NJ El-service

Firmaet har over 35 års erfaring indenfor el-branchen med speciale i varmepumper. Vi gør meget ud af den personlige kontakt og sætter en ære i at udføre opgaverne til aftalt tid og pris.

Læs mere

Send en forespørgsel direkte til NJ El-service

Du giver leverandøren samt 3byggetilbud.dk tilladelse til at kontakte dig via de indtastede oplysninger. 3byggetilbud.dk gemmer de indtastede informationer, men dine oplysninger vil aldrig blive videregivet til tredjepart. 3byggetilbud.dk kan ikke drages til ansvar for aftaler, som indgås mellem leverandøren og dig.

Sådan anmelder kunderne os på 3byggetilbud.dk

NJ El-service

NJ El-service bestræber sig på at være kendt som en omhyggelig og kvalitetsbevidst el-virksomhed. Vi har over 35 års erfaring indenfor branchen. Indehaver Niels Jørgensen er autoriseret elinstallatør og udover Niels selv, beskæftiger virksomheden tre montører. Vi har specialiseret os i installation og service af varmepumper, primært luft til luft varmepumper men også luft til vand varmepumper. Derudover stiller vi naturligvis også vores ekspertise til rådighed indenfor alle grene af el-faget. Vi har adresse i Holbæk, hvorfra vi servicerer både private og erhvervskunder på det meste af Sjælland.

Grøn energi er vejen frem

Hos NJ El-service mener vi, at vi som virksomhed har en pligt til at værne om miljøet. Grøn energi er således i højsædet hos os, og netop derfor har vi specialiseret os i varmepumper og specielt Mitsubishi, som vi anser som værende blandt de bedste på markedet. Vi sælger dog også varmepumper af mærkerne Panasonic og LG, og vi udfører service på de fleste fabrikater. Vi bestræber os altid på at yde god service fra start, da vi ønsker at blive din foretrukne el-installatør og varmepumpe-tekniker fremadrettet. Som en del af den indledende dialog, gør vi dig altid opmærksom på serviceintervaller, specielt med henblik på at overholde garantibetingelserne på den udvidede 5-års garanti på produkterne fra vores leverandør Kinnan. Vi er selvfølgelig også behjælpelige, når servicen i fremtiden skal udføres. På den måde håber vi på et skabe et langvarigt samarbejde baseret på gensidig respekt.

Vi går aldrig på kompromis med opgaven

Hos NJ El-service går vi aldrig på kompromis med kvaliteten i vores arbejde. Derfor takker vi også nej til opgaver, hvis vi ikke føler, at vi kan levere et ordentlig resultat. Vi mener, at det sikrer dig en ærlig vejledning og et slutprodukt af højeste kvalitet. På den lange bane bliver du som kunde også mere tilfreds med den løsning, vi får installeret hos dig. Derfor mener vi også, at det er god skik at tage en grundig samtale om din forestående el-opgave. På den måde kan vi, kunde og installatør imellem, finde frem til den helt rigtige løsning for netop dig. Vi forsøger altid at sætte os i dit sted, så du får en løsning, der stemmer overens med dit behov.

Ønsker du professionel vejledning eller et godt tilbud, er du velkommen til at ringe til os på tlf. 59461504 eller klikke på kontakt-knappen her på siden. Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi er tilmeldt hos 3byggetilbud.dk i kategorierne:

Garanti

Referencer

NJ El-service har blandt andet udført opgaver for:

  • Region Sjællands Feriefond
    Sorø
Kontakt NJ El-service for et uforpligtende tilbud

Her finder du NJ El-service

Hovedkontor

Uddrag af opgaver, kunder og samarbejdspartnere

Sådan anmelder kunderne NJ El-service

En gennemsnitlig vurdering af vores arbejde

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

NJ El-service

Firmaet har over 35 års erfaring indenfor el-branchen med speciale i varmepumper. Vi gør meget ud af den personlige kontakt og sætter en ære i at udføre opgaverne til aftalt tid og pris.

Hovedkontor

Vestergårdsvej 66, Tuse Næs
4300 Holbæk

CVR: 21898279

Denne profil er leveret af 3byggetilbud.dk Gå til toppen