Blaaberg El

3.9 ud af 5 stjerner
Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Blaaberg El

Blaaberg El

- Professionelt elarbejde uden spildtid

På store som små elopgaver rykker Blaaberg El ud. Vi er specialister i elarbejde og varmepumpeløsninger, som vi udfører med stor præcision og faglig snilde. Vi går nemlig aldrig på kompromis med den kvalitet, som vi leverer. Derfor er vi også medlem af TEKNIQ, som er installatørernes organisation og en garanti for godt håndværk. Det betyder, at din elopgave er i trygge hænder, når vi er på sagen.

Blaaberg El kan blandt andet tilbyde:

  • Alle typer af elinstallationer
  • LED-belysning
  • Luft-luft varmepumper
  • Solceller
  • Intelligente bygningsinstallationer
  • Serviceaftaler

Fra vores kontor på Fyn dækker vi hele det danske land, og vi tilbyder kvalitetsløsninger til både private, erhverv og foreninger. Vi står også til rådighed, hvis du søger sparring og gode råd til et kommende projekt.

Kun løsninger af den højeste kvalitet

Blaaberg El er en mindre, men erfaren virksomhed, hvor indehaveren Brian er involveret i alle opgaver. Lige fra den første kontakt og tilbudsgivning til udførelsen af opgaven. På den måde sikrer vi, at kunden har den samme installatør på hele opgaven, og kan føle sig tryg fra start til slut. Det betyder også, at vi kan garantere, at opgaven løses med den højeste faglighed, og først afsluttes, når kunder er fuldt ud tilfreds med resultatet.

Ingen spildtid eller ekstra gebyrer

Effektivitet er i højsædet hos Blaaberg El, men selvfølgelig uden at gå på kompromis med den grundige kundedialog. Vi er specialister i vores fag, og derfor sidder elarbejdet på rygraden. Det betyder, at vi arbejder effektivt og målrettet på din opgave, som sparer dig for unødvendig spildtid og dermed en ekstraregning.

Søger du et professionelt elfirma, som har fokus på den personlige kundedialog, effektivtet og kvalitetsikrede resultater? Så er Blaaberg El den rette installatør til opgaven. Ring til os på tlf.: 2064 9303 eller tryk på kontakt-knappen her på siden. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din opgave.

Vi er stolte ejere af følgende anerkendelser
Ambassadør 2020
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Blaaberg El senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Kontakt os her
Brian Blaaberg
Brian Blaaberg Indehaver
20 64 ** **
Salg@***.dk
Blaaberg El Maderupskov 9 5471 Søndersø
CVR: 34164940
0.0
0 anmeldelser
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%
Autorisationer og garantier
Her finder du Blaaberg El
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu
Referencer

Blaaberg El har blandt andet udført opgaver for

Magn tankstation Thorshavn
80 armaturer og 800 LED-rør Hal
Grafisk design virksomhed Thorshavn
Lys på lift Værksted