V. Sæmer & Søn VVS A/S

4.6 ud af 5 stjerner
Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

V. Sæmer & Søn VVS A/S

V. Sæmer & Søn A/S

Hos V. Sæmer & Søn A/S er vi meget stolte af vores virksomhed og vores historik. 2021 vil nemlig været året, hvor vi runder 100år på markedet som blikkenslagere, og 100 år med udførelse af VVS-løsninger af topklasse. Navnet V. Sæmer & Søn A/S har vi holdt ved siden 1921, og mange af vores kunder dertil er vores kundebase også fulgt med gennem generationer. I dag har vi 14 yderst professionelle ansatte, der tilsammen har et meget bredt kompetencefelt. Vi er beliggende på Vesterbro, og opererer hovedsageligt i Storkøbenhavn, men er villige til at køre ud på det meste af Sjælland efter særlig aftale.

Løser alle opgaver - store som små

Vi har altid som fokus at levere VVS-opgaver af allerfineste kaliber. Dertil har vi værktøjerne til at levere dem i et bredt omfang og med bred ekspertise. Vi dækker nemlig over løsninger til alt inden for:

  • VVS-arbejde
  • Blikarbejde
  • Servicearbejde

Dertil udfører vi vores renoveringsarbejde både i større og mindre omfang. Så hvad enten du står overfor et projekt hjemme i privaten, eller om det er din boligforening, der trænger til en kærlig hånd, så står vi klar med vores ekspertise og vores kvalitetsrige løsninger. De mange år i branchen har også givet os en række samarbejder, der er til at være stolte af. Vi har nemlig været fast service for Københavns Rådhus, og har håndteret det famøse kobbertag i en lang årrække.

En professionel kontakt

Så hvis du er interesseret i en professionel, stolt og punktlig håndværker, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi sidder klar på telefonen 3322 7001, eller på kontaktknapperne på siden. Vi ser frem til at høre, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt.

 

Vi udfører opgaver i brancherne:
Vi er stolte ejere af følgende anerkendelser
Ambassadør 2020
Kontakt os her
Sune Rasmussen Daglig leder
33 22 ** **
[email protected]***.dk
V. Sæmer & Søn VVS A/S Dybbølsgade 17 1721 København V
CVR: 30908759
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver V. Sæmer & Søn VVS A/S senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Autorisationer og garantier
Her finder du V. Sæmer & Søn VVS A/S
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu