E.O Tømrer Og Snedker ApS

E.O Tømrer Og Snedker ApS har stor erfaring med alt inden for tømrerarbejde og snedkerarbejde. Vi løser store som små opgaver og altid både hurtigt samt effektivt uden at gå på kompromis med kvaliteten. Ring for et uforpligtende tilbud. 

Læs mere

Send en forespørgsel direkte til E.O Tømrer Og Snedker ApS

Du giver leverandøren samt 3byggetilbud.dk tilladelse til at kontakte dig via de indtastede oplysninger. 3byggetilbud.dk gemmer de indtastede informationer, men dine oplysninger vil aldrig blive videregivet til tredjepart. 3byggetilbud.dk kan ikke drages til ansvar for aftaler, som indgås mellem leverandøren og dig.

Sådan anmelder kunderne os på 3byggetilbud.dk

E.O Tømrer Og Snedker ApS

- Vores kunders tilfredshed betyder alt for os

Når E.O Tømrer Og Snedker ApS er på sagen kan du trygt se dine byggedrømme blive til virkelighed. Vi udfører nemlig tømrer- og snedkerarbejde af den højste kvalitet, hvad end det drejer sig om en mindre reparationsopgave eller en større totalrenovering. For os er tilfredse kunder vores grundsten, og vi leverer derfor kun resultater og service af den højeste kvalitet. E.O Tømrer Og Snedker ApS dækker hele Sjælland, hvor vi løfter opgaver for både private boligejere, erhverv og boligforeninger.

Når effektivitet og godt håndværk er en selvfølge 

Hos E.O Tømrer Og Snedker ApS er vi eksperter til vores arbejde og vi har også erfaringen til at løfte niche- samt specialopgaver. Vi værner om den gode arbejdsmoral, hvorfor professionelt håndværk og effektiv eksekvering er en selvfølge, når vi er på sagen. Vi tilbyder blandt andet:

 • Køkkenrenovering
 • Tilbygninger, store som små
 • Udskiftning af vinduer og døre
 • Terrasser og hegn
 • Totalrenoveringer
 • Nye gulve, lofter og vægge
 • Tagarbejde
 • Specialopgaver

Få faglig rådgivning og et konkurrencedygtigt tilbud på din næste tømrer- eller snedkeropgave. Ring til E.O Tømrer Og Snedker ApS på tlf.: 7196 9617 eller tryk på 'kontakt-knapperne' her på siden, så vender vi hurtigt retur med den rette løsning tilpasset netop dine ønsker og behov. Vi er også medlem af Byg Garanti, da vi altid står på mål for det arbejde vi udfører. Vi ser frem til at høre fra dig!  

Vi er tilmeldt hos 3byggetilbud.dk i kategorierne:

GarantiGaranti

Referencer

E.O Tømrer Og Snedker ApS har blandt andet udført opgaver for:

 • Tømrer- og snedkerarbejde
  for erhverv
 • Tømrerrenoveringer
  for private boligejere
 • Tømrer- og snedkerservice
  for boligforeninger
 • Tømrerudskift
  AAB i Ballerup
Kontakt E.O Tømrer Og Snedker ApS for et uforpligtende tilbud

Her finder du E.O Tømrer Og Snedker ApS

Hovedkontor

Uddrag af opgaver, kunder og samarbejdspartnere

Sådan anmelder kunderne E.O Tømrer Og Snedker ApS

En gennemsnitlig vurdering af vores arbejde

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

E.O Tømrer Og Snedker ApS

E.O Tømrer Og Snedker ApS har stor erfaring med alt inden for tømrerarbejde og snedkerarbejde. Vi løser store som små opgaver og altid både hurtigt samt effektivt uden at gå på kompromis med kvaliteten. Ring for et uforpligtende tilbud. 

Hovedkontor

Atlasvænge 25D
2750 Ballerup

CVR: 39533715

Denne profil er leveret af 3byggetilbud.dk Gå til toppen