NJ El-service 

NJ El-service bestræber sig på at være kendt som en omhyggelig og kvalitetsbevidst el-virksomhed. Vi har over 35 års erfaring indenfor branchen. Indehaver Niels Jørgensen er autoriseret elinstallatør og udover Niels selv, beskæftiger virksomheden tre montører. Vi har specialiseret os i installation og service af varmepumper, primært luft til luft varmepumper men også luft til vand varmepumper. Derudover stiller vi naturligvis også vores ekspertise til rådighed indenfor alle grene af el-faget. Vi har adresse i Holbæk, hvorfra vi servicerer både private og erhvervskunder på det meste af Sjælland.

Grøn energi er vejen frem

Hos NJ El-service mener vi, at vi som virksomhed har en pligt til at værne om miljøet. Grøn energi er således i højsædet hos os, og netop derfor har vi specialiseret os i varmepumper og specielt Mitsubishi, som vi anser som værende blandt de bedste på markedet. Vi sælger dog også varmepumper af mærkerne Panasonic og LG, og vi udfører service på de fleste fabrikater. Vi bestræber os altid på at yde god service fra start, da vi ønsker at blive din foretrukne el-installatør og varmepumpe-tekniker fremadrettet. Som en del af den indledende dialog, gør vi dig altid opmærksom på serviceintervaller, specielt med henblik på at overholde garantibetingelserne på den udvidede 5-års garanti på produkterne fra vores leverandør Kinnan. Vi er selvfølgelig også behjælpelige, når servicen i fremtiden skal udføres. På den måde håber vi på et skabe et langvarigt samarbejde baseret på gensidig respekt.

Vi går aldrig på kompromis med opgaven

Hos NJ El-service går vi aldrig på kompromis med kvaliteten i vores arbejde. Derfor takker vi også nej til opgaver, hvis vi ikke føler, at vi kan levere et ordentlig resultat. Vi mener, at det sikrer dig en ærlig vejledning og et slutprodukt af højeste kvalitet. På den lange bane bliver du som kunde også mere tilfreds med den løsning, vi får installeret hos dig. Derfor mener vi også, at det er god skik at tage en grundig samtale om din forestående el-opgave. På den måde kan vi, kunde og installatør imellem, finde frem til den helt rigtige løsning for netop dig. Vi forsøger altid at sætte os i dit sted, så du får en løsning, der stemmer overens med dit behov.

Ønsker du professionel vejledning eller et godt tilbud, er du velkommen til at ringe til os på tlf. 59461504 eller klikke på kontakt-knappen her på siden. Vi glæder os til at høre fra dig.

Læs mere

Kontakt os her

Niels Jørgensen
Niels Jørgensen Indehaver
59 46 ** ** Vis nummer
59 46 15 04

NJ El-service

Vestergårdsvej 66, Tuse Næs

4300 Holbæk

CVR: 21898279

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver NJ El-service senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

50 opgaver vundet

Luft til luft varmepumpe 4130 Viby Sjælland
1 måned siden
Luft til luft varmepumpe 4300 no-city
1 måned siden
Montering af luft til luft varmepumpe 4560 Vig
2 måneder siden
Luft til luft varmepumpe 4560 Vig
2 måneder siden
Varmepumpe luft til luft 2690 Karlslunde
3 måneder siden
Vi udfører opgaver i brancherne:
Vi er stolte ejere af følgende udmærkelser

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Autorisationer og garantier

Her finder du NJ El-service

Referencer

NJ El-service har blandt andet udført opgaver for

Region Sjællands Feriefond Sorø
Send en forespørgsel til NJ El-service