Få 3 tilbud
Sektion Samarbejde

Fra badedrøm til drømmebad

Et nyt badeværelse står højt på boligejernes ønskeliste, men vejen dertil kan virke noget uoverskuelig. Dét vil Baderum Danmark gøre op med. De har nemlig samlet processen fra A-Å og leverer hele løsningen, en platform ved navn Baderum-ID®, hvor kunden kan følge med i byggeprocessen online og kan tilmed tilbyde en tidsgaranti på 5 uger. Få inspiration til drømmebadeværelset her.

Hvor starter du, hvis du går rundt med drømmen om at renovere det gamle badeværelse eller få bygget et nyt? Dét bliver du meget klogere på i denne artikel, hvor vi dykker ned i en ny måde at tænke badeværelsesproces på sammen med Baderum Danmark.

Få en samlet løsning

At skabe overblik over forskellige underleverandører og specialister kan være en kaotisk forestilling, hvis man vælger at tage sagen i egen hånd, når badeværelset skal renoveres. Et badeværelse kræver nemlig kompetencer inden for flere forskellige faggrupper. Derfor kan det være en stor fordel at kontakte ét firma, der kan løfte hele processen.

“Vi er både designere, rådgivere og håndværkere hos Baderum Danmark. Det skaber ekstra tryghed, da der jo er så meget koordinering og teknisk viden, når vi taler badeværelser. Vi sørger for, at alting er samlet under ét tag, og projektlederen har styr på alt i processen. Så kan man som kunde egentligt bare læne sig tilbage, eller man kan tage på ferie eller i sommerhus, hvis det er det man har lyst til,” fortæller Kristoffer Elgaard fra Baderum Danmark.

Processen fra badedrøm til drømmebad:

  1. Få et uforpligtende design- og rådgivningsmøde
  2. Sammensæt en badserie, der opfylder dine drømme
  3. Modtag et tilbud og en visualisering af projektet
  4. Læn dig tilbage og lad os realisere din badedrøm

Det skal være enkelt at komme trygt i mål med badeværelsesdrømmene!

Online byggeplatform: Følg projektet

Generelt er byggebranchen ikke den hurtigste, når vi taler teknologiske hjælpemidler. Det var derfor vigtigt for Baderum Danmark at gentænke kundeoplevelsen, da konceptet skulle starte op. Det resulterede i en online platform, hvor kunden altid kan følge projektet nøje.

“Baderum-ID® er en online platform, hvor kunder hos Baderum Danmark kan følge med i byggeprocessen online, se tilbud og kontakte sin personlige projektleder. Du får nemlig altid tilknyttet en personlig projektleder, som du kan kontakte, hvis du har de mindste tanker, du vil vende omkring projektet,” siger Kristoffer Elgaard.

Udpluk af billeder fra Baderum Danmark:

Mangler du inspiration til dit næste badeværelse?

Gå på opdagelse og lad dig inspirere af unikke Baderum-badeværelser, som er opført hos Baderum Danmark’s glade kunder.

Et kundeorienteret badfirma

Det handler om kundeoplevelsen, når Baderum Danmark taler badeværelser.

Det skal være en god oplevelse at få nyt badeværelse. Derfor har vi valgt, at kundepleje- og fokus skal ligge dybt i vores DNA. Det er kunden, der skal føle sig hørt i processen.

Kristoffer Elgaard, indehaver hos Baderum Danmark.

En gennemsigtig og velorganiseret proces skaber nemlig tryghed.

“Det handler meget om at kunne føle sig tryg i processen – både fordi det er folk, du skal have i dit hjem i lang tid, men også fordi det er et omfattende projekt, der kræver store kompetencer. Derudover er det selvfølgelig vigtigt, at man sørger for, at alt er autoriseret, at der er styr på det, og at det bliver gjort ordentligt,” siger Kristoffer Elgaard.

En overskuelig tidsramme

Tidsrammen på et stort projekt kan variere meget fra entreprenør til entreprenør. Det kan som bygherre derfor være en fordel at forventningsafstemme tidsrammen inden projektets begyndelse.

“Vi har Danmarks hurtigste byggeproces med en tidsgaranti på 5 uger. Det er nemlig vigtigt for os, at kunden ikke skal vente for længe, når de allerede har drømt om at få et nyt badeværelse,” fortæller Kristoffer Elgaard.

Garanti på arbejdet

Udover at aftale en tidsgaranti er det generelt vigtigt, at du som boligejer overvejer at vælge et firma, der tilbyder garanti på løsningen.

“På produkter solgt af Baderum Danmark, tilbydes der 5 års funktionsgaranti på dit nye badeværelse,” slutter indehaveren.

Kontakt Baderum Danmark i dag og få:

  • Tilknyttet en personlig projektleder, som står til rådighed alle ugens syv dage og guider dig løbende, så du får en god oplevelse fra første kontakt til den endelige aflevering.
  • Din egen platform, hvor du nemt kan holde dig opdateret med projektet, se dit tilbud og læse de seneste beskeder fra din personlige projektleder.
  • Funktions- og byggegaranti, der indebærer 5 års funktionsgaranti på dit nye badeværelse. Samtidig har vi en byggegaranti på 6 arbejdsuger fra opstartsdatoen. 
  • En skræddersyet plan, der sikrer, at vi opfylder alle dine badedrømme og matcher dit budget. 

Kontakt firmaet på:

E-mail: info@ditbaderum.dk

Telefon: 2028 2826

Læs mere om Baderum Danmark her.

Skriv en kommentar til artiklen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.