Alt I Anlæg

4.6 ud af 5 stjerner
Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Alt I Anlæg

Alt i Anlæg

- Når et ord er et ord

Alt i Anlæg kan hjælpe dig med en bred vifte af opgaver inden for anlægsarbejdet. Vi kører ud til private boligejere og boligforeninger i det sydlige Jylland. Vores radius spænder fra Sønderborg til Vejle og helt over til Vestkysten ved Blåvand og Ribe. Vi kan hjælpe dig med:

  • Kloak
  • Nedrivning
  • Haveservice
  • Belægning
  • Entreprenørarbejde

Er det kloakken, som du ønsker hjælp til, kan vi lave separering af regnvandet fra spildevandet. Vi kan også hjælpe dig med et nedsivningsanlæg eller et minirensningsanlæg. Et minirensningsanlæg giver dig mulighed for at lede kloakvandet direkte ud i floder og åer. Helt lovligt.

Nedrivning af sommerhus og ny have

Hvis sommerhuset trænger til en totalrenovering, kan vi også hjælpe med nedrivningen samt fjernelsen af alle de gamle byggematerialer. Det gør, at I kan få bygget jeres drømme sommerhus hurtigere på en ren og klar grund.

Og naturligvis skal haven også være klar, når jeres nye sommerhus er færdigt. Derfor tilbyder vi også ny græsplæne, klipning af hækken eller at fjerne det store træ, som måske er i fare for at vælte ned i huset. Er det den gamle rod i haven der driller? Så giver vi den gerne en rodfræsning også.

Står du overfor en større opgave, er vi også klar. Vi har faste samarbejdspartnere, og kan derfor hjælpe dig som totalentreprenør også.

Kvalitet er vores motto

Vores motto er, at vi hellere vil give dig kvalitet fremfor en løsning, vi ikke kan stå inde for. Det gør, at du altid er sikret et grundigt og solidt udført stykke arbejde hos os. Vi hænger os ikke i klokken, når vi arbejder, og vil hellere have en lang arbejdsdag, hvis opgaven kalder på det. Hos os er et ord et ord, og en aftale er en aftale.

Vil du også gerne have hjælp af Alt I Anlæg til din opgave? Så kontakt os i dag på tlf.: 4083 7900 eller brug kontakt knapperne her på siden.

Kontakt os her
Steen Thygesen Smidt Indehaver
40 83 ** **
[email protected]***.dk
Alt I Anlæg Brombærvej 47 6510 Gram
CVR: 16318809
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Alt I Anlæg senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Autorisationer og garantier
Her finder du Alt I Anlæg
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu