Fuge Fighters

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Fuge Fighters

Fuge Fighters

- Seriøs fugespecialist med blik for detaljerne

Hos Fuge Fighters er vi, som navnet afslører, eksperter i fuger. Skal fugerne i badeværelset skiftes ud eller trænger facadens fuger til en kærlig hånd, så er det os du skal kontakte. Vi leverer nemlig bløde og hårde fuger af den bedste kvalitet, og altid med fokus på effektivt arbejde og en god kundeservice. Fuge Fighters kan også hjælpe med teknisk isolering, efterisolering, VVS- og ventilationsinstallationer. Vi kører fra Midtsjælland til Nordsjælland og dækker ligeledes Hovedstadsområdet.

Springer aldrig over, hvor gærdet er lavest

Med Fuge Fighters på opgaven kan du altid forvente godt håndværk. Hos Fuge Fighters er vi nemlig grundige fra start til slut og leverer kun løsninger, som vi selv er stolte af. Vi springer ikke let henover opgaverne, da vi ved, at detaljerne er vigtige for, at resultatet holder mange år ud i fremtiden.

Fuge Fighters tilbyder:

  • Kundeservice fra start til slut
  • Professionelle resultater
  • Faglig rådgivning og sparring
  • Et uforpligtende tilbud på opgaven

Fuge Fighters løfter opgaver for både private boligejere, erhverv og boligforeninger. Hvad end opgaven er lille eller stor, tilgår vi den med stor seriøsitet og et ligeså stort smil. Søger du tilbud på fuger, isolering, ventilation eller VVS-arbejde, så kontakt os i dag. Tryk på kontakt-knapperne her på siden eller ring til os på tlf.: 2889 6946, så vender vi hurtigt retur.

Kontakt os her
Andri Orvar Jonasson Indehaver
28 89 ** **
AJ@***.dk
Fuge Fighters Kildeager 2 D 4000 Roskilde
CVR: 39391104
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Fuge Fighters senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Her finder du Fuge Fighters
Klar til at fortælle os mere om din opgave, og få et uforpligtende tilbud på?