TK Larsen Gruppen

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

TK Larsen Gruppen

TK Larsen Gruppen

Hos TK Larsen Gruppen yder vi opgaver i alle omfang. Vi er en stor virksomhed med 14 topkompetente medarbejdere, så der er ingen opgave, der hverken er for svær eller for stor til os. Vi har base nær Hobro, men rykker ud i hele det danske kongerige – og med vores 20 års erfaring kan du være sikker på, at vi udfører kvalitetsrige og effektive løsninger.

Vi har hos TK Larsen Gruppen vores spidskompetence i nedbrydning af materialer med henblik på genbrug, men udfører en lang række af opgaver relateret til dette. Vi står nemlig ofte for alt arbejde i forbindelse med en nedrivning, til der står et færdigt fundament på en byggedygtig sandbund. Derfor siger vi, at vi kan løse opgaver, der omhandler og inkluderer:

  • Anlæg & belægning
  • Jord & beton
  • Jordvarme
  • Nedrivning & Sanering
  • Knusning & Sortering

Grøn nedbrydning

Vi betragter os selv som en virksomhed med en grøn arbejdsrutine og med stort fokus herom. Udover at have stort fokus på at genanvende materialer så vidt som muligt, udfører vi også miljørapporter for vores kunder. I og med at dette er et lovgivningskrav, er det ofte til stor glæde for vores kunder at kunne få slået to fluer med ét smæk – og så du kan vide dig sikker på, at alle giftige stoffer og tungmetaller bliver bortledt sikkert og forsvarligt. Derudover tænker vi i de grønne baner, når vi rykker ud med vores lægning af jordvarmeanlæg.

Det næste levende billede

Vi går meget op i at vores samarbejder, både med kunder og samarbejdspartnere, forløber så optimalt som det kan lade sig gøre. Derfor holder sørger vi altid for at rydde ordentligt op efter vores byggeprojekter og skabe de bedste forudsætninger for de næste håndværkere, der skal overtage processen. Derudover holder vi en løbende dialog med vores kunder, så vi er sikre på, at vores kunder er 100 procent tilfredse, med hvordan alt har forløbet sig.

Kontakt os

Så hvis du er interesseret i en pålidelig håndværker, der tænker i de grønne baner, så skal du ikke tøve med at kontakte os hos TK Larsen Gruppen. Vi er meget interesserede i at høre om, hvordan vi kan hjælpe dig videre med dit projekt. Vi sidder klar på kontaktknapperne herunder og glæder os til at høre fra dig.

 

Vi udfører opgaver i brancherne:
Kontakt os her
Tim Kristian Larsen Indehaver
23 20 ** **
[email protected]***.dk
TK Larsen Gruppen Kraghøjvej 26 9510 Arden
CVR: 29457549
Her finder du TK Larsen Gruppen
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu