AJKON ApS

4.6 ud af 5 stjerner
Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

AJKON ApS

AJKON ApS

– Tager hånd om hele processen, når du skal bygge nyt eller bygge om! 

COVID-19 i Danmark
Vi kan stadig udføre arbejde og tager opgaver ind. Alle myndighedernes retningslinjer følges og hver enkelt opgave koordineres med den enkelte kunde, så den kan håndteres med stor omtanke og vi sammen kan passe på hinanden. Vil du vide mere om de retningslinjer vi følger, er du meget velkommen til at kontakte os.

Hos AJKON ApS er vores fornemmeste opgave at gøre det let for dig at komme sikkert i mål med dine bygge- eller renoveringsdrømme. Vi er nemlig specialister i at tage professionel hånd om byggeprocessen fra A-Z og sikre, at alt forløber som aftalt. Vi kører i Storkøbenhavn samt på Nord- og Midtsjælland, hvor vi hjælper både private boligejere, erhvervsdrivende og boligforeninger med:

  • Byggestyring
  • Planlægning og koordinering
  • Myndighedsbehandling (byggetilladelser, papirarbejde, kontakt til kommunen m.m.)
  • Alt i nybyg
  • Ombygning og renoveringsprojekter 

Vi er der i planlægningsfasen, når projektet starter op og hele vejen igennem forløbet til, at det sidste søm bankes ind og du er fuldt ud tilfreds med resultatet. Med vores netværk af dygtige håndværkere løfter vi projekter indenfor alle brancher, og vi mener det derfor, når vi siger, at intet projektet er for stort eller for småt for os.

Spar tid og undgå bekymringer

Det er de færreste, der har overskud, tid og lyst til at bruge en masse fritid på at koordinere og styre et større bygge- eller renoveringsprojekt. For hvornår var det lige, at elektrikeren kom på besøg, så tømreren kan komme videre med køkkenelementerne? Og hvorfor vender kommunen ikke retur med byggetilladelsen som aftalt? Alle de spørgsmål slipper du for med AJKON ApS på opgaven.

Når vi er på sagen er vi nemlig din eneste og faste kontaktperson, der sørger for al koordinering med håndværkerne, planlægningen og papirarbejdet. Samtidig vægter vi en løbende dialog med dig højt og du får derfor ganske nemt indblik i tidsplanen og en status på projektet. Slip for en masse bøvl, føl dig tryg og brug din tid på det, der interesserer dig alt imens, at AJKON ApS følger projektet til dørs.

Du får en fast pris hos os

Fordi at AJKON ApS samler hele projektet, giver vi dig også en fast pris fra starten. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig over ekstraregninger, du ikke havde set komme. Firmaets indehaver Andrej Dragovic er uddannet bygningsingeniør, og det er ham, som tager sig af alt kundekontakt. Han er også klar med gode råd og vejledning, hvis du går med tanker om et nyt projekt.

Alt du skal gøre er at trykke på kontakt-knapperne her på siden eller ringe til os på telefon: 2876 0210, så vender Andrej Dragovic hurtigt retur. Vi glæder os til at høre fra dig, og vi garanterer at vælger du os, så bliver det et kvalitetsresultat, du stolt kan vise frem!  

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver AJKON ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Kontakt os her
Andrej Dragovic Indehaver
28 76 ** **
andrej@***.dk
AJKON ApS Marielundvej 30, 2. 2730 Herlev
CVR: 39950332
0.0
0 anmeldelser
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%
Her finder du AJKON ApS
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu