Dyrbergs Montage ApS

Vi er hos Dyrbergs Montage ApS en mindre virksomhed med stor kvalitet og gode kundeoplevelser i højsædet. Vi har base i Vojens, men dækker hele landet inden for montage, rådgivning og ventilation. Vi leverer kvalitetsrige resultater til både private, foreninger og erhverv.

Fast kontaktperson

Selvom vi er et ventilationsfirma med flere montører, så sørger vi for at du som kunde altid har den samme kontaktperson at tage dialogen med. Indehaver Christian Frandsen sørger nemlig for at svare på telefonen eller på mail, hvis du skal have nogle spørgsmål til din opgave.

God rådgivning 

Vi har altid stort fokus på at give vores kunder den perfekte rådgivning, så de ender med det optimale og skræddersyede resultat. Derfor ligger det os samtidig naturligt at have en god løbende dialog med vores kunder, der samtidig kan føle sig trygge ved os og ved den løsning vi arbejder os hen mod.

Kvalitetsrigt resultat 

Flere års erfaring i montagebranchen har gjort os leveringsdygtige til løsninger fra den øverste hylde. Dette går dog ikke udover vores meget konkurrencedygtige priser.

Vi glæder os til at høre fra dig 

Så hvis du er interesseret i et samarbejde med et kompetent ventilationsfirma, der har en god dialog og et kvalitetsrigt resultat i forreste række, så skal du ikke tøve med at kontakte Dyrbergs Montage ApS. Vi glæder os meget til at høre, hvordan vi kan hjælpe dig med dit næste projekt. Du kan ringe til os på 22 87 81 10 eller bruge kontaktknapperne her på siden. 

Læs mere

Kontakt os her

Christian Frandsen
Christian Frandsen Indehaver
22 87 ** ** Vis nummer
22 87 81 10

Dyrbergs Montage ApS

Skydebanevej 4

6500 Vojens

CVR: 42926086

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Dyrbergs Montage ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk


Genvindingsanlæg 7620 Lemvig
4 dage siden
Genvindingsanlæg 6240 Løgumkloster
2 uger siden
Genvindingsanlæg 8450 Hammel
1 måned siden
Genvindingsanlæg 9220 Aalborg Øst
1 måned siden
Genvindingsanlæg 8740 Brædstrup
1 måned siden
Vi udfører opgaver i brancherne:
Vi er stolte ejere af følgende udmærkelser

Det synes kunderne om os

0
22 anmeldelser
3byggetilbud.dk 22 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Det synes kunderne om os

Hurtigt udført, professionelt arbejde, rare og imødekommende folk og en god pris! Jeg kan kun varmt anbefale Dyrbergs Montage! 😊

Jens M., 19 feb. 2024

Lidt træg i selve tilbudsfasen, men levering og installation af anlægget udført perfekt. Meget omhyggelig med at informere om anlægget

Finn S., 27 nov. 2023

Installation af varmegenvindingsanlæg. Alt gik perfekt i forhold til aftaler. Meget kompetent og venlig service.

Lars T., 14 feb. 2023

fik svar på alle spørgsmål og fin gennemgang af huset. var ikke altid så hurtigt på mail. men var god til at tage mobilen når man ringede. arbejdet var flot udført og hurtigt.

Casper O., 12 jan. 2023

Hurtigt og professionelle kommunikation, kom til tiden og alt lavet tilfredsstillende.

Mikkel B., 11 jan. 2023

Meget pålidelige og dygtige håndværkere, som leverede et godt stykke arbejde

peter F., 02 jan. 2023

Holdt aftalerne, var mega effektive.

., 13 dec. 2022

Fik lavet genvex anlæg samt efterisoleret loftet. Super kompetent og god service

Andreas G., 21 nov. 2022

Højt serviceniveau. Erfaren og behageligt personale. Vi giver firmaet vores største anbefaling herfra.

Signe N., 07 nov. 2022

Dyrbergs Montage var yderst professionelle fra start til slut. God, let forståelig kommunikation fra starten i telefonen og på mail. Alt blev gjort som aftalt og lige som vi havde håbet på. Dag...
Dyrbergs Montage var yderst professionelle fra start til slut. God, let forståelig kommunikation fra starten i telefonen og på mail. Alt blev gjort som aftalt og lige som vi havde håbet på. Dagen før montagen blev vores aftale genbekræftet på telefon og næste morgen stod de to mand stærk til aftalt tidspunkt. Arbejdet skulle tage 1,5 - 2 dage, men der blev arbejdet effektivt og hen på eftermiddagen blev der spurgt om de kunne arbejde længere, så arbejdet allerede kunne afsluttes på første dag. Lang dag for Dyrbergs Montage, men dejligt for os. Desuden blev der sagt pænt goddag ved ankomst, fodtøjet blev taget af når de gik inde og de gjorde pænt rent efter dem. Alt i alt et rigtig godt stykke arbejde og vi er ovenud tilfreds med arbejdet.
Læs mere

Jesper S., 12 jul. 2022

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du Dyrbergs Montage ApS

Send en forespørgsel til Dyrbergs Montage ApS