Tømrerfirma ApS skal udføre din tømreropgave. Vi har adresse i Sabro, men udfører både store og små opgaver i hele Aarhus og omegn for private boligejere, boligforeninger og erhverv.

Vi kan hjælpe dig med alle former for tømrerarbejde:

  • Tagrenovering
  • Tilbygninger og ombygning
  • Udskiftning af vinduer og døre
  • Træterrasser
  • Skure, garager og carporte
  • Gulve
  • Renoveringer

Garant for realistiske, gode tilbud

Hos JH Tømrerfirma ApS er det vigtigt for os at vi altid udarbejder tilbud, der er både realistiske og som passer til bygherres budget. Med vores mange års erfaring er vi garant for gode idéer til løsninger og vi lytter gerne til, hvad du har af ønsker og behov. Vi har naturligvis fokus på kvalitet i udførelsen og går op i at finde de allerbedste materialer og løsninger, der er realistiske i forhold til netop dit budget.

Troværdige kunderelationer er vigtige for os

Hos JH Specialentreprise er det meget vigtigt for os, at de bygherrer, som vi udfører opgaver for har en god oplevelse med vores firma gennem hele forløbet. Derfor går vi op i, at vi altid er lette at få fat på og du kan altid ringe til os med spørgsmål. Ligeledes kan vi garantere, at du som bygherre får en fast kontaktperson gennem hele forløbet: nemlig tømrermester Jacob Hansen. Vi kommer naturligvis altid til tiden og brænder for, at du får en løsning, og et forløb, som vi selv er stolte af og kan stå inde for.

JH Specialentreprise står til rådighed hvis du ønsker et tilbud på din kommende byggeopgave fra et troværdigt tømrerfirma. Du kan ringe direkte på 2980 8881 eller trykke på 'kontakt-knapperne' her på siden, så vender vi hurtigt retur. Vi er altid klar med rådgivning og sparring, hvis du går og overvejer at igangsætte et projekt. Vi glæder os til at høre fra dig!

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver JH Tømrerfirma ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Kontakt os her
Jacob Hansen
Jacob Hansen Tømrermester
29 80 ** **
jacob@***.com
JH Tømrerfirma ApS Stillingvej 82 8471 Sabro
CVR: 38064126
0.0
0 anmeldelser
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%
Autorisationer og garantier
Her finder du JH Tømrerfirma ApS
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu