Tømreren Løgstrup

Beskyt taget og facaderne på din bolig med inddækninger og tagrender udført af en professionel. Tømreren Løgstrup er ekspert i både metal og træ, og vi kan hjælpe dig med din opgave i Sydsjællands-området.

Jeg, Nick, er indehaver af Tømreren Løgstrup og er både uddannet smed, maskinarbejder samt tømrer. Med mig bringer jeg masser erfaring fra de forskellige fag, og jeg kan derfor hjælpe dig med alt fra tagrender til inddækninger i stern- og udhængsbrædder samt blik i stål, zink og aluminium.

Jeg er specialist i: 

  • Tagrender
  • Nedløb
  • Inddækninger

Derudover kan jeg også hjælpe med andre tømreropgaver såsom opsætning af gipsvægge lægning af gulve.

Lytter til dine ønsker

Jeg møder altid mine kunder med et ydmygt sind og en venlig attitude. For mig er det vigtigt at få etableret en god dialog med dig i centrum samt at skabe kemi allerede fra vores første møde. Mit udgangspunkt er at lytte til dine ønsker og dele min faglige ekspertise, så du får den perfekte løsning.

Veludført arbejde med fokus på detaljen

Godt håndværk og veludført arbejde er kernen i mit arbejde. Når jeg takker ja til en opgave, afleverer jeg den først til kunden, når alt er lige præcis, som det skal være – helt ned til de små detaljer. Vælger du mig til din opgave, er du garanteret et resultat, der lever op til alle dine forventninger og holder længe ud i fremtiden. Og så til helt fair priser.

Få et tilbud

Hvis du ønsker, at jeg skal besigtige din opgave og give dig et godt tilbud, er du meget velkommen til at kontakte mig på 28 26 23 95 eller via kontaktknapperne her på siden.

Jeg ser frem til at høre fra dig.

Læs mere

Kontakt os her

Nick Larsen
Nick Larsen Indehaver
28 26 ** ** Vis nummer
28 26 23 95

Tømreren Løgstrup

Gartnervænget 2

4173 Fjenneslev

CVR: 28958161

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Tømreren Løgstrup senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

75 opgaver vundet

Etablering af panelhegn 4174 Jystrup Midtsj
1 uge siden
Udskiftning af døre 4295 Stenlille
1 uge siden
Etablering af træterrasse 2680 Solrød Strand
1 uge siden
Udskiftning af tagrender 4220 Korsør
2 uger siden
Udskiftning af tagrende og inddækning 4683 Rønnede
3 uger siden
Vi udfører opgaver i brancherne:
Vi er stolte ejere af følgende udmærkelser

Det synes kunderne om os

0
44 anmeldelser
3byggetilbud.dk 44 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Det synes kunderne om os

Udført til perfektion.

Anne H., 30 jan. 2024

Flot arbejde samt behageligt service

Svend A., 15 jan. 2024

Vi valgte tømrer Nick Løgstrup - og det har vi ikke fortrudt. Omhyggeligt og flot udført arbejde, der holdt sig indenfor prisen. Vi vil helt klart bruge ham igen. Vh Kim Palm og Ulla Høgh/Næstved

Kim P., 09 nov. 2023

Dygtig, troværdig samt overholder alle aftaler og går længere end forventet for at give kunden en god oplevelse.

Mikkel C., 29 aug. 2023

Nick Løgstrup er en dygtig og kompetent håndværker, 100% til at stole på. Han er problem løsende på en god og konstruktiv måde. Han er ikke bleg for at lægge lidt oven i opgaven , ud over d...
Nick Løgstrup er en dygtig og kompetent håndværker, 100% til at stole på. Han er problem løsende på en god og konstruktiv måde. Han er ikke bleg for at lægge lidt oven i opgaven , ud over den bestilte opgave løste han også isætteslse af to nye vinduer det hele er flot og præcist udført, der ud over er Nick Løgstrup en yderst behagelig og rolig person. Vi kan kun anbefale Nick Løgstrup
Læs mere

Ulla L., 01 aug. 2023

En virkelig dårlig oplevelse. Hans arbejde er virkelig grimt, og det skulle laves om af en anden tømre… han havde givet et tilbud som skulle tage 1-3 dage at lave, han var færdig efter 4 uger!!!

Cecilie P., 28 jun. 2023

Han reagerer hurtigt og venligt på henvendelser….også den fejl, der sneg sig ind, var han hurtig til at komme og udbedre (forhåbentlig, han kommer i weekenden 😊) Arbejdet er nydeligt udført 👍🏼

Lone W., 01 jun. 2023

Enkeltmandvirksomhed med alt hvad det indebærer. Venlig, imødekommende og udfører sit arbejde rigtig fint. Han er selvfølgelig sårbar over for uforudsete ting i erhvervs- og privatliv. Og det skal man kunne rumme. Jeg ville bruge ham igen.

Mikael N., 31 maj 2023

Tilbage i maj sidste år var Nick ude at skifte vores tagrender. Han var meget flink at snakke med under det initielle arbejde, og udførte det da også.Til at starte med virkede han som en seriøs...
Tilbage i maj sidste år var Nick ude at skifte vores tagrender. Han var meget flink at snakke med under det initielle arbejde, og udførte det da også.Til at starte med virkede han som en seriøs håndværker, da han kom ud og målte op og planlagde arbejdet, trods dette måtte han lave det om op til flere gange, og har generelt sjusket sig igennem arbejdet.Det har så resulteret i et grimt finisharbejde, som vi i situationen valgte at leve med, da vi ikke orkede at han skulle lave det om flere gange. Efter endt arbejde var der også en masse oprydning som vi selv måtte klare. Senere har vi dog opdaget at han - i et forsøg på at udbedre en af de førnævnte finish fejl; skruer som stak lige ud i luften på samtlige sternbrædder - har lavet sorte mærker på vores vinduer pga. gnister fra da han skar spidserne af skruerne med en vinkelsliber. Disse sorte mærker er at finde på størstedelen af vores vinduer under tagrender, men ingen af de andre.Dette fralægger han sig alt ansvar for, og mener at det var der inden, hvilket vi er 100% sikre på at det ikke var.Så det er vi meget utilfredse med, og står nu med ødelagte vinduer, en tagrende der er sat grimt op, og en tømrer der ikke vil samarbejde om at udbedre skaden på vinduerne.1* herfra.
Læs mere

Kenneth E., 30 mar. 2023

Vi brugte Nick til at få skiftet vores skjulte tagrender til nye frithængende tagrender i zink. Samtidig hjalp han os med at udbedre en rådskade i en tagfodslægte, som blev opdaget under skifte...
Vi brugte Nick til at få skiftet vores skjulte tagrender til nye frithængende tagrender i zink. Samtidig hjalp han os med at udbedre en rådskade i en tagfodslægte, som blev opdaget under skiftet. Nick er virkelig servicemindet, rar, kompetent, punktlig og fair. Han går gerne det ekstra skridt for at sikre den gode løsning - og er god til at finde alternative løsninger i dialog med kunden, hvis den planlagte ikke er mulig. Vi vil til hver en tid anbefale Nick.
Læs mere

Paul S., 20 sep. 2022

Perfekt udført arbejde - leverede det aftalte arbejde - selvom der kom udfordringer med et par fliser.

Allan J., 09 jun. 2022

Rigtigt godt arbejde af Nick. Vi er meget tilfredse !

Kim P., 10 maj 2022

Super flink fyr, hurtig eksekvering af opgaven. Og det udførte arbejde ser ud til at være i orden.

Morten J., 10 maj 2022

Tømreren Løgstrup får mine varmeste anbefalinger. Super hurtig til at komme forbi for at se, hvad der skulle udbedres. Han var også god til at forklare. Fik hurtigt et tilfredsstillende tilbud...
Tømreren Løgstrup får mine varmeste anbefalinger. Super hurtig til at komme forbi for at se, hvad der skulle udbedres. Han var også god til at forklare. Fik hurtigt et tilfredsstillende tilbud og han igangsatte arbejdet indenfor en uge. Der viste sig at være en lille utæthed i en samling i tagrenden - viste sig ved første regnvejr - og han kom prompte dagen efter og udbedrede. Jeg vil ikke tøve et sekund på, at tage kontakt til ham igen.
Læs mere

Line L., 05 apr. 2022

Omhyggelig, ærekær og indstillet på sidste øjebliks ændringer. Har været i god dialog om opgaven og vi står tilbage med en skøn terrasse. Vil på det varmeste anbefale Nick og hans arbejde

malene P., 28 mar. 2022

Arbejdet er ok udført. Der var dog lidt oprydning mm efter afslutningen. Der kunne godt være sparet lidt samlinger omkring nedløb. Men det er nok de færreste, der lægger mærke til det.

Henrik J., 10 mar. 2022

Udførte min mindre opgave til fuld tilfredshed og helt som aftalt. En behagelig og god håndværker som kun kan anbefales.

Henning S., 18 feb. 2022

Meget flink og sød mand, men karmene er skæve og derfor hænger dørene. Han har dig været forbi for at rette dem, men har ikke rettet karmene. Vi spildte vores 12000 kr.

Abasin H., 07 feb. 2022

Nick leverede et flot stykke arbejde, og til den aftalte pris. Vil gerne anbefale Tømreren Løgstrup, og vil selv bruge ham igen, hvis det bliver nødvendigt

Jan H., 05 jan. 2022

Bruger gerne Løgstrup igen. Alle aftaler blev overholdt - startede arbejdet den dag, det var lovet og prisen i tilbuddet holdt. Leverede brædderne op til en weekend, så jeg kunne nå at male dem...
Bruger gerne Løgstrup igen. Alle aftaler blev overholdt - startede arbejdet den dag, det var lovet og prisen i tilbuddet holdt. Leverede brædderne op til en weekend, så jeg kunne nå at male dem i weekenden, hvilket var meget lettere for mig end maling efter opsætning ville have været. Tak for god service.
Læs mere

Jan J., 29 okt. 2021

Overholder de aftalte tider og informerer herom, mens prisen let kan ændre sig i forhold til tilbuddet.

Niels J., 20 okt. 2021

Super dygtig tømre, som overholdt alle aftaler Kan varmt anbefales

Line H., 22 sep. 2021

Jeg kan varmt anbefale Tømreren Løgstrup. Han har udskiftet min tagrender, og jeg er super tilfreds med resultatet og hele forløbet.

Dorte P., 06 sep. 2021

Tømreren Løgstrup har ydet et meget tilfredstillende resultat v. skift til zinktagrender på murermestervilla, samt ydet en fremragende service. Hurtigt udarbejdelse af tilbud og holder tidsplanen. Klart anbefalelsesværdig

., 26 aug. 2021

Tømrer Løgstrup er meget imødekommende og indstillet på løsning af også temmelig vanskelige problemer. Vi er godt tilfredse med han indsats.

Martin N., 29 jul. 2021

Meget tilfreds. God service, godt håndværk og god til at byde ind med løsninger og muligheder både i forhold til hvordan byggeriet kunne skrues sammen og i forhold til hvordan det kunne gøres billigst.

Nanna P., 01 jul. 2021

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du Tømreren Løgstrup

Send en forespørgsel til Tømreren Løgstrup