Aalborg Tagteknik ApS

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Aalborg Tagteknik ApS

Aalborg Tagteknik ApS

Gør dit tag så godt som nyt

Taget bliver fra naturens side langsomt nedbrudt, hvis du ikke vedligeholder det. Med mere end 20 års erfaring med behandling af tage er Aalborg Tagteknik ApS det rette firma til at forlænge dit tags levetid. Firmaets professionelle tagmalere hjælper med både tagmaling og algebehandling. Er der behov for murer eller tømrer på en opgave – så har firmaet også faste samarbejdspartnere, der lejes ind til opgaver. Samtidig har vi også ansat uddannede malere, som kan udfører maleropgaver ude som inde.

Isoleringsopgaven klarer vi også

Aalborg Tagteknik ApS er specialister i at male og vedligeholde taget, men vi er meget mere end et tagfirma. Skal din bolig isoleres? Så kan Aalborg Tagteknik nemlig også være behjælpelig. Vores medarbejdere er CBI-certificerede isolatører og har stor erfaring med professionel isolering. For at sikre, at firmaet er opdateret med de nyeste teknikker bliver isolatørerne efteruddannet 2-3 gange om året.

Trænger din bolig til at blive isoleret her i vintermånederne, så du kan spare penge på varmeregningen - er det altså os du skal kontakte! Med base i Aalborg og samarbejdspartnere i Kolding udfører vi opgaver i hele landet.

Kvalitetsarbejde hver gang

Hos Aalborg Tagteknik ApS går medarbejderne op i altid at leve op til høje kvalitetskrav og samtidig have kundeservice for øje. Derfor sørger de altid for at afslutte en opgave, som kunden er glad for, og samtidig går de op i at rydde op og efterlade en pæn byggeplads efter sig. Hvad enten du er ude efter at få malet taget, har brug for en algebehandling, flisebehandling, facademaling eller isolering, så står Aalborg Tagteknik ApS klar med gode råd og idéer.

Du kan ringe hele døgnet rundt på 27445833.

Kontakt os her
Per Ejaas Olesen Indehaver
27 44 ** **
Aalborgtagteknik@***.com
Aalborg Tagteknik ApS Vibevej 15 9000 Aalborg
CVR: 40644520
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Aalborg Tagteknik ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Her finder du Aalborg Tagteknik ApS
Klar til at fortælle os mere om din opgave, og få et uforpligtende tilbud på?