Lad os montere dit varmegenvindingsanlæg – og genbrug varmen.
Lad os montere dit varmegenvindingsanlæg – og genbrug varmen.

Lad os stå for monteringen af dit varmegenvindingsanlæg! Hos os får du en skræddersyet løsning, der passer til din bolig. Et varmegenvindingsanlæg genbruger den eksisterende varme i dit hjem – det giver en lavere varmeregning. Få en skræddersyet løsning hos os.

Dyrbergs Montage ApS

Vi er hos Dyrbergs Montage ApS en mindre virksomhed med stor kvalitet og gode kundeoplevelser i højsædet. Vi har base i Vojens, men dækker hele landet inden for montage, rådgivning og ventilation. Vi leverer kvalitetsrige resultater til både private, foreninger og erhverv.

Fast kontaktperson

Selvom vi er et ventilationsfirma med flere montører, så sørger vi for at du som kunde altid har den samme kontaktperson at tage dialogen med. Indehaver Christian Frandsen sørger nemlig for at svare på telefonen eller på mail, hvis du skal have nogle spørgsmål til din opgave.

God rådgivning 

Vi har altid stort fokus på at give vores kunder den perfekte rådgivning, så de ender med det optimale og skræddersyede resultat. Derfor ligger det os samtidig naturligt at have en god løbende dialog med vores kunder, der samtidig kan føle sig trygge ved os og ved den løsning vi arbejder os hen mod.

Kvalitetsrigt resultat 

Flere års erfaring i montagebranchen har gjort os leveringsdygtige til løsninger fra den øverste hylde. Dette går dog ikke udover vores meget konkurrencedygtige priser.

Vi glæder os til at høre fra dig 

Så hvis du er interesseret i et samarbejde med et kompetent ventilationsfirma, der har en god dialog og et kvalitetsrigt resultat i forreste række, så skal du ikke tøve med at kontakte Dyrbergs Montage ApS. Vi glæder os meget til at høre, hvordan vi kan hjælpe dig med dit næste projekt. Du kan ringe til os på 22 87 81 10 eller bruge kontaktknapperne her på siden. 

Læs mere

Kontakt os her

Christian Frandsen
Christian Frandsen Indehaver
22 87 ** ** Vis nummer
22 87 81 10

Dyrbergs Montage ApS

Skydebanevej 4

6500 Vojens

CVR: 42926086

Læs vores seneste anmeldelser

0
11 anmeldelser
3byggetilbud.dk 11 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Læs vores seneste anmeldelser

Fik lavet genvex anlæg samt efterisoleret loftet. Super kompetent og god service

Andreas, 16 feb, 2023

Holdt aftalerne, var mega effektive.

Kathrine, 23 jan, 2023

Højt serviceniveau. Erfaren og behageligt personale. Vi giver firmaet vores største anbefaling herfra.

Signe, 16 dec, 2022

Dyrbergs Montage var yderst professionelle fra start til slut. God, let forståelig kommunikation fra starten i telefonen og på mail. Alt blev gjort som aftalt og lige som vi havde håbet på. Dag...
Dyrbergs Montage var yderst professionelle fra start til slut. God, let forståelig kommunikation fra starten i telefonen og på mail. Alt blev gjort som aftalt og lige som vi havde håbet på. Dagen før montagen blev vores aftale genbekræftet på telefon og næste morgen stod de to mand stærk til aftalt tidspunkt. Arbejdet skulle tage 1,5 - 2 dage, men der blev arbejdet effektivt og hen på eftermiddagen blev der spurgt om de kunne arbejde længere, så arbejdet allerede kunne afsluttes på første dag. Lang dag for Dyrbergs Montage, men dejligt for os. Desuden blev der sagt pænt goddag ved ankomst, fodtøjet blev taget af når de gik inde og de gjorde pænt rent efter dem. Alt i alt et rigtig godt stykke arbejde og vi er ovenud tilfreds med arbejdet.
Læs mere

Jesper, 06 okt, 2022

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Dyrbergs Montage ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

4 dage siden
Prisoverslag - Genvindingsanlæg 9400 Nørresundby
1 uge siden
Genvindingsanlæg 8722 Hedensted
2 uger siden
Genvindingsanlæg 2880 Bagsværd
2 uger siden
Etablering ventilationsanlæg 6000 Kolding
2 uger siden
Udskiftning af genvindingsanlæg 7480 Vildbjerg
Vi udfører opgaver i brancherne:
Vi er stolte ejere af følgende anerkendelser

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du Dyrbergs Montage ApS