Flemming Nielsen A/S

4.7 ud af 5 stjerner
Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Flemming Nielsen A/S

Flemming Nielsen A/S

- Din professionelle elinstallatør på Fyn

Flemming Nielsen A/S er en familiedrevet elektrikervirksomhed, der siden 1972 har leveret elarbejde af den højeste kvalitet på Fyn. Vores medarbejdere har både erfaringen og kompetencerne til at løfte større totalentrepriser, men udfører også mindre elopgaver med et stort smil. Flemming Nielsen A/S tilbyder blandt andet:

  • Elektriker opgaver, store som små
  • Elektriker opgaver til både private og erhverv
  • Alt i varmepumper, VE-certifikat
  • Lysmester - salg og opsætning af designerlamper
  • Salg og reparation af lamper -
  • Oplader til EL-bil
  • Udendørsbelysning
  • Eltavler og gruppetavler
  • Totalentreprise
  • Faglig sparring

Når du én gang har været kunde hos os, skal du ikke være i tvivl om, hvor du går hen næste gang du skal bruge en elektriker. Det er dén målsætning, som vi alle arbejder efter og værner om.

Altid faglig stolthed og personligt engagement

Hos Flemming Nielsen A/S går vi meget op i det værdisæt, som virksomheden blev grundlagt på. Nemlig værdier om faglig stolthed og personligt engagement i mødet med kunderne. Vi sælger ikke varer eller ydelser, vi sælger relationer, rådgivning og gode kundeoplevelser. Derfor er du garanteret en tryg proces og oprigtig service, når Flemming Nielsen A/S er på opgaven.

Reparation af designerlamper, autoriseret Louis Poulsen lampereparatør.

Som en stolt del af Lysmesteren, med salg af designerlamper og de kendte mærker, tilbyder vi reparation af designerlamper. Du er altid velkommen til, at tage din lampe med ned til os i Ringe og få et bud på om det kan betale sig af reparere den, inden vi går i gang. Vi bor kun 14 minutter fra Odense/Svendborg.

Vi leverer og installerer varmepumper på hele Fyn

Vi tilbyder alt inden for varmepumper, herunder montering af luft til vand, luft til luft og jordvarmepumper på Fyn. Varmepumper er en energirigtig opvarmning, og moderne pumper er yderst miljø- og energivenlige. Vi arbejder primært med montering af varmepumper af mærket Bosch, men vi kan også arbejde med andre mærker.

Godkendt installation af din oplader til elbil på hele Fyn

Med en hjemmeoplader vågner du op til en opladet elbil, hver morgen. Men kun hvis du installerer den korrekt. Vores erfarne elektrikere installerer din ladestation korrekt og sikkert hjemme hos dig, så bilproducenternes garantier stadig gælder.

Vi går først, når det virker

Når du vælger Flemming Nielsen Aut. EL-installatør, er du sikker på en korrekt installation af din lader til din el-bil og vi forlader dig først, når det virker. Det er vigtigt, når du vælger at få din ladestation hjemme, at den er korrekt installeret. En fejl i installationen af din ladeboks kan betyde, at garantien på din elbil ophører.

Vi glæder os til at høre fra dig;

Hvad end du er en privat boligejer, der ønsker nye installationer i køkkenet, en erhvervsdrivende, som søger kontorbelysning eller en boligforening, der søger elservice, er vi klar med et godt tilbud. Kontakt os i dag ved at trykke på 'kontakt-knapperne' her på siden eller ved at ringe direkte på tlf.: 6262 2077, så vender vi hurtigt retur!   

Vi er stolte ejere af følgende anerkendelser
Ambassadør 2019
Ambassadør 2020
Ambassadør 2021
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Flemming Nielsen A/S senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Kontakt os her
Morten Vestermark
Morten Vestermark Partner, El-installatør
62 62 ** **
mv@***.nu
Flemming Nielsen A/S Lundsager 1 5750 Ringe
CVR: 15253738
0.0
0 anmeldelser
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%
Her finder du Flemming Nielsen A/S
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu
Referencer

Flemming Nielsen A/S har blandt andet udført opgaver for

Adinmotion Odense
Elarbejde For erhverv, boligforeninger og private boligejere