AJKON ApS

– Tager hånd om hele processen, når du skal bygge nyt eller bygge om! 

COVID-19 i Danmark
Vi kan stadig udføre arbejde og tager opgaver ind. Alle myndighedernes retningslinjer følges og hver enkelt opgave koordineres med den enkelte kunde, så den kan håndteres med stor omtanke og vi sammen kan passe på hinanden. Vil du vide mere om de retningslinjer vi følger, er du meget velkommen til at kontakte os.

Hos AJKON ApS er vores fornemmeste opgave at gøre det let for dig at komme sikkert i mål med dine bygge- eller renoveringsdrømme. Vi er nemlig specialister i at tage professionel hånd om byggeprocessen fra A-Z og sikre, at alt forløber som aftalt. Vi kører i Storkøbenhavn samt på Nord- og Midtsjælland, hvor vi hjælper både private boligejere, erhvervsdrivende og boligforeninger med:

  • Byggestyring
  • Planlægning og koordinering
  • Myndighedsbehandling (byggetilladelser, papirarbejde, kontakt til kommunen m.m.)
  • Alt i nybyg
  • Ombygning og renoveringsprojekter 

Vi er der i planlægningsfasen, når projektet starter op og hele vejen igennem forløbet til, at det sidste søm bankes ind og du er fuldt ud tilfreds med resultatet. Med vores netværk af dygtige håndværkere løfter vi projekter indenfor alle brancher, og vi mener det derfor, når vi siger, at intet projektet er for stort eller for småt for os.

Spar tid og undgå bekymringer

Det er de færreste, der har overskud, tid og lyst til at bruge en masse fritid på at koordinere og styre et større bygge- eller renoveringsprojekt. For hvornår var det lige, at elektrikeren kom på besøg, så tømreren kan komme videre med køkkenelementerne? Og hvorfor vender kommunen ikke retur med byggetilladelsen som aftalt? Alle de spørgsmål slipper du for med AJKON ApS på opgaven.

Når vi er på sagen er vi nemlig din eneste og faste kontaktperson, der sørger for al koordinering med håndværkerne, planlægningen og papirarbejdet. Samtidig vægter vi en løbende dialog med dig højt og du får derfor ganske nemt indblik i tidsplanen og en status på projektet. Slip for en masse bøvl, føl dig tryg og brug din tid på det, der interesserer dig alt imens, at AJKON ApS følger projektet til dørs.

Du får en fast pris hos os

Fordi at AJKON ApS samler hele projektet, giver vi dig også en fast pris fra starten. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig over ekstraregninger, du ikke havde set komme. Firmaets indehaver Andrej Dragovic er uddannet bygningsingeniør, og det er ham, som tager sig af alt kundekontakt. Han er også klar med gode råd og vejledning, hvis du går med tanker om et nyt projekt.

Alt du skal gøre er at trykke på kontakt-knapperne her på siden eller ringe til os på telefon: 2876 0210, så vender Andrej Dragovic hurtigt retur. Vi glæder os til at høre fra dig, og vi garanterer at vælger du os, så bliver det et kvalitetsresultat, du stolt kan vise frem!  

Læs mere

Kontakt os her

Andrej Dragovic Indehaver
28 76 ** ** Vis nummer
28 76 02 10

AJKON ApS

Marielundvej 30, 2.

2730 Herlev

CVR: 39950332

Læs vores seneste anmeldelser

0
18 anmeldelser
google.com 9 anmeldelser
0
anmeld-haandvaerker.dk 5 anmeldelser
0
3byggetilbud.dk 4 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Læs vores seneste anmeldelser

Jobsamtale med nogle søde gutter

Gitte Svensson, 16 nov, 2022

Vi oplevede nogle forstående medarbejdere, særligt Andrej er enorm professionel og ønsker en det bedste resultat for en. Vi følte os hørt. Særligt sidste i processen.

Anonym, 26 sep, 2022

Ajkon holder ikke sinde aftaler.
Ajkon har en meget troende og arrogant adfærd. Og det håndværksmæssige er lagt fra godt nok. Så vi har valgt at smide ham af vores projekt og kan bestemt kun anbefale ALDRIG! af bruge Ajkon.

Lasse, 01 maj, 2022

Hurtig nedrivning af gammel havestue og opbygning af ny. Fin oprydning og fjernelse af gammelt bygge materiale. Søde og meget arbejdsomme håndværkere.
Vi lagde flere opgaver til undervejs, sås...

Hurtig nedrivning af gammel havestue og opbygning af ny. Fin oprydning og fjernelse af gammelt bygge materiale. Søde og meget arbejdsomme håndværkere.
Vi lagde flere opgaver til undervejs, såsom udskiftning af indvendige døre og et mere tidskrævende gulv end det, der lå i tilbudet. Det og firmaets sommerferie forlængede processen, men håndværkerne kom som aftalt efter ferien og gjorde arbejdet færdigt.
Vi var til tider udfordret af håndværkernes manglende danskkundskaber, men direktøren Andrej var altid til at få fat i på telefonen eller han kom forbi.
Alt kan lade sig gøre i denne virksomhed.
Vi fik hurtigt et seriøst tilbud og blev mødt af stor imødekommenhed. Vi havde forinden forsøgt at indhente 2 tilbud, - den ene vendte tilbage med en ublu pris, - den anden vendte aldrig tilbage.

Læs mere

Elsebeth Lang, 20 sep, 2021

Jeg har fået et tilbud på at renovere vores toiletter samt entré fra AJKON, som vi har valgt at bruge som entreprenør på projektet. Firmaet skal have den største anbefaling herfra. De lytter ...

Jeg har fået et tilbud på at renovere vores toiletter samt entré fra AJKON, som vi har valgt at bruge som entreprenør på projektet. Firmaet skal have den største anbefaling herfra. De lytter til kundens ønsker, de er smilende og yderst servicemindet. De overholder alle aftaler og fastsatte frister, og de leverer et fagligt korrekt stykke arbejde. De er ydermere fleksible undervejs ved ændringer, og de giver hurtig svar på vores henvendelser. Jeg vil helt klart bruge AJKON igen, og jeg har anbefalet dem til venner og bekendte.

Læs mere

Jumana, 01 jun, 2021

Jeg har haft en super god oplevelse med Andrej og hans team. Professionelle fra tilbudsgivning til færdiggørelse. De har totalrenoveret vores kælder på 2 måneder med opbakning af gulv og det h...
Jeg har haft en super god oplevelse med Andrej og hans team. Professionelle fra tilbudsgivning til færdiggørelse. De har totalrenoveret vores kælder på 2 måneder med opbakning af gulv og det hele. Det som jeg er mest imponeret over, er at de laver en tidsplan og holder den trods de uforudsigeligheder som altid opstår. Jeg var også spændt på kvaliteten, når nu der det går så hurtigt. Men man kan mærke det er vigtigt for Andrej, at det bliver lavet ordentligt og der bliver brugt gode materialer. Han er ingeniør og jeg har brugt hans rådgivning i et andet projekt. Vi kommer til at bruge Ajkon igen næste gang vi skal have lavet noget større for der er langt mellem gode håndværkere.
Læs mere

Tobias Schelle, 19 apr, 2021

Vi havde et sundt og professionelt forløb ifm. vores tilbygning, der blev varetaget af Ajkon ApS. Entreprenøren og undertegnet havde en god dialog inden, under og efter byggeriet - og arbejdet b...
Vi havde et sundt og professionelt forløb ifm. vores tilbygning, der blev varetaget af Ajkon ApS. Entreprenøren og undertegnet havde en god dialog inden, under og efter byggeriet - og arbejdet blev udført flot, professionelt og iht. normer og standarder for byggeri generelt. Pris og kvalitet hænger sammen. Jeg vil derudover også gerne rose medarbejderne. De er meget venlige, hjælpsomme og ikke mindst meget dygtige. Vi havde en gennemgående god oplevelse, så 5 flotte stjerner herfra.
Læs mere

A Loft, 13 jan, 2021

Har fået en del tilbud til min tilbygning, dog var Ajkon det firma som jeg valgte til udførelse af mit projekt. Det skyldes nok fra dag 1 hvor der blev vist hvor proffesionel de er, arbejdstøj ...

Har fået en del tilbud til min tilbygning, dog var Ajkon det firma som jeg valgte til udførelse af mit projekt. Det skyldes nok fra dag 1 hvor der blev vist hvor proffesionel de er, arbejdstøj mappe om hånden smilende medarbejder.
Som slut vil jeg blot løfte sløret for god kvalitet af vare, holder aftalerne og deadline overholdte de os. Så tusind tak til Ajkon vil med glæde bruge jer en anden gang.

Læs mere

Bjarne, 05 nov, 2020

Gennem god dialog og punktlig mødedisciplin (sjældent set hos håndværkere generelt) i tilbudsfasen, til hurtige afklaringer i byggefasen har AJKON har leveret et flot resultat. Der er fokus på...
Gennem god dialog og punktlig mødedisciplin (sjældent set hos håndværkere generelt) i tilbudsfasen, til hurtige afklaringer i byggefasen har AJKON har leveret et flot resultat. Der er fokus på hurtig dialog med kunden, prisbevidste løsninger og pragmatiske forslag. Der er arbejdet sent, weekender og helligdage for at afslutte projektet.
Læs mere

Michael Buch-Hansen, 14 sep, 2020

Super venligt og kundemindet firma. Vi fik lavet total enterprise og havde løbende dialoger med håndværkerne under hele forløbet, hvor vi fulgte med i ombygningerne. Vi er enormt glade for resultatet og kan derfor roligt anbefale firmaet.

Jeppe Heidemann, 03 sep, 2020

Vi er meget tilfredse med Ajkon Aps. Arbejdet er korrekt udført med høj standard. Ajkon har været fleksibel og imødekommende ift ændringer i projektet og kommunikationen har været hurtig og t...
Vi er meget tilfredse med Ajkon Aps. Arbejdet er korrekt udført med høj standard. Ajkon har været fleksibel og imødekommende ift ændringer i projektet og kommunikationen har været hurtig og tilfredsstillende. Alle medarbejdere har være kompetente og behagelige at arbejde med. De få mangler i arbejdet er blevet hurtigt udbedret uden nogle problemer. Vi kan således give Ajkon vores varmeste anbefalinger.
Læs mere

Michaela, 10 jun, 2020

Gennem god dialog og punktlig mødedisciplin (sjældent set hos håndværkere generelt) i tilbudsfasen, til hurtige afklaringer i byggefasen har AJKon har leveret et flot resultat. Der er fokus på...
Gennem god dialog og punktlig mødedisciplin (sjældent set hos håndværkere generelt) i tilbudsfasen, til hurtige afklaringer i byggefasen har AJKon har leveret et flot resultat. Der er fokus på hurtig dialog med kunden, prisbevidste løsninger og pragmatiske forslag. Der er arbejdet sent, weekender og helligdage for at afslutte projektet.
Læs mere

Michael, 19 mar, 2020

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver AJKON ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

7 måneder siden
Totalrenovering af krybekælder 2500 Valby
7 måneder siden
Etablering af tilbygning 2650 Hvidovre
8 måneder siden
Tagentreprise 2605 Brøndby
9 måneder siden
Totalentreprise af rækkehus 3520 Farum
1 år siden
Etablering af tilbygning 3500 Værløse
Vi udfører opgaver i brancherne:

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du AJKON ApS