DK-EL ApS

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

DK-EL ApS

DK-EL ApS

Et seriøst el-firma, hvor et ord er et ord, og vi gør som vi siger.

Hos DK-EL er vi stolte af vores håndværk og vores løsninger. Vi kommer altid 360 grader rundt om opgaven, da vi har et team af erfarne elektrikere med stor erfaring i branchen. Vi kører i hele Danmark og vi kommer også gerne til dig. Derudover sponsorerer vi lokale boldklubber på Sjælland, og vi har været med til at sponsorere en hjertestarter.

Hos os får du en skræddersyet løsning

For os starter et godt projekt med god rådgivning. Det gør, at vi har lyttebøfferne på fra dag ét. Vi står nemlig klar til at give dig en skræddersyet og professionel løsning, som passer til netop dit projekt. Vi går meget op i god og klar kommunikation, og at stille alle spørgsmålene fra start, så du føler, at vi kender dine behov og din opgave ned i den mindste detalje. Hos DK-EL udfører vi også arbejde for de tunge drenge. Vi har lavet industriinstallationer og hjulpet erhvervsbyggerier, detailbutikker og større byggefirmaer med solid rådgivning og fremtidssikrede løsninger.

Vi skræddersyer altid løsningen, hvad enten det er inden for:

  • El-installation
  • Alarm og sikring
  • Dørtelefoner
  • Solceller og varmepumper
  • Energirigtige løsninger

Vi kører fast ud til en håndfuld boligforeninger, hvor vi leverer en god og stabil service. Her hjælper vi med alt fra at skifte deres gamle stikkontakter til at etablere energirigtige el-løsninger i trappeopgangen.

Intelligente el-løsninger til bolig og kontor  

Vi kan også hjælpe dig med at få et godt og energirigtigt hjem eller kontor. Ønsker du, at lyset skal slukke af sig selv om aftenen, når du forlader kontoret eller går i seng derhjemme? Eller skal skodderne på vinduerne selv køre ned, når solen bager? Så kontakt DK-EL. Vi har allerede mange kunder, men er også klar til at hjælpe dig. Vi er ikke bange for at opgaven er for stor – tværtimod. 

Ring til os på tlf.: 2572 8182 eller brug ”kontakt-knapperne” her på siden.

Kontakt os her
Jan Søndergård
Jan Søndergård Medarbejder
25 72 ** **
js@***.nu
DK-EL ApS Jernbanegade 13 7160 Tørring
CVR: 36479183
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver DK-EL ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Autorisationer og garantier
Her finder du DK-EL ApS
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu
Referencer

DK-EL ApS har blandt andet udført opgaver for

REMA 1000 Silkeborg
KFC Greve
Burger King Greve
KIWI Solrød