Tagrens A/S 

– Kompetente og erfarne fagfolk i branchen!

Hos Tagrens A/S kører vi ud til private boligejere, erhverv og boligforeninger, der drømmer om at give taget, facaden eller fliserne en kærlig hånd. Vi er nemlig eksperter i rens og maling, som vi altid udfører efter alle gældende standarder og miljøanvisninger. Vi mener nemlig, at det er vigtigt, at vi som virksomhed tager ansvar for en miljørigtig og kvalitetsrig arbejdsgang.

Tagrens A/S kan hjælpe dig med:

  • Rens og maling af tag
  • Algebehandling af fliser, facade og tag
  • Mekanisk rensning og imprægnering
  • Facadebehandling for erhverv og boligforeninger

Hvad enten din opgave er lille eller stor, så sikrer vi en løsning, du stolt kan vise frem.

Tagrens siden 1997

Når du kontakter Tagrens A/S, er du i professionelle hænder fra første dialog. Vores indehaver Jannick Hougaard nærmer sig intet mindre end 25-års jubilæum i branchen – og han deler gerne ud af sin erfaring. Siden firmaets opstart i 1997 har den personlig service nemlig altid været i fokus. Du kan derfor regne med personlig service og skræddersyede løsninger, når Tagrens A/S er firmaet på opgaven.

Skal vi også hjælpe dig?

Søger du et firma med kvalitet, miljø og service i højsædet, så er det Tagrens A/S, du skal kontakte. Vores priser er konkurrencedygtige, og vi afgiver gerne et uforpligtende tilbud på din opgave. Du skal blot trykke på kontakt-knapperne her på siden eller ringe på telefon: 7240 7040, så tager vi hånd om din forespørgsel.

Vi glæder os til at give nyt liv til dit tag, fliser eller facaden! 

Læs mere

Kontakt os her

<?$res->viewProfile->contact->name; ?>
Jannick Hougaard Indehaver
72 40 ** ** Vis nummer
72 40 70 40

Tagrens A/S

Krakasvej 15

3400 Hillerød

CVR: 26672325

Læs vores seneste anmeldelser

0
1710 anmeldelser
trustpilot.dk 352 anmeldelser
0
anmeld-haandvaerker.dk 1354 anmeldelser
0
3byggetilbud.dk 4 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Læs vores seneste anmeldelser

Vores fliser trængte virkelig til en omgang rensning og vi glæder os hver dag over det flotte resultat. Behagelig medarbejder som var hurtig og effektiv.

Jørgen Agner Sandbirk, 24 maj, 2022

Super oplevelse med Tagrens. Fliserne blev virkelig flotte, og de kom som aftalt.

Bodil Serup, 23 maj, 2022

God oplevelse - vil bestemt anbefale andre at bruge dette firma

Susanne jensen, 23 maj, 2022

God oplevelse med håndværkeren.
Jeg opdagede, at der ikke var blevet renset tagrende, - da jeg sagde det, gik han straks igang med opgaven. Så alt OK.

John Helsted-Sørensen, 23 maj, 2022

Jeg har brugt Tagrens AS både til mit tag og til at rense mine udendørs fliser og er meget tilfreds med resultatet !

kunde, 17 maj, 2022

Vi har været MEGET tilfredse med det udførte arbejde - både med kvalitet og vores samarbejde med firmaet "Tagrens A/S".

Per Jørgensen, 15 maj, 2022

Vi har fået renset vores fliser i indkørsel samt vores tag af Tagrens. Vi havde overvejet, at få lagt nye fliser i vores indkørsel, da de ikke var særlig pæne og ramt af flisepest. Efter at ...
Vi har fået renset vores fliser i indkørsel samt vores tag af Tagrens. Vi havde overvejet, at få lagt nye fliser i vores indkørsel, da de ikke var særlig pæne og ramt af flisepest. Efter at Tagrens har renset vores fliser, er de virkelig blevet pæne at se på, og samtidig er mos og andet ukrudt mellem fliserne blevet fjernet. Jeg kan derfor varmt anbefale, at få renset fliser hos Tagrens. Det er meget billigere end at få lagt nye fliser.
Læs mere

Jeff Nielsen, 12 maj, 2022

Et virkeligt flot resultat.

LKMJ, 11 maj, 2022

Er rigtig godt tilfreds med rens og maling af mit tag. Dygtige folk med faglig stolthed og professionelt udstyr. De har været gode til at lytte og komme tilbage og lige rette de sidste detaljer inden opgaven kunne afsluttes. Kan klart anbefales.

Peter Skovgaard, 11 maj, 2022

Fin behandling både i forhold til tilbud og arbejdets udførelse. Flot, flot resultat. Kan absolut anbefales

Hans Hytteballe, 09 maj, 2022

Kort responstid fra første henvendelse. Arbejdet udført til vores fulde tilfredshed. Terrasse og tag, flot arbejde. Servicemindede medarbejdere hele vejen rundt. Udfører var et meget behageligt menneske. Så alt i alt, et anbefalelsesværdigt firma.

Tonie Brabrand, 08 maj, 2022

Fantastiske fliser, hurtigt og proffesionelt.

Ole, Herlev, 06 maj, 2022

Fliserne var sorte med hvide pletter over store dele af terrassen. Blev fjernet og resultater er meget flot. Fliserne er som nye og jeg nyder det.

Jane Aagaard, 05 maj, 2022

Tag rens overholdt aftalerne lige fra tidspunkt for tilbud og udførelse af opgaven.
Det var meget høflige og behagelige personer der kom både m.h.t. tilbud og udførelse af opgaven.

Torben Pedersen, 05 maj, 2022

Der er bare nogle enkelte irriterende detaljer der gør de kun får 4. Det udførte arbejde er helt sikkert til 5, og deres kundeservice er også til 5. Men deres medarbejdere har bare lidt for tra...
Der er bare nogle enkelte irriterende detaljer der gør de kun får 4. Det udførte arbejde er helt sikkert til 5, og deres kundeservice er også til 5. Men deres medarbejdere har bare lidt for travlt med at komme videre, så den sidste kvalitetskontrol af det arbejde de udfører mangler. Jeg fik renset og malet mit tag, og efter afrensningen var ingen af mine nedløbsrør monteret igen, og mine fliser var dækket af skidt fra taget. Jeg skrev til dem og de kom næste dag og fiksede det hele. Da de malede mit tag var det lidt det samme, taget var flot malet, men der var malingspletter på mine nye fliser, som de kom næste dag og fiksede. Jeg tænker at hvis jeg kan se "manglerne" burde deres medarbejdere også kunne se dem hvis de lige tog en tur rundt om huset inden de forlod kunden... derfor kun 4 stjerner. Men jeg vil helt klart anbefale virksomheden, de laver godt arbejde til en rimelig pris.
Læs mere

Thomas Nylander Nørgaard, 05 maj, 2022

Der blev givet en kemisk overfladebehandling af fliser og tag, Det holder fliser og tag rene og fine, det er jeg yderst tilfreds med.

Sif Olsen, 04 maj, 2022

Jeg fik hurtigt tilbudt en aftale på en ønsket dato. Behandleren gik til den med glæde og faglig stolthed. Sådan!

Søren Storminger-Dalgaard, 03 maj, 2022

Den var god.

Karl Johan Larsen, 01 maj, 2022

Kom som aftalt. Pænt arbejde. Alt det som et godt firma skal stå for

Nickolas birk hansen, 01 maj, 2022

godt arbejde

Henning Werner Jensen, 01 maj, 2022

Holdt det det er lovet

Pernille Jønsson, 30 apr, 2022

Firmaet blev anbefalet af en god ven.
Sikken en meget positiv oplevelse - kom til den aftale tid - arbejdede hårdt og uafbrudt lige til han var færdig trods et meget hårdt arbejde 210 m2 fliser...

Firmaet blev anbefalet af en god ven.
Sikken en meget positiv oplevelse - kom til den aftale tid - arbejdede hårdt og uafbrudt lige til han var færdig trods et meget hårdt arbejde 210 m2 fliser, der skulle renses , SEJ GUT.
Tegner nu en serviceaftale med firmaet til en årlig gennemgang og behandling

Læs mere

Kurt Kristensen, 30 apr, 2022

Behageligt samarbejde med god kommunikation. Arbejdet udført professionelt til aftalt tid og pris. Meget tilfreds. Kan anbefales.

Sonny Hansen, 29 apr, 2022

Kom den aftalte dag.

Birgit Kokholm Holst, 28 apr, 2022

Der er lavet et rigtigt fint arbejde

Birgitte Schjerning Povlsen, 25 apr, 2022

Godt tilfreds.

Annette, 23 apr, 2022

perfekt behandlivng fra start til slut

kundeole jensen, 21 apr, 2022

Komsom aftalt og udførte arbejdet. Dog ikke i tide til at udnytte håndværkerfradrag.

Lars Jensen, 20 apr, 2022

Firmaets samlede intelligens rækker tilsyneladende ikke til at genkende et 'Reklamer nej tak' mærke på en postkasse. Det kan selvfølgelig også skyldes at man har en firmapolitik der tilsiger a...
Firmaets samlede intelligens rækker tilsyneladende ikke til at genkende et 'Reklamer nej tak' mærke på en postkasse. Det kan selvfølgelig også skyldes at man har en firmapolitik der tilsiger at man skal være ligeglade med den slags. I begge tilfælde vil jeg ikke turde overlade arbejde til dette firma.
Læs mere

Bent Petersen, 17 apr, 2022

Der er udført et glimrende stykke arbejde, og fliserne ser ny ud som nye.

Christian, 17 apr, 2022

Super , kom til tiden og lavede et flot stk. Arbejde. Super sød medarbejder. Hilsen Karin Nielsen

Karin Nielsen, 15 apr, 2022

Har altid været tilfreds med arbejdet med algerens de sidste 2 år har ikke kunnet fjerne det grønne skær fra alger på en del af mine fliser. Samme sted i år som sidste år. Virksomheden har d...

Har altid været tilfreds med arbejdet med algerens de sidste 2 år har ikke kunnet fjerne det grønne skær fra alger på en del af mine fliser. Samme sted i år som sidste år. Virksomheden har dog været flink til at gentage behandlingen det pågældende sted og det efterlader mig som tilfreds kunde.

Læs mere

Helle Vedersø, 15 apr, 2022

Kom på aftalt tidspunkt og intet at klage over

Kim Flindt Olsen, 15 apr, 2022

Håndværkeren kom sidst på den aftalte dag. Kravlede op på taget og begyndte at skrabe med fødderne, hvorefter han satte sig på tagryggen og talte i mobiltelefon.
Da han kom ned fra taget, op...

Håndværkeren kom sidst på den aftalte dag. Kravlede op på taget og begyndte at skrabe med fødderne, hvorefter han satte sig på tagryggen og talte i mobiltelefon.
Da han kom ned fra taget, oplyste jeg ham om opgavens omfang. Han forklarede, at han måtte hente skraberen, som han ikke havde med. Han ringede senere, og oplyste, at en kollega havde instrumentet, og at han ville komme dagen efter for at udføre opgaven. Opgaven blev udført hurtigt og effektivt næste dag, men det efterlod mig med to fyldte tagrender, hvilket jeg ikke havde forudset.

Læs mere

Anni Bjerregaard, 14 apr, 2022

Effektiv rensning med flot resultat, flinke fyre der ryddede pænt op efter sig. Vi glæder os til at se når der også er blevet malet.

Carsten , 14 apr, 2022

Kom hurtigt og målte op og afgav tilbud med det samme.
Vi aftalte hurtigt dato for udførelse og cirka tidspunkt.
Flot og grundigt arbejde + hurtig imprenering.
Beskeder i min postkasse både da a...

Kom hurtigt og målte op og afgav tilbud med det samme.
Vi aftalte hurtigt dato for udførelse og cirka tidspunkt.
Flot og grundigt arbejde + hurtig imprenering.
Beskeder i min postkasse både da arbejdet var udført, og da den efterfølgende imprægnering var udført.
God vejledning til hvornår havekrukker, og møbler må sættes frem og hvornår imprægneringen er hærdet.
Jeg er godt tilfreds

Læs mere

Annette Ivarsson, 12 apr, 2022

Er glad for mit nye tag. 2 flinke unge mænd. 2 dage og de var færdige.

Berit Rasmussen, 12 apr, 2022

Hurtigt, effektivt, og et flot resultat. Efter vores henvendelse fik vi hurtig et tilbud. Da tilbuddet var accepteret, gik der ikke lang tid, før behandlingen af fliserne startede. Nu har vi flot...
Hurtigt, effektivt, og et flot resultat. Efter vores henvendelse fik vi hurtig et tilbud. Da tilbuddet var accepteret, gik der ikke lang tid, før behandlingen af fliserne startede. Nu har vi flotte fliser på hele grunden - næsten som nye :-) Vi er meget glade for resultatet, og glæder os til at nyde sommeren på terrasserne. Evt. spørgsmål undervejs er besvaret høfligt og professionelt. Kan varmt anbefales.
Læs mere

Ily Jonsson, 10 apr, 2022

fint, fint,fint

Jan Frederiksen, 09 apr, 2022

Tagrens A/S får min varmeste anbefaling

Annette Leschly, 01 apr, 2022

Ja, taget er renset og malet.

Jørgen, 12 aug, 2021

Vi har været meget tilfreds med Tagrens A/S

Karsten, 16 jun, 2021

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Tagrens A/S senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

6 dage siden
Rensning og maling af tag samt hus 2800 Kongens Lyngby
1 uge siden
Rensning og maling af tag 3000 Helsingør
1 uge siden
Boligforening - Rens af tag og nedløbsrør 2300 København S
1 uge siden
Rens og maling af tag 2605 Brøndby
1 uge siden
Boligforening - Rensning af tag 2500 Valby
Vi er stolte ejere af følgende anerkendelser

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du Tagrens A/S