Aalborg Tagmaling ApS

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Aalborg Tagmaling ApS

Aalborg Tagmaling ApS

– Fugefrie gulve og afrensning er vores speciale!

Hos Aalborg Tagmaling ApS kører vi ud til private boligejere og virksomheder, når taget trænger til en kærlig afrensning eller gulvene skal renoveres i bedste New Yorker-stil. Vi er nemlig eksperter i tagafrensning samt fugefrie gulve, og vores resultater, taler for sig selv. Vores dygtige team bestående af 6-8 fagfolk kører fra Skagen til Hobro, og du er garanteret, at de først afslutter sagen, når du er fuldt ud tilfreds med det endelige resultat.

Aalborg Tagmaling ApS kan hjælpe dig med:

  • Microcement-, epoxy- og polyurethangulve
  • Rens og maling af tag og facade
  • Professionel rådgivning 

Derfor betaler tag- og facaderens sig

Sne, regn og vind er med til at nedbryde boligens tag og facade. Det betyder utætheder, som kan betyde omkostningsfulde udskift og udbedringer i sidste ende. Her kommer tag- og facaderens ind i billedet. Med en miljøvenlig og effektiv afrensning fra Aalborg Tagmaling ApS kommer overfladerne ikke kun til at skinne som nye - du forlænger også levetiden på taget og facaden.

Fugefrie gulve er yderst populære

Et andet ekspertområde, vi har hos Aalborg Tagmaling ApS, er fugefrie gulve, som er yderst populære i de danske hjem. Microment, epoxy og polyurethan kan lægges på både gulve, bordplader, i brusenichen og andre overflader, og det giver et moderne look til boligen. Samtidig kan du sætte dit eget præg ved selv at vælge mønster og farver, som overfladen skal have.

Skal vi også hjælpe dig?

Vi hører ofte, at vores kunder er imponeret over den service, som vi yder. Vi kommer nemlig altid til den aftalte tid og går først, når alt er ryddet pænt op, og resultatet sidder lige i skabet.

Hvis Aalborg Tagmaling ApS også skal hjælpe dig, så skal du blot trykke på kontakt-knapperne her på siden eller ringe på: 7190 2933, så vender vi hurtigt retur med et godt og uforpligtende tilbud. Vi glæder os til at høre fra dig! 

Kontakt os her
Michael Andersen Direktør
71 90 ** **
[email protected]***.dk
Aalborg Tagmaling ApS Fjembhedevej 27 9330 Dronninglund
CVR: 37521140
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Aalborg Tagmaling ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Her finder du Aalborg Tagmaling ApS
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu