Farmers Byggeservice

Farmers Byggeservice kan tilbyde løsninger til flere typer opgaver, f.eks. tømrer, murer og sandblæsning. Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og sørger altid for at overholde alle aftalte betingelser samt leveringstider.

Læs mere

Send en forespørgsel direkte til Farmers Byggeservice

Du giver leverandøren samt 3byggetilbud.dk tilladelse til at kontakte dig via de indtastede oplysninger. 3byggetilbud.dk gemmer de indtastede informationer, men dine oplysninger vil aldrig blive videregivet til tredjepart. 3byggetilbud.dk kan ikke drages til ansvar for aftaler, som indgås mellem leverandøren og dig.

Sådan anmelder kunderne os på 3byggetilbud.dk

Farmers Byggeservice

- Vi gør din bolig mere værd

I mere end 20 år har Farmers Byggeservice udført bygge- og renoveringsopgaver af den højeste kvalitet. Vi er lidt af et multifirma, som har fagligheden til at udføre både murer-, tømrer- og totalentrepriser, hvor vi med fokus på det solide håndværk dækker hele Fyn.

Farmers Byggeservice tilbyder blandt andet:

  • Vandskuring og facaderenovering
  • Sandblæsning
  • Badeværelser
  • Udskiftning af vinduer og døre
  • Brolægning og trapper
  • Reparation og vedligeholdelse
  • Professionel service
  • Konkurrencedygtige priser

Vi løfter opgaver for både private, erhverv og foreninger, og vores motto lyder, at ingen opgave er for lille eller for stor til os.

Din professionelle sparringspartner

Hos Farmers Byggeservice tager vi kunden i hånden fra start til slut. Vi prioriterer den indledende dialog højt, hvor vi afstemmer ønsker og behov, og samtidig kommer med vores faglige vurdering. Undervejs er vi altid klar med sparring og opdateringer, så kunden altid ved, hvad status er, og hvad de kan forvente. Vi overholder vores aftaler, og når projektet er afsluttet sikrer vi, at kunden er fuldt ud tilfreds med resultatet. Som vi siger hos Farmer Byggeservice er vores højeste mål, at kunderne efterlades glade.

Kompetent håndværk til konkurrencedygtige priser

Kvalitet, kundeservice og konkurrencedygtige priser er de tre elementer, som kendetegner opgaver, som Farmers Byggeservice er leverandør på. Vi mener nemlig, at alle skal have råd til godt håndværk og holdbare løsninger. Ring til os på tlf.: 4035 8389 eller tryk på kontakt-knappen her på siden og få et uforpligtende tilbud på din næste renoverings- eller byggeopgave. Vi ser frem til at høre fra dig!

Vi er tilmeldt hos 3byggetilbud.dk i kategorierne:

Kontakt Farmers Byggeservice for et uforpligtende tilbud

Her finder du Farmers Byggeservice

Hovedkontor

Uddrag af opgaver, kunder og samarbejdspartnere

Sådan anmelder kunderne Farmers Byggeservice

En gennemsnitlig vurdering af vores arbejde

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?