LUKSUSGULVE

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

LUKSUSGULVE

Luksusgulve

- Råt look og ren luksus

Der findes et hav af gulvtyper, og det er smag og behag, der afgør om det er træ, linoleum eller epoxy, som passer bedst til boligens udtryk. Om du ønsker rå og fugefrie New Yorker-gulve eller udskiftet de gamle trægulve, så er vi det rette firma til opgaven! Hos Luksusgulve er vi nemlig specialister i alle typer af gulvbelægning og gulvbehandling. Vi har fagligheden til at løfte store som små projekter, og vi hjælper både private, erhverv og foreninger godt i mål med deres gulvopgave. Luksusgulve er beliggende i Odense, hvorfra vi dækker hele Fyn og Trekantsområdet.

Professionelt gulvarbejde med fokus på detaljerne

Hos Luksusgulve vægter vi det professionelle gulvarbejde højt. Med blik for det gode håndværk og fokus på detaljerne sikrer vi holdbare gulvløsninger hos vores kunder. Hos os er kvalitet og glade kunder nemlig altid i højsædet. Vi følger tidens trends, så vi altid kan være på forkant med kundernes ønsker. De seneste år er særligt de rå gulve for alvor blevet populære. De er slidstærke, nemme at vedligeholde, og så giver de boligen et moderne udtryk. Derfor har vi udover de klassiske trægulve også specialiseret os i fugefrie gulve.

Luksusgulve tilbyder:

 • Trægulve og gulvafslibning
 • Epoxy- og polyurethangulv
 • Microcement
 • Vinyl og linoleum
 • Badeværelsesrenoveringer
 • Gulvbehandling og service
 • Luksusgulve er altid klar med et godt tilbud på din gulvopgave. Ring til os på tlf.: 5192 4846, eller tryk på kontakt-knappen her på siden. Vi ser frem til at hjælpe dig godt i mål med dine gulvdrømme!

  Kontakt os her
  Christian Thomsen Indehaver
  51 92 ** **
  ct@***.dk
  LUKSUSGULVE Ejlstrupvej 167 5200 Odense V
  CVR: 36170549
  Seneste opgaver

  Her ser du en liste over de opgaver LUKSUSGULVE senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

  Her finder du LUKSUSGULVE
  Klar til at fortælle os mere om din opgave, og få et uforpligtende tilbud på?