Scandico Byg

5 ud af 5 stjerner
Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Scandico Byg

Scandico Byg

- Hvis kvalitet er vigtigt


Siden 2004 har vi hos Scandico Byg udført kloak-, beton- og jordarbejde for både private kunder, erhverv og boligforeninger. Vi er også autoriserede kloakmestre, og vores faglighed ses i de resultater, som vi leverer. Det er vigtigt for os, at vores arbejde foregår lige efter bogen, så kunden føler sig tryg fra start til slut. Scandico Byg er beliggende i Holbæk, men varetager opgaver på hele Sjælland.

Hos Scandico Byg tilbyder vi:
  • Jordarbejde
  • Kloakopgaver
  • Betonarbejde
  • Omfangsdræn
  • Fundamenter og tilbygninger
  • Udgravning og etablering af faskiner

Erfaring forpligter – derfor leverer vi hver gang

Vores mission er enkel. Vi vil levere den rigtige løsning til kunden i den bedste kvalitet og til en konkurrencedygtig pris, hver gang. I kan derfor forvente at få nogle mødestabile og ansvarsbevidste medarbejdere ud, der sætter jeres behov højest på prioriteringslisten. Vores mange år i branchen har givet os et bredt sæt af kompetencer, hvilket giver os mulighed for at løse selv de mest komplekse opgaver. Vi ved, at erfaring forpligter, og vi kvitterer derfor altid med en professionel løsning, hvad end opgaven er lille eller stor.

God dialog og rådgivning – opskriften til den optimale løsning

Den faglige stolthed stråler ud af vores medarbejdere hos Scandico Byg. Faglig stolthed er lig med ekspertise – og den ekspertise vil vi gerne dele ud af. Derfor deler vi glædeligt ud af gode råd og vejledning i forbindelse med jeres opgave. På den måde får vi både afdækket jeres behov og ønsker, mens vi får skabt det fornødne overblik. Det tror vi på, giver de bedste resultater og de mest tilfredse kunder, hvilket er det vigtigste i sidste ende.

Hvis I mener, at kvalitet er vigtigt og I har brug for nogle erfarne og autoriserede kloakmestre, så klik på kontakt-knappen øverst oppe. Scandico Byg står altid til rådighed med vejledning og et uforpligtende tilbud.
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Scandico Byg senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Kontakt os her
Martin Huniche Petersen indehaver
40 42 ** **
[email protected]***.dk
Scandico Byg Bødkervej 24 4300 Holbæk
CVR: 25332652
0.0
0 anmeldelser
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%
Autorisationer og garantier
Her finder du Scandico Byg
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu
Referencer

Scandico Byg har blandt andet udført opgaver for

Boligforening - Parkering Holbæk
Opførelse af boligkompleks Frederiksund
300 m2 fundament Rødovre
Grundejerforeningen Christiansgave Korsør