Anlægs kompagniet

Vi er hos Anlægs kompagniet en mindre virksomhed, der løser alverdens anlægsopgaver med høj kvalitet for øje. Vi rykker ud med vores løsninger fra vores base i Sommersted, og du kan være sikker på at vi ikke går før alting er fuldstændig tilfredsstillende. Om du skal have ordnet indkørslen og lagt nye sten, eller om din have skal have en opfriskende tur, så kan du trygt kontakte os hos Anlægs kompagniet.

Kundedialog

Vi værdsætter altid en god dialog med vores kunder. Vi råder vores kunder gennem processen, så resultatet er præcis som kunden ønsker, eller måske endda endnu bedre.

Flot arbejde

Vi har en meget fagkærlig tilgang til vores arbejde. Derfor kan du være sikker på, at det vi leverer, er noget vi kan stå 100 procent inde for. Vores løsninger er altid af den højeste kaliber, så både kvalitet og design er helt i top.

Kontakt os

Så hvis du er interesseret i et flot stykke arbejde og en anlægsgartner du kan stole på, så kan du trygt kontakte os hos Anlægs kompagniet. Vi sidder klar på kontaktknapperne her på siden, eller kan fanges på telefonen 2284 2400. Vi glæder os til at høre fra dig. 

Læs mere

Kontakt os her

Mathias Tolbøll Indehaver
22 84 ** ** Vis nummer
22 84 24 00

Anlægs kompagniet

Storegade 84

6560 Sommersted

CVR: 42003069

Vi udfører opgaver i brancherne:
Vi er stolte ejere af følgende anerkendelser

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du Anlægs kompagniet