D2EL ApS

- Det sikre valg for kunder, der ønsker stilfulde el-løsninger i høj kvalitet

Hos D2EL ApS er vores dygtige ansatte dedikerede til at sikre dig en el-løsning af tårnhøj kvalitet. Vi sætter en ære i vores arbejde og lægger stor vægt på kvaliteten af både arbejdet, vi udfører og den kundepleje, vi yder. Vi stræber altid efter, at vores passion for faget skinner igennem i alle løsninger, uagtet arbejdets omfang og karakter. Vores faglige dygtighed og erfaring gør os i stand til at varetage alle former for el-arbejde, men vores speciale er el-arbejde ifm. større renoveringer af lejligheder og villaer.

D2EL ApS har adresse i Kongens Lyngby, men hjælper kunder i hele København og Nordsjælland.

Hos D2EL ApS tilbyder vi bl.a.: 

  • El-arbejde ifm. renoveringer
  • Alle former for el-installationer
  • Solceller
  • Lysdesign
  • Arbejde på el-tavler 
  • Adgangskontrol og dørtelefonanlæg
  • Kompetent rådgivning og vejledning
  •  

Om du er privatkunde, erhverv, eller boligforening hjælper D2EL ApS gerne. 

Stilfulde el-løsninger af tårnhøj kvalitet

Hos D2EL ApS brænder vi for vores håndværk – og det kan både ses og mærkes i det arbejde, vi udfører. Vores hold af dedikerede elektrikere og elinstallatører er dybt engagerede i at sikre, at du får en løsning, der fuldt ud imødekommer dine forventninger, og gerne mere til. Med øje for selv de helt små detaljer arbejder vi omhyggeligt for, at alle aspekter af arbejdet er perfekt udført. Når vi takker ja til en større renovering – eller et andet el-projekt – engagerer vi os 100 procent i arbejdet og garanterer dig en innovativ, energieffektiv og personlig løsning tilpasset dig og din bolig. Drømmer du om en stilfuld løsning med en finish højere end gennemsnittet, er D2EL det rette valg for dig.

Vores kerneværdier er kvalitet, kommunikation, ordentlighed og pålidelighed – samt en vilje til at gøre en forskel for vores kunder. Disse værdier gennemsyrer alle aspekter af vores arbejde samt vores tilgang til kunderne.

Øje for god kundepleje

Vi forstår vigtigheden af tillid og kommunikation, og derfor er det særlig vigtigt for os, at vores kunder føler, at de kan stole på os og komme til os, når de har brug for det. Derfor er vi tilgængelige både kl. 6 om morgenen, såvel som kl. 9 om aftenen. Og så er det en selvfølge for os at lytte samt råde og vejlede dig i en retning, så du får lige den løsning, du drømmer om. 

Hertil er en aftale naturligvis en aftale. Det gælder både ift. mødetider, tidsrammen for arbejdet og prisen på arbejdet – som selvfølgelig er ordentlig og fair.

Kontakt D2EL ApS i dag! 

Er du på udkig efter en pålidelig elinstallatør, der har øje for kvalitet? Så er D2EL ApS et oplagt valg. Vi står klar til at tage hånd om dit el-arbejde – og sikre dig en løsning i særklasse. Brug kontaktknapperne her på siden for at komme i gang, eller kontakt os via telefon 29 21 65 61. V glæder os til at samarbejde med dig og sætte strøm til dine el-drømme.

Læs mere

Kontakt os her

Daniel Dorph Indehaver
29 21 ** ** Vis nummer
29 21 65 61

D2El ApS

Skodsborgvej 48A

2830 Virum

CVR: 41027118

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver D2El ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk


El renovering af hus 2880 Bagsværd
4 dage siden
El-arbejde i forbindelse med køkkenrenovering 2820 Gentofte
5 dage siden
Afmontering af komfur og emhætte 2820 Gentofte
1 uge siden
Diverse el-opgaver 3210 Vejby
1 uge siden
Installation af diverse EL opgaver 2400 København NV
1 uge siden

Det synes kunderne om os

0
6 anmeldelser
3byggetilbud.dk 6 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Det synes kunderne om os

det var super

Steen H., 27 sep. 2023

Nu skal man jo passe på med, hvad man siger, for tænk, hvis de så får for travlt til at varetage alt det elarbejde der løbende kommer i en boligforening.. De var hverken de billigste eller de...
Nu skal man jo passe på med, hvad man siger, for tænk, hvis de så får for travlt til at varetage alt det elarbejde der løbende kommer i en boligforening.. De var hverken de billigste eller de dyreste, men det var dem der gav den bedste vejledning i forhold til opgaven og hvad den krævede, hvilket i min optik er vigtigere en prisen. Vi bruger dem gerne igen, og vi har allerede bedt dem om at give bud på endnu en el-tavleopgave.
Læs mere

Maiken P., 19 jul. 2023

kørte godt, hurtigt, og det var halv pris I forhold til det første tilbud jeg fik

arne B., 23 feb. 2023

Rigtig god service og udførelse af opgaven samt stor forståelse for mit behov

Torben P., 03 feb. 2023

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Autorisationer og garantier

Her finder du D2El ApS

Referencer

D2El ApS har blandt andet udført opgaver for

Joe & The Juice Sjælland
Snedkersixten København
CC Gruppen Sjælland
Møller Rothe København
Send en forespørgsel til D2El ApS