Laursen Byg & Montage

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Laursen Byg & Montage

Laursen Byg & Montage

Laursen Byg & Montage er en enkeltmandsvirksomhed, hvor Per Laursen er indehaver. Jeg udfører en bred vifte af bygge- og montageopgaver, og med 25 års erfaring med den professionelle værktøjskasse i hånden kan du være sikker på, at alt bliver monteret med en skarp finesse og med høj kvalitet. Opgaverne inkluderer blandt andet:

  • Montageopgaver 
  • Hegn
  • Skur
  • Luft/luft varmepumper
  • Udskiftning af vinduer
  • Indkørsler
  • New Yorker døre

Laursen Byg & Montage har base i Særslev og leverer løsninger over hele Fyn. Og med den brede diversitet i opgaverne, betragter jeg firmaet som en multivirksomhed, der altid er klar til at bruge tværfaglige kompetencer ude hos den private kunde, der skal have lavet flere forskellige ting.

Samler på tilfredse kunder

Jeg går altid det ekstra skridt, for at kunderne opnår fuld tilfredshed i samarbejdet med Laursen Byg & Montage. Derfor kan du være sikker på, at jeg altid står klar til aftalt tid, overholder budgetterne og leverer kvalitetsrige løsninger.

Kontakt Laursen Byg & Montage

Så hvis du er interesseret i en erfaren, kompetent og pålidelig håndværker, der råder over løsninger til flere opgaver i det private hjem, så skal du kontakte Laursen Byg & Montage. Jeg sidder klar på telefonen 5118 7737, og ellers kan du fange mig ved at trykke på kontaktknapperne her på siden. Jeg glæder mig til at høre fra dig. 

Kontakt os her
Per Bøgeskov Laursen Indehaver
51 18 ** **
[email protected]***.com
Laursen Byg & Montage Klaus Berntsensvej 12 5471 Søndersø
CVR: 40784217
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Laursen Byg & Montage senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Her finder du Laursen Byg & Montage
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu