Solvarme reducerer din varmeregning - Få 3 gratis tilbud nu

Få 3 tilbud på installation af solvarme

Solvarme kan både opvarme dit vand og din bolig. Indhent 3 gratis tilbud på solvarme fra udvalgte leverandører.

 • Nemt – Indsend din opgave online
 • Hurtigt – Bliv kontaktet inden 3 dage
 • Gratis – 100 % uforpligtende
 • Installatører i hele Danmark

Bestil 3 uforpligtende tilbud Se hvor enkelt det er

Som omtalt i:

Magasinet Penge DR1

I forbrugerprogrammet Penge er der gode råd til, hvordan man kan få de bedste tilbud fra gode, lokale håndværkere i gennem 3byggetilbud.dk.

TV2 Nyhederne (TV-indslag)

3byggetilbud.dk var med I et indslag i Nyhederne da vi oplevede et stort boost i opgaver i forbindelse med håndværkerfradraget.

BT.dk (avisartikel)

BT.dk lavede en historie om håndværkerfradraget på baggrund af tal fra 3byggetilbud.dk.

BT beretter om håndværkerfradraget og nævner bevarfradraget.dk

DR P4 (Radioinslag)

Vores kommunikationschef Maria Carlsen blev inviteret til et interview hos P4 om håndværkerfradraget. Hør indslaget hér (åbner nyt vindue).

Så nemt kan du få et solvarmeanlæg

 1. Indsend din opgave

  Beskriv kort den opgave, du ønsker at få udført

 2. Opgaven behandles

  Vores serviceafdeling kontakter dig telefonisk

 3. Du modtager tilbud

  Tre udvalgte leverandører giver dig et tilbud

 4. Du vælger leverandør

  Vælg frit mellem de tre tilbud, og opgaven udføres

Bestil 3 uforpligtende tilbud Bliv klogere på solvarme

Solvarme er en investering i miljøet som hurtigt er tjent hjem

Moderne solvarme er i dag oftest en større investering. For hvor solvarme tidligere primært blev brugt til udelukkende at opvarme brugsvand, anvendes det i dag også til rumopvarmning. Det kræver et såkaldt aktivt solvarmeanlæg, der anvender en cirkulationspumpe til at pumpe solvarmen fra solfangeren og ind i huset til et centralvarmeanlæg, der oftest suppleres med et træpillefyr.

Derfor kan den samlede installation hurtigt løbe op i mange penge. Men alligevel er den oftest tjent hjem i løbet af 6-7 år. For når først anlægget er installeret, fungerer solen som en gratis energikilde. Så selv om oliepriserne er stagneret hen over de seneste par år, forventer eksperter på området fortsat en kraftig stigning i energipriserne set hen over de kommende 20 år. Det er den levetid, du kan forvente på det solvarmeanlæg, du installerer i dag. Derfor vil en investering i solvarme nu, spare dig for flere og flere penge hvert år i hele anlæggets levetid.

Fakta om solvarme

– Et solvarmeanlæg kan producere op til 70 % af energiforbruget til friskt varmt forbrugsvand.
– En solvarmeinstallation kan dække op til 40 % af energiforbruget til rumopvarmning.

Hvordan virker solvarme?

Et solvarmeanlæg fungerer ved, at solen opvarmer en solfanger, som er opsat udendørs, oftest på en sydvendt tagoverflade. I solfangeren opvarmes en frostfri væske, som løber inden i solfangeren. Den opvarmede væske pumpes derefter fra solfangeren og ind i et centralt anlæg inde i huset. Det består af en varmtvandsbeholder, der opsamler varmen fra væsken. I processen afkøles væsken igen, hvorefter den sendes retur til solfangeren.

Fra varmtvandsbeholderen kan det opvarmede vand dels bruges som brugsvand i husstanden og dels anvendes til rumopvarmning. I sommerhalvåret kan solvarmeanlægget normalt dække husstandens samlede forbrug af varmt vand hele døgnet, men om vinteren skal der suppleres op med andre varmekilder.

Her vælger de fleste i dag at installere et træpillefyr, ligesom nogle vælger at kombinere solvarme med jordvarmeanlæg.

Solvarme er godt for miljøet og for din pengepung

Vælger du en solvarmeløsning som supplement til andre varmekilder, sparer du miljøet for udledning af en masse CO2 og forurening. Solen er ren energi, der via solvarmeanlæg kan omdannes til varme og ved hjælp af solceller kan omdannes til elektricitet – og som allerede nævnt kommer solenergi til at spare dig for flere og flere penge i fremtiden.

Selvom der primært har været fokus på solenergi de seneste år på grund af de gunstige tilskudsordninger, der tidligere var til solenergi, er solvarme lige så stille blevet mere og mere populært. Mange boligforeninger installerer i dag solvarme og hos flere private er det ikke solceller, men solfangere der er kommet på taget de seneste år.

Hvad koster solvarme?

Prisen på et solvarmeanlæg afhænger helt og holdent af kapaciteten. Samtidig afhænger det af, hvorvidt solvarmeanlægget skal installeres som supplement til et eksisterende varmeanlæg, eller skal indgå som en del af en hel ny varmeløsning. Det sidste er langt det dyreste, men vil oftest også være det mest rentable – især hvis du ved samme lejlighed skifter et el- eller oliebaseret varmeanlæg ud med et træpille- eller jordvarme-anlæg.

Prisen på den samlede løsning kan dog variere en hel del, alt efter hvilket firma du beder om et tilbud på opgaven. For oftest er der stor forskel på priserne fra firma til firma, primært fordi timepriserne kan variere en del, ligesom prisen også kan afhænge af kompleksiteten af det løsningsforslag, firmaet har på dit nye solvarmeanlæg.

Derfor anbefaler vi altid, at du hjemhenter minimum 3 tilbud fra 3 forskellige leverandører af solvarmeanlæg. Ved at vælge 3 i stedet for kun 2 firmaer, er du sikker på, at du ikke kun får en pris på dit solvarmeanlæg fra to af de dyreste leverandører.

Sådan får du en tryg oplevelse med solvarme

Eftersom solvarme er en forholdsvis stor investering – og måske den største du som husejer kommer til at foretage, når vi ser bort fra udskiftning af taget – handler det om, at finde en leverandør, du kan være tryg ved.

Det kan være svært at gennemskue, hvis du selv skal indhente 3 tilbud på solvarme. For selv om firmaerne kan stille med nok så mange referencer, er det først når solvarmeanlægget har kørt i et par år, at du er helt sikker på, at firmaet har leveret en ordentlig løsning.

Vælger du i stedet at bruge vores tilbudstjeneste til at indhente 3 tilbud på solvarme, får du – udover at spare en masse tid på at kontakte solvarmefirmaer – en lagt større tryghed ind i tilbudsprocessen. Hos 3byggetilbud.dk har vi et fast samarbejde med en række dygtige og velafprøvede leverandører af solvarme, som vi har henvist til andre af vores brugere.

Vurderingerne af firmaerne fra disse brugere, tager vi med i overvejelserne, når vi skal finde de 3 firmaer, som vi henviser til at give et tilbud på solvarme til dig. Dermed er du sikker på, at de firmaer som vi henviser, er nogen, som har kunnet levere en tilfredsstillende solvarmeløsning til andre af vores brugere.

Så med 3byggetilbud.dk får du en mere tryg oplevelse, når du skal udpege det firma, som skal opsætte solvarmeanlæg hos dig. Det havde du ikke haft, hvis du selv stå for hjemtagningen af 3 tilbud på solvarme.

Vi har formidlet byggeopgaver siden år 2000


 

400.000+

Opgaver siden år 2000

1646

Aktive håndværkere

789

Byer med håndværkere

98%

Succesrate på indsendte opgaver

Sådan vurderer kunderne 3byggetilbud.dk

Slip for besværet med selv at finde dygtige håndværkere Bestil 3 uforpligtende tilbud