Wils A/S

4.8 ud af 5 stjerner
Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Wils A/S

Wils A/S

– Professionelt isoleringsarbejde til private og erhvev

Hos Wils A/S påtager vi os altid den faglige-kasket, når vi møder vores kunder. Vores kompetencer spænder bredt fra eksperter i isoleringsarbejde til erfaring med tømrerprojekter, store som små. Du er derfor garanteret kvalitet og godt håndværk, når vi er på opgaven.

Vi kan hjælpe dig med:

  • Hulmursisolering
  • Loftisolering
  • Isolering af etageadskillelse
  • Tømrerprojekter både ude og inde

Samtidig agerer vi gerne samarbejdspartner inden for isolering, hvis du selv er en håndværkervirksomhed eller du har valgt en anden totalentreprenør på opgaven. Og vi er naturligvis en professionel én af slagsen.

Det trygge valg

"Ønsker bliver til aftaler - aftaler bliver overholdt." Sådan lyder det motto, vi arbejder efter hos Wils A/S. En af vores største målsætninger er, at vores kunder er tilfredse med processen igennem alle faser samt det afleveret resultat. Du kan derfor regne med, at vi først afslutter arbejdet, når du er fuldt ud tilfreds med alt ned i den mindste deltaje.

Vores udmærkelser taler for sig selv

Fire år i træk har vi fået Gazelle-prisen og vi scorer AAA i kreditvurdering. Samtidig er vi nomineret til 'EY Entrepreneur Of The Year', som er Danmarks mest anerkendte vækstskaberkonkurrence. Udmærkelser, vi er stolte af, da de afspejler vores ambitioner og den stabilitet, vi tilbyder kunden.

Søger du et tilbud på isoleringsarbejdet? Så tøv ikke med at kontakte os. Tryk på kontakt-knapperne her på siden eller ring på 4055 0635, så vender vi hurtigt retur.

Vi udfører opgaver i brancherne:
Isolering
Kontakt os her
Lasse Mølgaard
Lasse Mølgaard Projektleder
40 55 ** **
[email protected]***.as
Wils A/S Sinding Hedevej 117 8600 Silkeborg
CVR: 29690278
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Wils A/S senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Autorisationer og garantier
Her finder du Wils A/S
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu
Referencer

Wils A/S har blandt andet udført opgaver for