Elite håndværker

Dansk Tagrens & Isolering ApS

4.4 ud af 5 stjerner
Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Dansk Tagrens & Isolering ApS

Dansk Tagrens & Isolering ApS

Vi har siden år 2000 serviceret hele Sjælland og dele af Fyn og Jylland med alt fra tagrens, fliserens, algebehandling, afrensning og maling af tage. Vi har over 20 års erfaring og er især specialister i afrensning og maling af eternit- og betontage. Hos Dansk Tagrens & Isolering ApS står vi til rådighed for både private, erhverv og boligforeninger.

Vi laver tingene ordenligt første gang – dét er kvalitet

Hos Dansk Tagrens & Isolering ApS er det vigtigt for os, at Jeres byggeopgaver bliver løst ordenligt i første omgang. Det sikrer vi ved at udføre enhver opgave med stor grundighed og omhu. På den måde skaber vi de optimale betingelser og resultater for både os og Jer. Det handler om den faglige stolthed, som gerne skal komme til udtryk i hver eneste tagrens, fliserens eller isoleringsopgave.

God service er lig med kundetilfredshed

Med den høje kvalitet følger også et ansvar om at levere en uovertruffen service. Den service kommer blandt andet til udtryk i vores fleksibilitet. Vi ved, at det kan være til gene at have håndværkere gående, derfor passer vi os gerne ind efter jeres behov. Samtidigt sætter vi en ære i at vejlede og rådgive om, hvordan en opgave skal udføres, men lytter også gerne til bygherres ønsker og forventninger. Således får vi afstemt og skaber de bedste forudsætninger for at levere et tilfredsstillende slutprodukt.

Vi er specialister i:

  • Tagrens
  • Fliserens
  • Afrensning af maling
  • Maling af tage
  • Algebehandling
  • Isolering

Hvis I har brug for et godt råd eller et uforpligtende tilbud, så fang os på telefon: 40614010 eller mail: [email protected] Vi ser frem til at høre fra Jer!

Vi er stolte ejere af følgende anerkendelser
Kontakt os her
Teit Dinesen Chef
21 94 ** **
[email protected]***.dk
Dansk Tagrens & Isolering ApS Caspar brands plads 1A, st. th. 4220 Korsør
CVR: 35253009
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Dansk Tagrens & Isolering ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Autorisationer og garantier
Her finder du Dansk Tagrens & Isolering ApS
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu