Elite håndværker

Papiruld Danmark A/S

4.6 ud af 5 stjerner
Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Papiruld Danmark A/S

Papiruld Danmark A/S 

- Effektiv og miljøvenlig isolering med Papiruld

Papiruld Danmark har siden 1992 isoleret danske hjem, boligforeninger og erhverv med Papiruld. Papiruld har en god isoleringsevne, er særdeles effektiv til lydisolering og sikrer dig et godt indeklima. Vi er specialister i branchen og stolte af både vores isolatører og materiale, som vi til en hver tid står inde for. 

Vi rykker hurtigt ud på isoleringsopgaven og har også en isolatør i dit lokalområde. Alt isoleringsarbejde udføres af Papiruld Danmarks autoriserede isolatører, så tøv ikke med at kontakte os i dag, hvis din ejendom skal energioptimeres.  

Papiruld - den miljøvenlige løsning

Papiruld er produceret af overskuds- og genbrugsaviser, som består af hule cellulosefibre, der har en fantastisk isolerende effekt i modsætning til massive fibre. Det gør også Papiruld til en miljøvenlig isolering. Fordi Papiruld fremstilles af genbrugsmaterialer, er energiforbruget og CO2-udledningen i produktionsfasen meget lav. Faktisk op til otte gange lavere end ved fremstilling af traditionel isolering. Papiruld kan også indgå i DGNB og BREEAM-certificerede bygninger. 

Med Papiruld kan dampspærren undværes  

Ved energirenovering er den eksisterende dampspærre ofte ødelagt og skal i mange tilfælde udskiftes eller repareres, før der kan efterisoleres med mineraluld. Papiruld kræver ingen dampspærre og er en effektiv, tidsbesparende og billigere løsning.

Udskiftning og reparation af dampspærre er ofte en fordyrende proces i byggeriet. Hvis man anvender papirisolering kan dampspærren i mange tilfælde undværes. Det er en stor fordel i byggerier, hvor man ikke kender dampspærrens tilstand og ønsker at få efterisoleret, eksempelvis i forbindelse med energirenovering eller tagrenovering. Med Papiruld kan dampspærren i mange tilfælde undværes. Det gør Papiruld til et oplagt valg.

Kontakt os i dag

Papiruld kan anvendes i stort set alle bygningskonstruktioner, såsom loft, hulmur, etageadskillelse, krybekældre og skunke. Papiruld Danmark er din garanti for professionelt isoleringsarbejde af både den private bolig, erhverv og etageejendommen.

Skal vi også hjælpe dig? Så tøv ikke med at kontakte os i dag. Tryk på kontakt-knapperne her på siden eller ring på telefon 4814 1188, så tager vi hånd om dit isoleringsprojekt.

Vi udfører opgaver i brancherne:
Vi er stolte ejere af følgende anerkendelser
BP Isolering
Kontakt os her
Søren Bendix
Søren Bendix Salgskonsulent
48 14 ** **
info@***.dk
Papiruld Danmark A/S Brødeskovvej 40, Hammersholt 3400 Hillerød
CVR: 16266035
Autorisationer og garantier
Her finder du Papiruld Danmark A/S
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu
Referencer

Papiruld Danmark A/S har blandt andet udført opgaver for

Slagelse Kommune Slagelse
Skibby Kino Skibby
Andelsforeningen Magnoliavej Glostrup
Gåsetårnskolen Vordingborg
Sundhedscenter Stege Stege
DTU Veterinærinstituttet Lindholm
373 Rækkehuse Næstved
Boserup Ejendomsadministration A/S Køge
Silkeborg Kommune Silkeborg
Vikingeborgen Ravnsborg Sydvestfyn